BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315400 przez Suari
Róża- co do ssania cycka- mój to ssie tak po 5 minut, dzisiaj raz trochę dłużej- całe 8 min, ja się nie martwię, bo widzę, że przybiera na wadze, zresztą na zabiedzonego nie wygląda ;) ale jakby tak jadł więcej to może rzadziej bym wstawała.

Mojemu też się włoski wytarły, nawet oglądałąm zdjęcia i patrzyłam na jego czuprynkę :)

Dorcia- pierwsze zaproszenia bardziej mi się podobają :)

Kima- u nas było to samo co u ciebie z Kubusiem, tyle, że jeszcze ciągnął się za ucho i przez to nie mógł ssać. Poszłam z nim do lekarza, bo z uchem to nigdy nic nie wiadomo, ale wszystko dobrze było, więc to mogą być już ząbki. A poza tym to u ciebie przypada skok rzowojowy, więc może nakumulowało się tego wsyztskiego i biedny się męczy.

A my jutro mamy szczepienie i mam nadzieję, że będzie przynajmniej tak jak na wcześniejszym, gdzie w mairę dobrze je zniósł.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #315405 przez Malina86
Suari slodka fotka Igorka!
Trzymamy kciuki za szczepienie.

Misia tez miala wiecej kudelkow, a wogole to jak sie urodzila byla czarna, a teraz ma taki jasny braz.

Dobra teraz to juz naprawde spadam :) Baj!
12 lata 10 miesiąc temu #315412 przez basiunia2014
to moj synuś Bartek :)
12 lata 10 miesiąc temu #315414 przez Malina86
basiunia ni cholery Bartusia nie widac :)
12 lata 10 miesiąc temu #315415 przez basiunia2014
kurcze nie umiem dodac fotki? czemu?
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #315417 przez basiunia2014
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #315419 przez Malina86
basiunia jednak umiesz :) Bartus slodziak!

Jejqu co ja tu jeszcze robie?!

Dobranoc :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #315432 przez emkapl84
Dzień dobry ją nadal bez netu korzystam z tela a musiałam napisać bo się strasznie ucieszylam wiadomością o michasi. Po prostu super.że to nic poważnego malinko :laugh: :woohoo: poza tm witam mamę basie synek cudowny! Moja nocka bbez sensu małej się poprzestawial o i budzi się co trzy godzinki na jedzenie jakby była taka glodna jakbyśmy ją cały dzień nie karmili. . .oj jak mi dziś rutera nie przyślą to skopie wszystkim tylki w tym orange. .miłego dnia dziewczyny. . .buziaki
12 lata 10 miesiąc temu #315441 przez emkapl84
Generalnie to dziwna sprawa że net w tel tylko rano jako tako działa później się już nie mogę połączyć. . .dochodzę do wniosku że przedmioty martwe mnie nie lubią bo od kilku tygodni ciągle coś się psuje lub nie działa jak trzeba. . A w ogóle to oglądałam ostatnio porodowke i ryczalam przez cały odcinek. . .zaraz zrobię sobie kawke i lecę oglądać dd tvn. .ale wy spiochy jesteście!!!tylko pozazdrościć że maluszki wam tak ładnie śpią!
12 lata 10 miesiąc temu #315445 przez emkapl84
:lol: :woohoo: :woohoo: spojrzalam właśnie na swój profil a tam proszę "mistrzyni słowa" no raczej . . . .o matko jak myślę o tym jaki mi przyjdzie rachunek za tel. . ..ciekawa jestem ile będziemy jeszcze pisać na forum. ..
12 lata 10 miesiąc temu #315466 przez mia1082
Witamy my dalej walczymy z kupkami już byly 3 od 7.30 ehhh dziewczyny czy któraś z Was wie po jakim czasie ta smecta ma działać?

Emka bidulko trzymam kciuki za ruter

Róża dzięki za info o witaminach

Lecę bo Kacper chyba musi do bufetu się podlaczyc :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315477 przez Malina86
emka jak milo Cie czytac z rana :) :kiss: Och ta "Porodowka"... :) :) chyba zawsze juz bedzie nas wzruszac :) :kiss:

mia mysle, ze chyba do lekarza powinniscie jechac. Dawaj mallemu picie, zeby sie nie odwodnil. Oby mu przeszlo szybko.

U nas nocka super: 6:00 i 9:00- widze, ze Michasi sie codziennie przesuwa o pol godziny ta pierwsza pobudka, wiec moze w koncu bedzie wstawac tylko o 9:00 :)

A Wy co spiochy? Jeszcze spicie? Nawet ja juz wstalam!
12 lata 10 miesiąc temu #315516 przez Batmanik
heja troche mnie nie bylo a tu nowe mamy widze ktore witam serdecznie!!!
dzieciaczki super!!!!
ja i dzieci jestesmy podziebieni, tzn igor ma katar i kaszle u malej kataru nie widac ale czasami kaszle wiec ide dzis do lekarza aby sprawdzic a co do lekarzy to ja mam swietna lekarke jak jestem u niej z mala to pyta o igora zawsze pamieta aby zapytac jak bylo z mala na wizycie u ortopedy
-ladnie dzis pospaly moje dzieciaczki:)
nawet nie marze aby was nadrobic i nadodatek te errory :angry:
milego dnia!!
12 lata 10 miesiąc temu #315517 przez mia1082
Malins te kupki są dalej zielone ale już nie takie zadkie... dziś jeszcze podam smecte i jak do jutra nie będzie poprawy to do lekarza...
Nawadniam go dość często zreszta on sam dopomina się o cycucha co 1,5h :)
12 lata 10 miesiąc temu #315518 przez Dorciaition
Hello

My od 8 na nogach. Teraz czekamy na Alme, no i chyba pojedziemy do tej galerii.

Basiunia śliczny Twój synuś :)

Emka ja nie mam zamiaru opuścić forum, wiec jeszcze trochę popisze :)

Kima jak Kubuś? Fajnie, że napisałaś do Anii. Ciekawe jak jej Wojtuś :)

Mia zgadzam się się Maliną, powinnas wybrać się do lekarza.

Od dziś nie jem słodkiego :ohmy: Ciekawe ile wytrzymam. :huh:

Alanek[*] :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży