- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315730 przez mia1082
Dziewczyny opowiem Wam na goroaco... Kacper zrobil mi dzis 4 kupki w przeciagu niecalych 3 godzin wiec nie wytrzymalam juz i zadzwonilam do lekarza i dostalam ochrzan ze podaje smecte a przeciez polozna powiedziala ze mam ja podac i czekac.... ehhhh.... i badz tu czlowieku madry... pediatra powiedziala ze absolutnie tak malym dzieciom nie podaje sie tego srodka polecila mi kupic lakcid baby kupione i podane jak do jutra sie nie zmieni to mamy podjechac do przychodni.... na ta chwilke spokuj az sie boej bo to juz tak dlugo trwa....
Dorcia pudelko suuuuper a buciki hmmmm rewelacja gdyby tylko byly damskie
Malinka patelni w to nie mieszaj ona niczemu winna a co do klotni to u nas tez jeden dzien ok drugi cisnienie puszcza bo ze wszystkim sama jestem i kaski brakuje... ehhh... zycie
Dorcia pudelko suuuuper a buciki hmmmm rewelacja gdyby tylko byly damskie
Malinka patelni w to nie mieszaj ona niczemu winna a co do klotni to u nas tez jeden dzien ok drugi cisnienie puszcza bo ze wszystkim sama jestem i kaski brakuje... ehhh... zycie
Temat został zablokowany.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315764 przez Suari
helooooo babeczki
A mu już po szczepieniu, jakoś małego ta szczepionka szczególnie nie rusyzła, bo pod koniec podawania dopiero się skrzywił i to wsyzstko bardzo się mu podobało w gabinecie, bo kolorowo i głowa latała mu na wszystkie strony i też było ważenie i mierzenie, "mały" waży 7515 g i ma 66 cm, spory klocuszek już
A mu już po szczepieniu, jakoś małego ta szczepionka szczególnie nie rusyzła, bo pod koniec podawania dopiero się skrzywił i to wsyzstko bardzo się mu podobało w gabinecie, bo kolorowo i głowa latała mu na wszystkie strony i też było ważenie i mierzenie, "mały" waży 7515 g i ma 66 cm, spory klocuszek już
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315805 przez mia1082
Suari to dzielny synek a dla pocieszenia tylko Ci powiem ze moj Kacprus to 5 tyg temu wazyl 7300 i mierzyl 67cm wiec wiem o czy mowisz
madziaska dzieki nadal czekamy
dziewczyny w carrefour sa pieluchy na promocji niecale 28zł za paczke sleep&play rozmiar 4 moze sie komus przyda bo ja juz zapas zrobilam
madziaska dzieki nadal czekamy
dziewczyny w carrefour sa pieluchy na promocji niecale 28zł za paczke sleep&play rozmiar 4 moze sie komus przyda bo ja juz zapas zrobilam
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315831 przez Aleksandra
Cześc kochane
My już po szczepieniu. Natalcia waży 5860 Lekarka nie widziała żadnych nieprawidłowości w wynikach czyli jest wszystko w normie I od dzisiaj wprowadzam kaszkę bezglutenową, mam ją podawac na noc, ciekawe jak będzie niuni smakowac. Kupiłam też sok jabłkowy Następne szczepienie za trzy tygodnie.
Ja mam jeszcze zapas ale nie wiem czy się nie wybiorę na te promocje
My już po szczepieniu. Natalcia waży 5860 Lekarka nie widziała żadnych nieprawidłowości w wynikach czyli jest wszystko w normie I od dzisiaj wprowadzam kaszkę bezglutenową, mam ją podawac na noc, ciekawe jak będzie niuni smakowac. Kupiłam też sok jabłkowy Następne szczepienie za trzy tygodnie.
Ja mam jeszcze zapas ale nie wiem czy się nie wybiorę na te promocje
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315881 przez mia1082
Suari to ladnie przybiera jak na wczesniaczka.... Kacprus wazyl 3920 jak sie urodzil to poznad kilo roznicy
Aleksandra to super ze z NAtalcia wszystko ok tak Wam zazdroszcze ze dajecie juz dzieciaczkom cos wiecej niz mleko nowe smaki.... nowe atrakcje...
Dziewczyny od 10:30 zadnej kupki nie bylo chyba dziala
Aleksandra to super ze z NAtalcia wszystko ok tak Wam zazdroszcze ze dajecie juz dzieciaczkom cos wiecej niz mleko nowe smaki.... nowe atrakcje...
Dziewczyny od 10:30 zadnej kupki nie bylo chyba dziala
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315905 przez Malina86
Co do promocji to sleep&play tez sa od jutra w Realu 100szt. za 49.99zl Kupilabym, ale nie wiem jaki rozmiar wziac, bo mam troche zapasu trojek i nie wiem czy jeszcze trojki kupic czy czworki... I Bebilon w promocji- na reklamie napisane, ze od dwojki- jak zwykle. I niech mi ktos powie, ze kobiety karmiace mm nie sa dyskryminowane.
Suari kawal chlopa z Igorka i pomyslec, ze urodzil sie taki malutki.
Aleksandra wiedzialam, ze to nie krzywica Super!
mia dobrze, ze Kacperkowi sie polepszylo, a z tymi lekarzami to tzry swiaty normalnie!
My bylismy na spacerku, u nas 9 stopni, tylko sloneczka do szczescia brakuje.
Ide grac z moim w karty bo mi truje gitare
Suari kawal chlopa z Igorka i pomyslec, ze urodzil sie taki malutki.
Aleksandra wiedzialam, ze to nie krzywica Super!
mia dobrze, ze Kacperkowi sie polepszylo, a z tymi lekarzami to tzry swiaty normalnie!
My bylismy na spacerku, u nas 9 stopni, tylko sloneczka do szczescia brakuje.
Ide grac z moim w karty bo mi truje gitare
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 10 miesiąc temu #315924 przez madziaska
Ola super,ze wyniki ok Mia trzymamy kciuki żeby więcej brzydkich kup nie było a my ma spacerku,nawet ciepło i słonko świeci Hania dzisiaj grzeczn, o 180 stopni inna niż wczoraj. I drzemka 2,5 godziny weź tu człowieku zrozum dziecko Teraz też śpi w wozeczku
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315926 przez emkapl84
dostalam ruter podlaczylam ale jeszcze ma przerwy w laczeniu sie z netem
co do spotkania to ja bede w polsce od polowy maja do czerwca to moze wtedy sie gdzies spotkamy?
macie jakis pomysl zeby przestawic natalke na jedzenie w dzien bo nagle jej sie odwidzialo i je w noy co 3 godz a w dzien prawie nie chce
a juz niedlugo i nasze maluszki beda mialy 4 miesiace...co zamierzacie im najpierw podac do jedzonkaoprocz mleka???
co do spotkania to ja bede w polsce od polowy maja do czerwca to moze wtedy sie gdzies spotkamy?
macie jakis pomysl zeby przestawic natalke na jedzenie w dzien bo nagle jej sie odwidzialo i je w noy co 3 godz a w dzien prawie nie chce
a juz niedlugo i nasze maluszki beda mialy 4 miesiace...co zamierzacie im najpierw podac do jedzonkaoprocz mleka???
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315933 przez [email protected]
Róża-no widzisz, moze taka z niej dobra lekarka ze sie bala dziecka zbadac...nie wiem, ale sytuacja skandaliczna! No i super ze Sxzymcio tak ładnie zniósł szczepienie. Mój Daro już waży 7,100 takze tez mam co dzwigać hehe...ale mnie kręgosłup na szczescie nieboli, pryz Domisiu tez nie bolał-a i teraz kiedy wazy 15 to tez go nosze –wprawiona juz jestem hehe
Malinka-mój Daro już jakiś czas ma łysy placek z tyłu głowy. Ale taki mały ma-mymówimy na to mnich:) ale Domiś miał mocne i twarde włody-jemu mnich się zrobił jakoś około 4miesiąca i króciutko go miał. A Daro ma widocznie słabsze włosy a i głowa więcej kręci i już go ma.
A ja się z moim kłóce tylko o alohol ktorego nienawidze! Tzn nienawidze picia takiego ot sobie bez okazji, bez imprezy-ale tak jak to u mojego bywa-na fajrant wtedy chuj mnie jasny strzela! Białej gorączki dostaje!...np wczoraj-mimo ze wypił tylko jednego kielicha na ostatki-ALE PALANT JEDEN PIŁ NA TERENIE ZAKŁADU!!!
Lusia-to tak z tym slubem wyszło, widzisz nie wiedziałąm:) a czemu teraz nie robicie duzego jak planowaliscie wczesniej?
Alexandra-moj Domiś urodził się z włosami czarnymi-aż niektórzy mowili ze ma takie atramentowe! Ale od początku miał mocne i silne, potem pojasnialy a z chorwacji wrócił bialusienki!! Do dzisiaj ma blodn ale ciemny, no i jaśnieja mu os słońca bardzo! Super ze Natalcia niema krzywicy-swietna wiadomosc! i trzymam kciuki za prędką wprowadzke-ale to musi byc excytujące!!!
Suari-powodzenia na szczepieniu. A na zdjeciu synek wyglada tak dorosle!!! Suati no waga piękna...ale Twój maluszek miesiąc od naszych starszy więc ma prawo!! Buźiaczki dla niego ze był taki dzielny:)
Mia-tak to jest-kazdy podaje co innego. Pamietamjak pojechałam z Domisiem do kliniki we wro bo miał 7 miesiecy i okropnie ulewał. Lekarz przepisał mu leki, dobrze ze sprawdziłam, bo cos mi switało ze widziałam w tv reklame(jak baba pływa z meduzami)-to był lek na zgage, a dawka jaą mu zapisał była na 80kg dorosłego człowieka-czujesz?!? Nie podałam mu tego, nawet nie kupiłam!!! ...ale najwazniejsze ze twojemu maluszkowi nowy lek pomaga -buziaki dla niego!
Basiunia-swietny synus:)
Dorcia-a memusz to słodyczy się wyrzekasz???
Dorcia pipko nie kracz z ząbkami! Domiś mój od urodzenia spał przepięknie! A i ząbkowania nie odczuliśmy. Dopiero jak szły trzonowe to był marudny 2-3 dni i to wszystko. Więc uwierz a i u Ciebie tak będzie:)
Jestem jak najbardziej za spotkaniem...no i zeby cieplo bylo:) ja sie ustosunkuje kiedy zdecydujecie!
Z Domisiem lepiej. Ale lekarka kazała odsawić syropki zbey najpierw uspokoic brzuszek z rozwolnieniem-oczywiscie dietka-a wczoraj wciągną 3 kawałki pizzy-ale tak prosił ze pojechałam i kupiłam, nic nie chciał jeść a „piććie” jadł aż się uszy rzęsły jak szedł spać po 13 to kupke zrobił normalną. Z Darusiem wszystko dobrze-tak się pięknie wczoraj chichrał ze az mi łzy z esmiechu leciały! Wzięłam komórke zeby Wam nagrać to oczywiście zesztywniał i po śmiechu już było:(
Nasze nocki jak zawsze super-Domiś śpi jakoś o 20,30 bo o 20 kąpiel. A Daro po Wspólnej jest kąpany, cyc i po 21 juz śpi jak kamień, budzi się międze 4 a 5 i potem już co 3 godzinki ale śpi do 10 .
Teraz moej chłopaki śpią a ja mile z Wami spędzam czas:)
Wczoraj nie pojechałam do zgorzelca bo Domiś wstał w tak kiepskim stanie-szok ze nagle tak drastycznie mu się pogorszyło! Więc dzisiaj jade kupić siostrze te branzoletke-zrobie Wam jej zdjęci:) no i do niemiec musze jechać po worki do śmietnika na pieluchy, bo już mi się ostatni krążek kończy...a jak Niemcy to i CUKIERKI sasasasasasa...juz czuje ich smak!!!
