- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166163 przez Batmanik
a ja sie przespalam z pol godz...i troszke mi lepiej...
cisnienie podniosla mi siostra ale pierwsza przyjdzie wkoncu w niedziele jedzie na kolonie i bedzie chciala kase a dzis nawet nie zapytala czy cos pomoc jeszcze przyszla z kolezanka i to im picie zrobic to mi dziecko obudzily dostala wiazanke i poszly na dwor a ta jeszce zdziwiona ze kazalam jej sie zabierac do domu i zadz po tate zeby ja dzis zabral
az mnie nosi napisac mojemu jaki z niego tatus ale czekam cierpliwie no i czekam az ten okropny dzien sie skonczy...
co do snow to ja tez mam straszne lepiej nie pisac...
no i dzis zauwazylam ze mi siara zaczela leciec z igorkiem tak nie mialam mialam tylko biale takie na sutkach a tu juz mi cieknie - ciekawe moz tym razem bede karmic piersia bo Igora karmilam 2 miesiace i to jest wogole cud bo mama ani siostra nie mialy wogole pokarmu...
lece karmic szybko Igora i ma siostra z synkiem przyjechac to wybierzemy sie na spacer...
cisnienie podniosla mi siostra ale pierwsza przyjdzie wkoncu w niedziele jedzie na kolonie i bedzie chciala kase a dzis nawet nie zapytala czy cos pomoc jeszcze przyszla z kolezanka i to im picie zrobic to mi dziecko obudzily dostala wiazanke i poszly na dwor a ta jeszce zdziwiona ze kazalam jej sie zabierac do domu i zadz po tate zeby ja dzis zabral
az mnie nosi napisac mojemu jaki z niego tatus ale czekam cierpliwie no i czekam az ten okropny dzien sie skonczy...
co do snow to ja tez mam straszne lepiej nie pisac...
no i dzis zauwazylam ze mi siara zaczela leciec z igorkiem tak nie mialam mialam tylko biale takie na sutkach a tu juz mi cieknie - ciekawe moz tym razem bede karmic piersia bo Igora karmilam 2 miesiace i to jest wogole cud bo mama ani siostra nie mialy wogole pokarmu...
lece karmic szybko Igora i ma siostra z synkiem przyjechac to wybierzemy sie na spacer...
Temat został zablokowany.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166298 przez Aleksandra
Miałam awarię netu w pracy dlatego nagle zniknęłam. Jestem już w domku i zaczynam sie pakowac Ech...od czego by tu zacząć....Jeszcze do wyjazdu muszę zrobić sobie maniciure, pediciure i się wszędzie ogolić. Kiedy ja to zrobię ????
Batmanik nie pisz mu nic na razie, szkoda twoich nerwów.
Dobra biorę się za torby bo w życiu się nie wyrobię a w piątek chciałabym iść wcześniej spać bo wyjeżdżamy o 6 rano w sobotę
Batmanik nie pisz mu nic na razie, szkoda twoich nerwów.
Dobra biorę się za torby bo w życiu się nie wyrobię a w piątek chciałabym iść wcześniej spać bo wyjeżdżamy o 6 rano w sobotę
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166317 przez kima
Oluś, życzę miłego wyjazdu, żebyście sobie odpoczęli, fajnie, że jedziesz, takie wycieczki zawsze jeszcze bardziej zbliżają, no i Dzidzia troche pozwiedza
Batmanik, nie stresuj się Kochana, siostra pewnie nie pomyślała o tym w ten sposób
Ja się dzisiaj widziałam z qmpelą i miło spędziłam popołudnie, byłyśmy na kawie mrożonej z lodami, mmmm, uwielbiam
Batmanik, nie stresuj się Kochana, siostra pewnie nie pomyślała o tym w ten sposób
Ja się dzisiaj widziałam z qmpelą i miło spędziłam popołudnie, byłyśmy na kawie mrożonej z lodami, mmmm, uwielbiam
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166324 przez iva 20
Ola milego wypoczynku powolutku sie spakujesz i bedzie wszytsko wziete bo na szybko to zawsze sie czegos zapomni
Kima wypady z kolezankami dobrze robia trzeba sie troszke rozerwac i porozmawiac
Ja dzisiaj bylam na stockolmie i czuje sie jak by mnie czolg przejechal
teraz siedze i odpoczywam a mezus oczywiscie poszedl w kimonko hehe tak fajnie lula sobie
Kima wypady z kolezankami dobrze robia trzeba sie troszke rozerwac i porozmawiac
Ja dzisiaj bylam na stockolmie i czuje sie jak by mnie czolg przejechal
teraz siedze i odpoczywam a mezus oczywiscie poszedl w kimonko hehe tak fajnie lula sobie
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166338 przez Aleksandra
Chwila przerwy. Pranie zrobione i teraz schnie. Torby po trochu spakowane (niestety musimy się spakować w dwie torby z ciuchami bo nasza dużą gdzieś nam zaginęła, musimy zainwestować przed porodem w mega torbę). Zdążyłam sobie jeszcze skrócić pazurki u rąk, ale malować będę chyba w piątek bo jeszcze czeka mnie mycie głowy i boję się, że lakier tego nie przetrwa Whiskas rozrabia po całości. Uznał, że jestem idealnym deptakiem i jak tylko usiądę to chodzi po mnie. Teraz też siedzi mi na ramieniu i mizia. Łachocze przy tym strasznie
Chodzi za mną coś słodkiego, chyba wszamię marsa, żeby się zaspokoic na dłużej
Chodzi za mną coś słodkiego, chyba wszamię marsa, żeby się zaspokoic na dłużej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 4 miesiąc temu #166361 przez madziaska
Ola widze, ze TY tak jak ja kilka dni przed wyjazdem sie pakujesz...
A wogole to witam
Bylam dzisiaj na spotkaniu zkolezanka, ktora zaczyna 9 miesiac, przytyla tylko 9,5 kg Fajnie sobie pogadalysmy, zjadlysmy puchary lodowe I przyniosla mi diwe pary spodni ciazowych
Luska kurcze niedobry ten mocz... Ten Twoj lekarz juz tego nie powinien zbagatelizowac, czekam na wiesci.... Wezmiesz anyubiotyk i bedzie dobrze... Pani pęcherzowa Ci to mowi
Batmanik nie odzywaj sie do niego, jesli nic narazienie napisal tzn. ze jeszcze nie zrozumial, wiec tylko sie wkurzysz...
Dorcia Vestusia z toxo bedzie ok... ja tez musze powtorzyc, bo niedlugo II trymestr sie skonczy...
W przyszla srode prawdopodobnie wyjezdzamy nad morze Ale sie ciesze... tylko mam nadzieje, ze bedzie internet zeby do WAS zagladac, bo pozniej nie nadrobie
A wogole to witam
Bylam dzisiaj na spotkaniu zkolezanka, ktora zaczyna 9 miesiac, przytyla tylko 9,5 kg Fajnie sobie pogadalysmy, zjadlysmy puchary lodowe I przyniosla mi diwe pary spodni ciazowych
Luska kurcze niedobry ten mocz... Ten Twoj lekarz juz tego nie powinien zbagatelizowac, czekam na wiesci.... Wezmiesz anyubiotyk i bedzie dobrze... Pani pęcherzowa Ci to mowi
Batmanik nie odzywaj sie do niego, jesli nic narazienie napisal tzn. ze jeszcze nie zrozumial, wiec tylko sie wkurzysz...
Dorcia Vestusia z toxo bedzie ok... ja tez musze powtorzyc, bo niedlugo II trymestr sie skonczy...
W przyszla srode prawdopodobnie wyjezdzamy nad morze Ale sie ciesze... tylko mam nadzieje, ze bedzie internet zeby do WAS zagladac, bo pozniej nie nadrobie
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166367 przez anakol
Cześć dziewczyny Nie odzywałam się bo strasznie dużo się u mnie działo wczoraj i dziś, nic wielkiego ale ciągle ktoś przychodzi, siostra z dziećmi przyjechała (mieszkają u mojego brata, nie u mnie, ale wystarczy że wpadną i 3 godzinki z głowy ).
Wczoraj miałam wizytę, wszystko jest OK. Moje dziecię póki co jest chudzielcem, waży 602 g i ma ok 29 cm długości (z nogami). Ja przytyłam od poprzedniej wizyty (3 tyg. temu) niecały kilogram, w sumie 5,5 kg od pierwszego ważenia.
Ola, troszkę mnie zestresowałaś tym pakowaniem. My wyjeżdżamy w piątek wieczorem a ja cały czas sobie wmawiam że to jeszcze dużo czasu nie mogę się zabrać do tego pakowania Nawet nie wiem w co się zapakować. No nic, teraz robię tiramisu i jak skończę, to spróbuję przygotować jakieś rzeczy na wyjazd.
Wczoraj miałam wizytę, wszystko jest OK. Moje dziecię póki co jest chudzielcem, waży 602 g i ma ok 29 cm długości (z nogami). Ja przytyłam od poprzedniej wizyty (3 tyg. temu) niecały kilogram, w sumie 5,5 kg od pierwszego ważenia.
