- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315232 przez mia1082
Dorcia no i wlasnie tego sie obawiam a kielich bylby niezbedny na rozluznienie bo mi mechanik dzis tysiaka wytargal ale jestem wkurzona..... to moje auto mnie do bankructwa doprowadzi co roku mi taki numer wytnie a tu za chwile na bezrobociaku bede ehhhhhh
Temat został zablokowany.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315256 przez [email protected]
Malina-super wieści,cieszę się że z malinką jest dobrze!
Lusia-to Ty wkońcu jesteś po ślubie czy nie? Bo nie zrozumiałam-myślałam, że jesteś już poślubie i że datę miałyśmy taka samą
Dorcia-oba zaproszenia piękne sama nie wiem które...te drugie z początku bardziej przypadły mi do gustu, ale potem pomyślałam że te z dużym zdjęciem są weselsze-bardziej pokazują okazje dzieciątka a te ze wstążką jak ślubne...sama nie wiem
mia-sliczne te ciuszki!!!!
Olcia-trzymam kciuki za dobre wyniki!
Wiecie co,ja dzisiaj jestem strzępiek cżłowieka...tyle nerwów i strachu!
Zaczęło sie od sraczki na pół domu...przed położeniem go spać zrobił normalną kupkę więc myślałam że to takie chwilowe było. Ale wstał z gorączką i bez głosu, cały w gęsiej skórce i trząsł się z zimna-oczywiscie strasznie płakał... a dzwięki wydawał takie gardłowe, suche. Od razu wiedziałam ze to krtań. Ubrałam go szybko i ciepłoi czekałamna Adama bo juz miał być. Przyszedł do domu i mówie bierz Domisia do lekarza bo ja cycka właśnie będę podłączać-a ten że niemoże bo są ostatki i jebnął kielicha-jezu ale się wsciekłam, myślałam ze wyjde z siebie. Domis do tego się ostrał, nie kontrolował tego. Jak kaszlał to płynęło mu po nogach...Adam umył i przebrał Domisia a ja w ten czas nakarmiłam cycka.
Pojechałam do przychodni a tam mi mówią że lekarz nie zbada Domisia bo ona bada tylko dorosłych-nosz kuźwa mać co to znaczyć?!? Lekarz rodzinny tylko od dorosłych? Babka w wieku około 35 lat to kiedy studia skończyła? Nie moze zbadać chorego dziecka? A pielegniarka do mnie ze jeslimi tak zalezy to zebym jechała na pogotowie...do innego miasta-no co za masakra! Nie dopomyślenia no!
Nasza lekarka akurat na zyzurze w szitalu bo tak to by w domu przyjeła albo do nas przyjechała...poszłam do znajomego lekarza-tez od dorosłych-wypisał leki,ale kazał jutro zgłosić się u naszej pediatry-mówi ze to zapalenie krtani ale sraka niewiadomo czemu i ze w jelitach „burza”
biedny ten mój Domiś...
Lusia-to Ty wkońcu jesteś po ślubie czy nie? Bo nie zrozumiałam-myślałam, że jesteś już poślubie i że datę miałyśmy taka samą
Dorcia-oba zaproszenia piękne sama nie wiem które...te drugie z początku bardziej przypadły mi do gustu, ale potem pomyślałam że te z dużym zdjęciem są weselsze-bardziej pokazują okazje dzieciątka a te ze wstążką jak ślubne...sama nie wiem
mia-sliczne te ciuszki!!!!
Olcia-trzymam kciuki za dobre wyniki!
Wiecie co,ja dzisiaj jestem strzępiek cżłowieka...tyle nerwów i strachu!
Zaczęło sie od sraczki na pół domu...przed położeniem go spać zrobił normalną kupkę więc myślałam że to takie chwilowe było. Ale wstał z gorączką i bez głosu, cały w gęsiej skórce i trząsł się z zimna-oczywiscie strasznie płakał... a dzwięki wydawał takie gardłowe, suche. Od razu wiedziałam ze to krtań. Ubrałam go szybko i ciepłoi czekałamna Adama bo juz miał być. Przyszedł do domu i mówie bierz Domisia do lekarza bo ja cycka właśnie będę podłączać-a ten że niemoże bo są ostatki i jebnął kielicha-jezu ale się wsciekłam, myślałam ze wyjde z siebie. Domis do tego się ostrał, nie kontrolował tego. Jak kaszlał to płynęło mu po nogach...Adam umył i przebrał Domisia a ja w ten czas nakarmiłam cycka.
Pojechałam do przychodni a tam mi mówią że lekarz nie zbada Domisia bo ona bada tylko dorosłych-nosz kuźwa mać co to znaczyć?!? Lekarz rodzinny tylko od dorosłych? Babka w wieku około 35 lat to kiedy studia skończyła? Nie moze zbadać chorego dziecka? A pielegniarka do mnie ze jeslimi tak zalezy to zebym jechała na pogotowie...do innego miasta-no co za masakra! Nie dopomyślenia no!
Nasza lekarka akurat na zyzurze w szitalu bo tak to by w domu przyjeła albo do nas przyjechała...poszłam do znajomego lekarza-tez od dorosłych-wypisał leki,ale kazał jutro zgłosić się u naszej pediatry-mówi ze to zapalenie krtani ale sraka niewiadomo czemu i ze w jelitach „burza”
biedny ten mój Domiś...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez [email protected].
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315259 przez Dorciaition
Chłopek super włoski
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Dorciaition.
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315273 przez mia1082
Sarna ty bidulo nie wspomne juz o Dominiku :(trzymam kciuki zeby mu sie poprawilo.... a co do lekarzy to zupelnie tego nie rozumiem czym sie rozni dziecko od doroslego to trzeba inne studia konczyc zeby pomagac dzieciom???? zupelnie tego nie kumam...dla pocieszenia tez Ci powiem ze siedze jak na szpilach bo Kacper dalej tak zielone kupki robi ostatnia zrobil o 20 i tak siedze i czekam czy obudzi sie z placzem czy nie.....dobrze ze przynajmniej juz nie sa takiewodniste po tej smekcie... masakra kiedy dzieciaczki choruja bo nie wiadomo jak im pomoc.....
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315285 przez Aleksandra
Sarna paranoja z tymi lekarzami, przecież tu chodziło o dziecko ! Oby wszystko było ok
Własnie przyjechali z resztą kuchni a ja nie mogę wyjśc bo mała sie przebudziła. Czekam aż znowu uśnie głęboko to wyskoczę.
Dorcia ale ma czuprynę
Własnie przyjechali z resztą kuchni a ja nie mogę wyjśc bo mała sie przebudziła. Czekam aż znowu uśnie głęboko to wyskoczę.
Dorcia ale ma czuprynę
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315290 przez Dorciaition
MAtko Sarna masakra! Jak tak można. On ma obowiazek, nie wazne czy dorosły pacjent czy nie! Mam nadzieję ,że go opieprzyłaś mocno!
No własnie też nie mogę sie zdecydować.
Mia współczuje z autem. te wydatki bolą.
Dobrych nocek Kochane
No własnie też nie mogę sie zdecydować.
Mia współczuje z autem. te wydatki bolą.
Dobrych nocek Kochane
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315295 przez Malina86
Heja
sarna no z lekarzami to jakas masakra, niedlugo bedzie trzeba podanie o przyjecie pisac i oczekiwac miesiac na opowiedz. Biedny Domis- mam nadzieje, ze najgorsze juz minelo.
My tez sie z Misia najezdzilismy i masz. Jeden podwaza autorytet drugiego. Ciesze sie, ze sie okazalo, ze jednak nie ma tego kreczu, no, ale wkurzaja mnie na maksa Ci lekarze.
Dorcia sliczna corcia kuzynki! Taka orientalna urode ma.
Zaproszenie nr 1 mi sie podoba bardziej.
Róża super, ze Szymciu taki dzielny na szczepieniu byl. Jakby maja Miśke ktos trzy razy uklul to by chyba bialej goraczki dostala! Ona wogole jest malym nerwusem, nawet ta terapeutka to dzisiaj zauwazyla, no, ale niestety ma to po mnie.
Aleksandra trzymam kciuki za wyniki i mysle, ze to nie bedzie krzywica.
A co do wloskow to wytarly sie Waszym dzieciaczkom? Bo Misia wyglada jakby jej ktos maszynka do golenia przelecial przez tyl glowy
sarna no z lekarzami to jakas masakra, niedlugo bedzie trzeba podanie o przyjecie pisac i oczekiwac miesiac na opowiedz. Biedny Domis- mam nadzieje, ze najgorsze juz minelo.
My tez sie z Misia najezdzilismy i masz. Jeden podwaza autorytet drugiego. Ciesze sie, ze sie okazalo, ze jednak nie ma tego kreczu, no, ale wkurzaja mnie na maksa Ci lekarze.
Dorcia sliczna corcia kuzynki! Taka orientalna urode ma.
Zaproszenie nr 1 mi sie podoba bardziej.