Dorcia opanuj się z tymi słodyczami-na serio mam Ci moje cuksy wysłać??? :*
Malinka-mój Daro już jakiś czas ma łysy placek z tyłu głowy. Ale taki mały ma-mymówimy na to mnich:) ale Domiś miał mocne i twarde włody-jemu mnich się zrobił jakoś około 4miesiąca i króciutko go miał. A Daro ma widocznie słabsze włosy a i głowa więcej kręci i już go ma.
A ja się z moim kłóce tylko o alohol ktorego nienawidze! Tzn nienawidze picia takiego ot sobie bez okazji, bez imprezy-ale tak jak to u mojego bywa-na fajrant wtedy chuj mnie jasny strzela! Białej gorączki dostaje!...np wczoraj-mimo ze wypił tylko jednego kielicha na ostatki-ALE PALANT JEDEN PIŁ NA TERENIE ZAKŁADU!!!
Lusia-to tak z tym slubem wyszło, widzisz nie wiedziałąm:) a czemu teraz nie robicie duzego jak planowaliscie wczesniej?
Alexandra-moj Domiś urodził się z włosami czarnymi-aż niektórzy mowili ze ma takie atramentowe! Ale od początku miał mocne i silne, potem pojasnialy a z chorwacji wrócił bialusienki!! Do dzisiaj ma blodn ale ciemny, no i jaśnieja mu os słońca bardzo! Super ze Natalcia niema krzywicy-swietna wiadomosc! i trzymam kciuki za prędką wprowadzke-ale to musi byc excytujące!!!
Suari-powodzenia na szczepieniu. A na zdjeciu synek wyglada tak dorosle!!! Suati no waga piękna...ale Twój maluszek miesiąc od naszych starszy więc ma prawo!! Buźiaczki dla niego ze był taki dzielny:)
Mia-tak to jest-kazdy podaje co innego. Pamietamjak pojechałam z Domisiem do kliniki we wro bo miał 7 miesiecy i okropnie ulewał. Lekarz przepisał mu leki, dobrze ze sprawdziłam, bo cos mi switało ze widziałam w tv reklame(jak baba pływa z meduzami)-to był lek na zgage, a dawka jaą mu zapisał była na 80kg dorosłego człowieka-czujesz?!? Nie podałam mu tego, nawet nie kupiłam!!! ...ale najwazniejsze ze twojemu maluszkowi nowy lek pomaga -buziaki dla niego!
Basiunia-swietny synus:)
Dorcia-a memusz to słodyczy się wyrzekasz???
Dorcia pipko nie kracz z ząbkami! Domiś mój od urodzenia spał przepięknie! A i ząbkowania nie odczuliśmy. Dopiero jak szły trzonowe to był marudny 2-3 dni i to wszystko. Więc uwierz a i u Ciebie tak będzie:)
Jestem jak najbardziej za spotkaniem...no i zeby cieplo bylo:) ja sie ustosunkuje kiedy zdecydujecie!
Z Domisiem lepiej. Ale lekarka kazała odsawić syropki zbey najpierw uspokoic brzuszek z rozwolnieniem-oczywiscie dietka-a wczoraj wciągną 3 kawałki pizzy-ale tak prosił ze pojechałam i kupiłam, nic nie chciał jeść a „piććie” jadł aż się uszy rzęsły jak szedł spać po 13 to kupke zrobił normalną. Z Darusiem wszystko dobrze-tak się pięknie wczoraj chichrał ze az mi łzy z esmiechu leciały! Wzięłam komórke zeby Wam nagrać to oczywiście zesztywniał i po śmiechu już było:(
Nasze nocki jak zawsze super-Domiś śpi jakoś o 20,30 bo o 20 kąpiel. A Daro po Wspólnej jest kąpany, cyc i po 21 juz śpi jak kamień, budzi się międze 4 a 5 i potem już co 3 godzinki ale śpi do 10 .
