- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Póki co niech starzy się ubawią na safari
Wróciłam właśnie z ogrodu, bo już przygrzało mnie nieco Kicham już od nadmiaru słońca Idę się schłodzić lodem
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 6
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
I zapisałam się na edukację okołoporodową tu link www.medmar.net.pl/ , ciekawa jestem czy u was też takie zajęcia na nfz są. Teraz czekam na info o terminie dla mam sierpniowo wrześniowych
no a w maju mam zamiar wybrać się www.azalia.pl/pisarzowice/index.php?st=12 , byłam w tamtym roku, pięknie jest więc i w tym sobie nie odpuszczę i wezmę moją mamę bo tylko słyszała a nie widziała a to u mnie w zasięgu ręki, max godz drogi samochodem.
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
Więc padło na safari w Borusewie, w łódzkim, raz, dwa autostradą się śmignie
Maniula uwielbiam azalie i wszelakie różaneczniki Na tyle, że pół ogrodu ich zasadziłam. Wszelakie kolory. Teraz pięknie kwitną Bajka
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
MAniula też mam w planach właśnie Chorzów Ostatni raz byłam tam w zoo jak miałam z 5 czy 6 lat Ale mam migawki wspomnień jak było Te azalie strasznie ciekawe, ja do Pisarzowic mam 30min drogi Jak lubisz kwiaty to polecam Ogrody Daisy w Pszczynie coś pięknego tak w zeszłym roku było www.wiadomosci.pless.pl/30354-foto-temat-ogrody-daisy-na-rynku a w tym roku jest 23-25maja
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
Po drugie póki jeszcze mam ochotę i siłę, to gdzieś się wybierzemy Bo jak będzie za kilka tygodni to nie wiem
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
A mi jakoś smutno. Wczoraj mąż wrócił w nocy z pracy. Myślałam, że dzisiaj spędzę z nim trochę więcej czasu, a on wraca o 17 i mówi, że o 18 wyjeżdża gdzieś na Śląsk. Wróci pewne jutro wieczorem. Nie lubię samotnych nocy.. :/
Jadę zaraz do cioci do szpitala i jakoś mi ten wieczór zleci..
Pokażę Wam jeszcze jak ciężarna dogadza sobie i mężowi ( na szczęście zdążyła zanim wyjechał) Ale się zasłodziłam
P.S Myślałam, że truskawki i jabłka to już jakieś przesadne połączenie, ale kto mi tam zabroni szaleć
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
Na mnie też brzuszkowe mamy i wózki wprawiały w złość i smutek, ale teraz jesteśmy na dobrej drodze aby urealnić swoje marzenia
Aggi bardzo ciekawe te ogrody, byłam w Pszczynie wiele razy, też w okresie kwitnienia magnoli, park jest piękny i miasteczko też, ale te ogrody super zapiszę sobie w kalendarzu może uda mi się tam pojawić Dzięki!
Missy no ja azalie mogę tylko podziwiać, bo ja z bloku jestem, mamy co prawda ogródek działkowy ale za mało tam miejsca i wyżywam się tam bylinowo
Jak ja się ciesze że już wiosna:)
natalia to ja idę na to magnum
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
Gosia no wlaśnie cieżko polapać sie z tymi tyg.. ja niby na necie znalazłam, że od 28 tyg liczy sie 7 miesiac, a z racji, ze termin mam na 2 sierpnia, to zaczynajacy sie miesiac jest moim miesiacem ciażowym, czyli maj- to 7 mc, czerwiec- 8 mc, a lipiec -9 mc
Natalia no dokładnie najbardziej obawiam sie puchnięcia stóp, zobaczymy no , ale tez nie koniecznie beda upały, wiesz jak to z pogoda u nas jest
a deser- pyszności ale mi smaka narobiłaś sama piekłaś ?
Aggi dziekuje choć pare detali bym jeszcze zmieniła a co do burzy, to własnie u nas była ;/ z ulewą i grzmotami ;/ ale całe szczęście szybko przeszła
a w Chorzowie byłam jakieś 5 lat temu ale tez chętnie bym sie wybrała w któryś dzien, jak tylko pogoda dopisze
Całuje i życze dobrej nocki :*
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
No nic.. Trzeba próbować zasnąć
Dobranoc wszystkim
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wstałam, męża wyprawiłam, herbatka wypita, ja ubrana i gotowa
Jadę dziś do miasta do babci popatrzeć co i jak u niej.
MAniula polecam, wtedy nie tylko park kwitnie i żyje własnym życiem, ale rynek również zamienia się w jeden wielki ogród
asienka u mnie wczoraj obeszło się bez wielkiej ulewy, jakoś od kilku dni tak nas łagodniej traktuje ta pogoda
natalia Ty talencie kulinarny super Ci to wyszło, pewnie pyszne
A ja dziś nie spałam zbyt dobrze - na prawym boku źle, na lewym jeszcze gorzej, na plecach się nie da... i tak się kręciłam całą noc
A mierzyłam dzisiaj obwód brzuszka i 84cm
Udanego dnia kochane!
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
Aggi SZACUN - post w "środku nocy" ;D Co do talentu, to bez przesady to tylko zwykła szarlotka Kieeeedyś to ja piekłam Uwielbiałam to Nie dałam mamie dojść do miksera jak przychodziły Święta i piekło się kilka blach ciasta Teraz już mi się nie chce
A co do Twojego obwodu brzuszka, to padłam My tu wszystkie prawie setkami walimy a Ty nawet 90 nie masz Gdzie to Twoje dziecię się mieści?!
Ja już po śniadanku. Lecę się trochę ogarnąć, a potem na randkę z dentystą
Miłego dnia