Róża super, ze Szymciu taki dzielny na szczepieniu byl. Jakby maja Miśke ktos trzy razy uklul to by chyba bialej goraczki dostala! Ona wogole jest malym nerwusem, nawet ta terapeutka to dzisiaj zauwazyla, no, ale niestety ma to po mnie.
Aleksandra trzymam kciuki za wyniki i mysle, ze to nie bedzie krzywica.
A co do wloskow to wytarly sie Waszym dzieciaczkom? Bo Misia wyglada jakby jej ktos maszynka do golenia przelecial przez tyl glowy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Malina86.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315301 przez Dorciaition
Malina Lence wytarły sie z tyłu. Ma taką śmieszną łysą krechę
Idę dopić winko i sie położyć.
papapapa
Idę dopić winko i sie położyć.
papapapa
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315316 przez kima
Witam Pijaczki moje
Sarenka, zatkało mnie jak czytałam co napisałaś o tym lekarzu. Widać przysięga Hipokratesa dla niektórych nic nie znaczy..
Malina ale jaja z tym kręczem. Nie rozumiem jak Miśka dziś go ma a jutro nie ma śladu Świetni specjaliści poprostu
A my mamy mały problem z Kubusiem.. pisałam Wam wczoraj, że jest starsznie marudny. Zasnął po 12 w nocy a dzisiaj spał do 13 w południe z przebudkami na cyca i kupe Dzisiaj cały dzień wielki płacz ale taki z jękiem, nie wiem co robić, jak będzie jeszcze tak przez pare dni, to chyba pójdę z nim do lekarza. Serce mi pęka jak on tak płacze. Podejrzewam, że to ząbki, ślini się przeokrutnie i pcha obie rączki na raz do buźki. Sama nie wiem
Aha, pisałam dzisiaj do Anii, kazała podziękować Lusi i AnyAnce za smski i obiecała, że niedługo postara się zaglądnąć.
Dobra spadam, bo Kubuś ciągle płacze
Sarenka, zatkało mnie jak czytałam co napisałaś o tym lekarzu. Widać przysięga Hipokratesa dla niektórych nic nie znaczy..
Malina ale jaja z tym kręczem. Nie rozumiem jak Miśka dziś go ma a jutro nie ma śladu Świetni specjaliści poprostu
A my mamy mały problem z Kubusiem.. pisałam Wam wczoraj, że jest starsznie marudny. Zasnął po 12 w nocy a dzisiaj spał do 13 w południe z przebudkami na cyca i kupe Dzisiaj cały dzień wielki płacz ale taki z jękiem, nie wiem co robić, jak będzie jeszcze tak przez pare dni, to chyba pójdę z nim do lekarza. Serce mi pęka jak on tak płacze. Podejrzewam, że to ząbki, ślini się przeokrutnie i pcha obie rączki na raz do buźki. Sama nie wiem
Aha, pisałam dzisiaj do Anii, kazała podziękować Lusi i AnyAnce za smski i obiecała, że niedługo postara się zaglądnąć.
Dobra spadam, bo Kubuś ciągle płacze
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315347 przez Róża
A zapomniałam napisać, pytałam się jeszcze raz co do wit K i D, przy cycochach, czyli K+D do końca 3 m-ca, potem do 1-ego roku życia D, a później jak dziecko będzie starsze od października do marca D, takie są najnowsze zalecenia, hehe a co do wprowadzania innego jedzonka, powiedziała mi, ze nie ma co się spieszyć i nie wcześniej niż dziecko będzie miało 4,5 m-ca, bo można tylko niepotrzebnie wywołać reakcję alergiczną, a im dziecko starsze tym mniejsza szansa, że coś je uczuli,a póki co w mleku ma wszystko czego potrzebuje
Nam zeszło dziś dłużej z zasypiniem na noc, bo mój synek odkrył paluszki jak go odłożyłam do łózeczka i ostro się nimi bawił w końcu po 15 minutach zasnął ściskając mnie za palca, jakie to jest urocze
Malinka, najważniejsze, że Misi nic nie jest i tego trzeba się trzymać, teraz już nie będziesz się tak denerwować ale faktycznie paranoja, co lekarz to opinia ...
Malinka, Szymek miał akurat dobry humor, bo też portafi złapać nerwa, też po mamie, np dziś nad ranem jak nie mógł się dossać do cyca, chyba cała klatkę krzyko-piskiem zbudził, dlatego tak się bałam szczepienia
A włosków u nas też zostały resztki, po bokach jest łysinka
Mia, Kacperek na pewno lepiej zniesie kolejne szczepienie, zobaczysz, ja dzisiejszego bałam się okropnie, a było super a po pierwszym mieliśmy kilka godzin później sajgon w domu, dziś wszystko odpukać na razie bardzo dobrze
Madzia, bo bez kawy to ciężko mi chyba najtrudniej się jej wyrzec było
Dorcia, oj jest co dźwigać, jest, kręgosłup i ręce chwilami odmawiają posłuszeństwa
Wkleje jakieś fotki, niebawem, tylko musze wybrać bo nie wiem ktore najładniejsze
Dla mnie ładniejsze zaproszenia z 1 linka śliczne
Sarna, no jakaś tragedia, jakim prawem ona odmówiła zbadania chorego dziecka ?!?! jesczze wysyłać rodziców z małym dzieckiem na pogotowie do innego miasta?! mam nadzieję, ze Domisiowi szybko minie, nie denerwuj się tam za bardzo :*
Kima uściskaj Kubusia, biedacwto :*
Dobranoc kobitki
Nam zeszło dziś dłużej z zasypiniem na noc, bo mój synek odkrył paluszki jak go odłożyłam do łózeczka i ostro się nimi bawił w końcu po 15 minutach zasnął ściskając mnie za palca, jakie to jest urocze
Malinka, najważniejsze, że Misi nic nie jest i tego trzeba się trzymać, teraz już nie będziesz się tak denerwować ale faktycznie paranoja, co lekarz to opinia ...
Malinka, Szymek miał akurat dobry humor, bo też portafi złapać nerwa, też po mamie, np dziś nad ranem jak nie mógł się dossać do cyca, chyba cała klatkę krzyko-piskiem zbudził, dlatego tak się bałam szczepienia
A włosków u nas też zostały resztki, po bokach jest łysinka
Mia, Kacperek na pewno lepiej zniesie kolejne szczepienie, zobaczysz, ja dzisiejszego bałam się okropnie, a było super a po pierwszym mieliśmy kilka godzin później sajgon w domu, dziś wszystko odpukać na razie bardzo dobrze
Madzia, bo bez kawy to ciężko mi chyba najtrudniej się jej wyrzec było
Dorcia, oj jest co dźwigać, jest, kręgosłup i ręce chwilami odmawiają posłuszeństwa
Wkleje jakieś fotki, niebawem, tylko musze wybrać bo nie wiem ktore najładniejsze
Dla mnie ładniejsze zaproszenia z 1 linka śliczne
Sarna, no jakaś tragedia, jakim prawem ona odmówiła zbadania chorego dziecka ?!?! jesczze wysyłać rodziców z małym dzieckiem na pogotowie do innego miasta?! mam nadzieję, ze Domisiowi szybko minie, nie denerwuj się tam za bardzo :*
Kima uściskaj Kubusia, biedacwto :*
Dobranoc kobitki
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
12 lata 10 miesiąc temu #315353 przez luska
Ja pier.Sarna ten laekarz to przegiął , jak tak w ogóle można , żeby dziecka nie przyjać.buziaki dla was kochana
Dcoia ja nie podpowiem , bo mójnet mnie do szewskiej pasij doprowadza od rana zamwiam módej smoczki, 2 h mi sie strona wczytuje
Co do ślubu to mam cywila tylko, miał być huczny kościelny , bo cwil skromy dosc bo w domu i na 45 osób , no właśnie miał być No co wy już mam ławtić i cywilem to w mieściac sie ogarneliśmy z Olo chrzcinami tez , jakoś nie panikuje .Księżulek wie , ze mam zamiar cos takiegorobić, ale sie cos do noiego zgłosić na konkret nie możemy
Kima no to trzeba było Anie opitolic od nas
Docia dokładnie pomysłam o córce kuzynki to samo co Malina
włoski małym dzieciom się strasznie wycierają , Olo był łyska pałka dopiero koło roku coś tam na łbie mu zaczęło rosnąć ,a teraz ma loki Młodej jak na razie czupryna się trzyma , ale z tego co wiem to lepiej jak się wytrą te włoski , bo te co pojawiają się na ich miejsce są mocniejsze
Olu ja rózwnież trzy mam kciuki , na pewno wyniki będą oki
Dcoia ja nie podpowiem , bo mójnet mnie do szewskiej pasij doprowadza od rana zamwiam módej smoczki, 2 h mi sie strona wczytuje
Co do ślubu to mam cywila tylko, miał być huczny kościelny , bo cwil skromy dosc bo w domu i na 45 osób , no właśnie miał być No co wy już mam ławtić i cywilem to w mieściac sie ogarneliśmy z Olo chrzcinami tez , jakoś nie panikuje .Księżulek wie , ze mam zamiar cos takiegorobić, ale sie cos do noiego zgłosić na konkret nie możemy
Kima no to trzeba było Anie opitolic od nas
Docia dokładnie pomysłam o córce kuzynki to samo co Malina
włoski małym dzieciom się strasznie wycierają , Olo był łyska pałka dopiero koło roku coś tam na łbie mu zaczęło rosnąć ,a teraz ma loki Młodej jak na razie czupryna się trzyma , ale z tego co wiem to lepiej jak się wytrą te włoski , bo te co pojawiają się na ich miejsce są mocniejsze
Olu ja rózwnież trzy mam kciuki , na pewno wyniki będą oki
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315355 przez [email protected]
no widzicie
tak to z tymi lekarzami jest...albo mają pacjentów w dupie-tak jak mnie i DOmisia, albo się nie znają-jak u Maliny. ale szczerze wolałabym żeby zbadała i skierowała nas gdzieś, niż w ogole nie badała.
Mia-kurcze nie wiem co z tymi kupkami. mój Daro czasem ma takie bolące bąki-że pierdzi tak ostro i po piernięciu płacze... nojak już mówiłam kupki czestorobi zielone-aleu mnie to przez sałaty...
kima-życzę Kubusiowi szybkiej ulgi. Dobry jest taki żel dentonox N. może i Kubusiowi pomoże.
kup koniecznie takie nakładki na palec-ja polecam materiałowe, bo mają grudki różnej grubości i zaczepke na inny palec zeby nie spadły dzieku do buzi
idę spać...wiem że od rana będzie ciężko.........
tak to z tymi lekarzami jest...albo mają pacjentów w dupie-tak jak mnie i DOmisia, albo się nie znają-jak u Maliny. ale szczerze wolałabym żeby zbadała i skierowała nas gdzieś, niż w ogole nie badała.
Mia-kurcze nie wiem co z tymi kupkami. mój Daro czasem ma takie bolące bąki-że pierdzi tak ostro i po piernięciu płacze... nojak już mówiłam kupki czestorobi zielone-aleu mnie to przez sałaty...
kima-życzę Kubusiowi szybkiej ulgi. Dobry jest taki żel dentonox N. może i Kubusiowi pomoże.
kup koniecznie takie nakładki na palec-ja polecam materiałowe, bo mają grudki różnej grubości i zaczepke na inny palec zeby nie spadły dzieku do buzi
idę spać...wiem że od rana będzie ciężko.........
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315366 przez Malina86
No Różyczko to dobrze, ze o tych witaminkach napisalas, czyli nasz ortopeda nie klamal
Moja Miśka jak sie przebudzi z placzem to zawsze mnie za palucha zlapie i zasypia i potem mam problem jak tu czmychnac niezauwazenie
Kima buziaki dla Kubusia Teraz sie zacznie z tymi zebami, znowu dzieciaczki sie umecza. Miśka slini sie jak maly buldog i piastki pcha do buzi wkurzajac sie przy tym okropnie.
Zmykam, dopijam Gingersa i ide legnac
Buziaki!
Moja Miśka jak sie przebudzi z placzem to zawsze mnie za palucha zlapie i zasypia i potem mam problem jak tu czmychnac niezauwazenie
Kima buziaki dla Kubusia Teraz sie zacznie z tymi zebami, znowu dzieciaczki sie umecza. Miśka slini sie jak maly buldog i piastki pcha do buzi wkurzajac sie przy tym okropnie.
Zmykam, dopijam Gingersa i ide legnac
Buziaki!
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315398 przez Aleksandra
Byłam zobaczyc jak idzie montaż Za jakieś pół godziny skończą Zbyszek składa meble do salonu więc przeprowadzka chyba będzie szybciej niż myslę. Tzn zanim się wyniesiemy ze wszystkimi gratami to jakieś dwa tygodnie
Natalce też się włoski wytarły z tyłu główki. W ogóle to jej pojaśniały. Jak sie urodziła to miała taki brązowy meszek a teraz ma ciemny blond....
Ja też zmykam bo ostatnio chodziliśmy o 1-ej spac i dziś miałam kupę roboty więc piszę rzęsami. Dobranoc mamusie
Natalce też się włoski wytarły z tyłu główki. W ogóle to jej pojaśniały. Jak sie urodziła to miała taki brązowy meszek a teraz ma ciemny blond....
Ja też zmykam bo ostatnio chodziliśmy o 1-ej spac i dziś miałam kupę roboty więc piszę rzęsami. Dobranoc mamusie
Moderatorzy: ilona