Teraz moej chłopaki śpią a ja mile z Wami spędzam czas:)
Wczoraj nie pojechałam do zgorzelca bo Domiś wstał w tak kiepskim stanie-szok ze nagle tak drastycznie mu się pogorszyło! Więc dzisiaj jade kupić siostrze te branzoletke-zrobie Wam jej zdjęci:) no i do niemiec musze jechać po worki do śmietnika na pieluchy, bo już mi się ostatni krążek kończy...a jak Niemcy to i CUKIERKI sasasasasasa...juz czuje ich smak!!!
Dorcia opanuj się z tymi słodyczami-na serio mam Ci moje cuksy wysłać??? :*
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez [email protected].
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315938 przez Suari
Emka- właśnie dzisiaj lekarza mówił mi żeby podawać najpierw warzywa, a potem owoce, tzn można trochę tego i tego w jeden dzień. A co do przestawienia Natalki to ja ci nie pomogę, bo sama nie wiem jak przestawić mojeo szkraba. Po dzisiejszej nocce to myślałam, że padnę. Budził się chyba co godzinę, pomamlał trochę cycka i szedł spać, a jak chciałam go dłużej przytyrzmać żeby zjadł, to oczywiście zaciskał usta i koniec jedzenia. Takiej nocki to chyba jeszcze nie miałam
A router może musi eię rozgrzać żeby dobrze działać
Madzia- wczoraj jak byłam na spacerze to myślałam, że mój pośpi trochę, a tu na 2,5 godziny spał możez pół godizny. Nie wyczujesz o co tu chodzi
sarna- może i prawie miesiąc starszy, tylko jaki chudzielec z niego był, porównać z wagą innych dzieciaczków to naprawdę chudzina, zresztą tak wyglądał= skórkka to na nim wisiała. Później poszukam fotki i pokażę ci jego patyczki tzn nóżki, najmniejsze skarpetki na nim wisiały
A router może musi eię rozgrzać żeby dobrze działać
Madzia- wczoraj jak byłam na spacerze to myślałam, że mój pośpi trochę, a tu na 2,5 godziny spał możez pół godizny. Nie wyczujesz o co tu chodzi
sarna- może i prawie miesiąc starszy, tylko jaki chudzielec z niego był, porównać z wagą innych dzieciaczków to naprawdę chudzina, zresztą tak wyglądał= skórkka to na nim wisiała. Później poszukam fotki i pokażę ci jego patyczki tzn nóżki, najmniejsze skarpetki na nim wisiały
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Suari.
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315945 przez [email protected]
Emka witaj wsród żywych!!!
ja zaczne podawac dopiero po 5 miesiacu-bo u nas cycek, i nie wiem od czego zaczne, Domisiowi pierw podałam śliwke. i codziennie zjadał inny słoiczek owocowy apo 4 dniach już dania dawałam. nie wiedziałam ze powinnam dawać po łyżeczce na sróbowanie hahha a on tak ładnie jadł ze na dzien dobry cały słoik i niec nie wypłowal-ależ byłam dumna i szczęsliwa hahahah
macie tu coś jakze prawdziwego i szczerego:D
ja zaczne podawac dopiero po 5 miesiacu-bo u nas cycek, i nie wiem od czego zaczne, Domisiowi pierw podałam śliwke. i codziennie zjadał inny słoiczek owocowy apo 4 dniach już dania dawałam. nie wiedziałam ze powinnam dawać po łyżeczce na sróbowanie hahha a on tak ładnie jadł ze na dzien dobry cały słoik i niec nie wypłowal-ależ byłam dumna i szczęsliwa hahahah
macie tu coś jakze prawdziwego i szczerego:D
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315957 przez Aleksandra
Mia już niedługo i ty podasz pierwszy bezmleczny posiłek Natali zjadła właśnie marcheweczke i śpi. Marudna jest dzisiaj jak to po szczepieniu.
Ja teraz podaje po pół słoiczka, no chyba że się domaga to daje więcej
Ja teraz podaje po pół słoiczka, no chyba że się domaga to daje więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315960 przez iva 20
Witam mamuski Chwile mnie nie bylo a wy tu tyle naskrobalyscie oczywiscie sie poddaje
hmmm od czego tu zaczac
Witam nowe mamuski widac ze forum rosnie w sile hihihi
Emka super ,ze masz juz necik i mozesz pisac na forum tyle ile chcesz hihih
Co do spotkania to ja jestem za , ale ja bede w polsce od lipca dopiero caly miesiac wiec sie napewno wszystkie nie zgramy
Moja malutka przewraca sie z brzuszka na plecki i tak sie ciesze hehe ... no i mamy problem z jedzeniem ,bo mala sie strasznie denerwuje jak je w dzien cycka i taka wkurzona jest ,ze nie moge jej uspokoic dzisiaj z tego wszystkiego dalam jej w butelce i zjadla cala w nocy je ladnie a w dzien zawsze sie tak nawkurza ,ze nie daje rady i jest mi smutno ,ze ona taka jest przy cycuchach ,bo ja sie nie poddam i bede karmic
Co do wyjazdu do polski to nie jade , zostajemy na starych smieciach
aaaaaaaa wiecie co najwazniejesze moja mala bedzie miec dwa zeby na dole :D:D ma dwie kreseczki juz i cale spuchniete dziaselka teraz czekamy az sie wyrzna ostatnio taka zgrzeda przez te zeby ze szok nie wiadomo o co jej chodzi:)
Musze czesciej zagladac tutaj do was , a nie mam czasu ale go znajde ,bo o was mysle w kazdy dzien juz jestescie kumpelami
Ola fajnie ,ze przeprowadzka idzie cala para narescie bedziecie na swoim super !!! oki lece obiadek sprawdzic i nadie czy jeszcze spi
nooo i spoznione zyczonka dla wszystkich dzieciaczkow co obchodzily swoja miesiecznice Buziaczki :*
hmmm od czego tu zaczac
Witam nowe mamuski widac ze forum rosnie w sile hihihi
Emka super ,ze masz juz necik i mozesz pisac na forum tyle ile chcesz hihih
Co do spotkania to ja jestem za , ale ja bede w polsce od lipca dopiero caly miesiac wiec sie napewno wszystkie nie zgramy
Moja malutka przewraca sie z brzuszka na plecki i tak sie ciesze hehe ... no i mamy problem z jedzeniem ,bo mala sie strasznie denerwuje jak je w dzien cycka i taka wkurzona jest ,ze nie moge jej uspokoic dzisiaj z tego wszystkiego dalam jej w butelce i zjadla cala w nocy je ladnie a w dzien zawsze sie tak nawkurza ,ze nie daje rady i jest mi smutno ,ze ona taka jest przy cycuchach ,bo ja sie nie poddam i bede karmic
Co do wyjazdu do polski to nie jade , zostajemy na starych smieciach
aaaaaaaa wiecie co najwazniejesze moja mala bedzie miec dwa zeby na dole :D:D ma dwie kreseczki juz i cale spuchniete dziaselka teraz czekamy az sie wyrzna ostatnio taka zgrzeda przez te zeby ze szok nie wiadomo o co jej chodzi:)
Musze czesciej zagladac tutaj do was , a nie mam czasu ale go znajde ,bo o was mysle w kazdy dzien juz jestescie kumpelami
Ola fajnie ,ze przeprowadzka idzie cala para narescie bedziecie na swoim super !!! oki lece obiadek sprawdzic i nadie czy jeszcze spi
nooo i spoznione zyczonka dla wszystkich dzieciaczkow co obchodzily swoja miesiecznice Buziaczki :*
Moderatorzy: ilona