Ola, troszkę mnie zestresowałaś tym pakowaniem. My wyjeżdżamy w piątek wieczorem a ja cały czas sobie wmawiam że to jeszcze dużo czasu nie mogę się zabrać do tego pakowania Nawet nie wiem w co się zapakować. No nic, teraz robię tiramisu i jak skończę, to spróbuję przygotować jakieś rzeczy na wyjazd.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #166372 przez Dorciaition
Ola Whiskas pewnie będzie tęsknił co? Zapakuj go też
Madziaska oo to super, że już w środę wyjeżdzacie
No właśnie obyście miały chociaż na chwilkę dostęp do neta.
Kima też bym chętnie taką kawusie wypiła
Iva mój też popołudniami lubi spać. Ja to jakoś nie potrafię zasnąć w dzień, choć teraz już w piżamce chodzę
Ooo, Anakol super, że jestes. Cudnie, że z dzidzią wszystko ok. Malutko przytyłas
Widzę, że dużo z Was wyjeżdza. My tylko na weekend. We wtorek rano wracamy.
Madziaska oo to super, że już w środę wyjeżdzacie
No właśnie obyście miały chociaż na chwilkę dostęp do neta.
Kima też bym chętnie taką kawusie wypiła
Iva mój też popołudniami lubi spać. Ja to jakoś nie potrafię zasnąć w dzień, choć teraz już w piżamce chodzę
Ooo, Anakol super, że jestes. Cudnie, że z dzidzią wszystko ok. Malutko przytyłas
Widzę, że dużo z Was wyjeżdza. My tylko na weekend. We wtorek rano wracamy.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Dorciaition.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166373 przez vestusia
Ola, miłego wypoczynku w takim razie życzę, na pewno wszystko spakujecie, skoro tak szybko rozpoczynacie pakowanie
Madziaska, a na długo nad to morze? My też w przyszłym tygodniu, ale raczej w okolicach weekendu i gdzieś na jakieś 3-5 dni. Ale miejsca jeszcze nie znamy, bo musimy znaleźć takie, gdzie można jechać z psem he, he, he
Iva, u Ciebie to chyba mężuś w ciąży, bo tak dużo śpika ostatnio hi, hi, hi
Madziaska, a na długo nad to morze? My też w przyszłym tygodniu, ale raczej w okolicach weekendu i gdzieś na jakieś 3-5 dni. Ale miejsca jeszcze nie znamy, bo musimy znaleźć takie, gdzie można jechać z psem he, he, he
Iva, u Ciebie to chyba mężuś w ciąży, bo tak dużo śpika ostatnio hi, hi, hi
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166385 przez vestusia
Aj to fajno My podobnie, albo ciut krócej.
Oby pogoda Wam dopisała i wszystkim, które wybierają się na urlop
Ja się najbardziej obawiam jak pojadę do mamy do Niemiec czy będę miała czas żeby zajrzeć na forum he, he, he Bo jeżeli nie, to nie dość, że będę w plecy o jakieś 3 tygodnie, to jeszcze nie zdołam Was nadrobić przed porodem he, he, he
Nad morzem pewnie też nie będziemy mieli internetu, ale to kilka dni, więc jakoś mam nadzieję, że Was nadrobię
Oby pogoda Wam dopisała i wszystkim, które wybierają się na urlop
Ja się najbardziej obawiam jak pojadę do mamy do Niemiec czy będę miała czas żeby zajrzeć na forum he, he, he Bo jeżeli nie, to nie dość, że będę w plecy o jakieś 3 tygodnie, to jeszcze nie zdołam Was nadrobić przed porodem he, he, he
Nad morzem pewnie też nie będziemy mieli internetu, ale to kilka dni, więc jakoś mam nadzieję, że Was nadrobię
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166388 przez aniaa_
Kurde pisałam do Was i sie forum zawisło
Anakol super, że dzidzia rośnie i rzeczywiście niecały kg w trzy tygodnie to niedużo, ja tez mam wizyty co 3 tyg ale u mnie waga wtedy o 1,5 wzrasta przez ten czas i to sie zrobiło regularne jak tak dalej pójdzie to jeszcze z 10 kg pewnie przybędzie jak nie wiecej
Ale fajnie dziewczynki, że sobie wyjeżdżacie oby tylko pogoda dopisała, my niestety jakoś w tym roku sie nie zorganizowaliśmy, za to w sobotę najprawdopodobniej znajomi z dziećmi do nas przyjeżdżają oj będzie głośno i wesoło, ale czeka mnie za to prasowanie pościeli i nie mogę sie za to zabrać
Kurde ja też niedługo bede musiała powtórzyć toxo i sie boję, ale to zapytam lekarza 11-tego jak bede na wizycie
Anakol super, że dzidzia rośnie i rzeczywiście niecały kg w trzy tygodnie to niedużo, ja tez mam wizyty co 3 tyg ale u mnie waga wtedy o 1,5 wzrasta przez ten czas i to sie zrobiło regularne jak tak dalej pójdzie to jeszcze z 10 kg pewnie przybędzie jak nie wiecej
Ale fajnie dziewczynki, że sobie wyjeżdżacie oby tylko pogoda dopisała, my niestety jakoś w tym roku sie nie zorganizowaliśmy, za to w sobotę najprawdopodobniej znajomi z dziećmi do nas przyjeżdżają oj będzie głośno i wesoło, ale czeka mnie za to prasowanie pościeli i nie mogę sie za to zabrać
Kurde ja też niedługo bede musiała powtórzyć toxo i sie boję, ale to zapytam lekarza 11-tego jak bede na wizycie
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166400 przez Batmanik
och wkoncu koniec tego cholernego dnia
siostra wpadla do mnie z siostrzencem bylismy na sporym spacerze a pozniej chlopcy zrobili mi sajgon w pokoju wszysko w ruch poszlo a ta mlodsza siostra jak sie dowiedziala ze ma zmywac podlogi to uciekla spac do kolezanki a mnie jeszcze czekaja naczynia i podlogi no i sama isc sie kapac i dzis uciekam szybko lulu...
a co do internetu to ja za 9zl na miesiac w telefonie i jak cos to z telefonu korzystam choc bardzo rzadko to robie bo jak narazie odpukac dostep mam chyba ze czasu brak a wtedy az sie boje zagladac bo nie raz po 3-4 godz jest kilka str do nadrobienia a ja czytac tyle na raz nienawidze....
a moj to nie wiem czy sie odzywa i nie sprawdzam bo wylaczylam gg i mam wszystko gdzies jak zateskni nr telefonu zna za to jego mamusia jaka mila sie zrobila mowie Wam falszywe to takie jak bylo ok miedzy mna i moim to sie nie odzywala a odkad nie odzywam sie do niego mila sie zrobila - moze to tylko dziwny zbieg okolicznosci;)
ja z chcecia juz leglabym sie i moze podlogi sobie odpuszce dzis;)
ANAKOL SWIETNIE ZE OKI Z DZIDZIA:)
UCIEKAM BO JUZ NIE WIEM CO PISAC I LEDWO SIEDZE JUZ..
MILEJ NOCKI!!!
siostra wpadla do mnie z siostrzencem bylismy na sporym spacerze a pozniej chlopcy zrobili mi sajgon w pokoju wszysko w ruch poszlo a ta mlodsza siostra jak sie dowiedziala ze ma zmywac podlogi to uciekla spac do kolezanki a mnie jeszcze czekaja naczynia i podlogi no i sama isc sie kapac i dzis uciekam szybko lulu...
a co do internetu to ja za 9zl na miesiac w telefonie i jak cos to z telefonu korzystam choc bardzo rzadko to robie bo jak narazie odpukac dostep mam chyba ze czasu brak a wtedy az sie boje zagladac bo nie raz po 3-4 godz jest kilka str do nadrobienia a ja czytac tyle na raz nienawidze....
a moj to nie wiem czy sie odzywa i nie sprawdzam bo wylaczylam gg i mam wszystko gdzies jak zateskni nr telefonu zna za to jego mamusia jaka mila sie zrobila mowie Wam falszywe to takie jak bylo ok miedzy mna i moim to sie nie odzywala a odkad nie odzywam sie do niego mila sie zrobila - moze to tylko dziwny zbieg okolicznosci;)
ja z chcecia juz leglabym sie i moze podlogi sobie odpuszce dzis;)
ANAKOL SWIETNIE ZE OKI Z DZIDZIA:)
UCIEKAM BO JUZ NIE WIEM CO PISAC I LEDWO SIEDZE JUZ..
MILEJ NOCKI!!!
- aniaobtulowicz
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #166418 przez aniaobtulowicz
Hej,Mamusie!
Ja mam termin na 11 listopada.Dwa tygodnie temu byliśmy na USG4D(byłam wtedy w 22tyg.i 6dni) i Nasz maluszek ważył już ok.711gr.-więc bardzo duży chłopczyk.
POZDRAWIAM
Ja mam termin na 11 listopada.Dwa tygodnie temu byliśmy na USG4D(byłam wtedy w 22tyg.i 6dni) i Nasz maluszek ważył już ok.711gr.-więc bardzo duży chłopczyk.
POZDRAWIAM
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez aniaobtulowicz.
Moderatorzy: ilona