BezpiecznaCiaza112023

Sierpniówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu #842402 przez aggi
serduszko dokładnie po 20 tygodniu połówkowe badanie jest :) Ja ostatnio zdjęcia nie dostałam to wczoraj przycisnęłam lekarza żeby dokładniej malucha pooglądał :D Ale ważne że masz zdrowiutkiego maluszka, pewnie na połówkowym Ci powiedzą czy chłopak czy dziewczynka :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842473 przez ann-sunshine
Aggi i serduszko ufff dobrze ze dobrze.

Aggi chlopak :-) dopisac info na liscie?

Wiekszy rozmiar rajstop to faldy odkladajace sie nad kostkami :-(

Aszka a wam dopisac info o dziewczynce na naszej liscie?

10 lata 10 miesiąc temu #842488 przez aggi
Ann możesz wpisać że chłopak :) jak się coś zmieni to i na liście zmienimy :)

10 lata 10 miesiąc temu #842503 przez MAniula
Super dziewczynki że wszystko oki, ach chłopaczki, dziewczynki ;) już się doczekać nie mogę kiedy się sama dowiem, może przy kolejnej wizycie ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842645 przez nataliaa87
Cześć dziewczyny:)
Chętnie do Was dołączę, jeśli się zgodzicie:)
Będę mamą po raz pierwszy, a termin mam na 3 sierpnia.
Miło jest wiedzieć, że ktoś w tym czasie przezywa to samo, co ja:) Zawsze jakoś raźniej:)
Pozdrawiam:)

10 lata 10 miesiąc temu #842652 przez missyy
Aggi gratuluje chłopaka :lol: :lol:
Ja też już chce wiedzieć bo mnie ciekawość zżeraa :S :blush:

A tak w ogóle padam na pysk, czuje się okropnie. źle zniosłam wczorajszą podróż i dodatkowe przygody :angry: Mam nadzieje, że nie przeniosło się to na dzidzie. :dry:
Kilka h autem i potem siedzenie i czekanie po dwóch szpitalach :dry:, dało mi tak w kość, że nie mogłam chodzić, tylko kulałam, tak mnie krocze i pachwiny napierdzielały :(
Dziś cały dzień przeleże.

Zameldowałam się, a teraz znów się kładę.

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

10 lata 10 miesiąc temu #842654 przez MAniula
Witaj Natalla, udzielaj się, chętnie Cię przyjmiemy :laugh:

Missy współczuje złego samopoczucia ale będzie lepiej, odpoczywaj.

Ja wczoraj się przemęczyłam w pracy i to wszystko potem odbija się na mnie wieczorem i w kolejnym dniu. Ale jeszcze dziś, jutro i weekend! Jupi

Miłego dnia!

Aaa a ja śmignę przed pracą na targ czwartkowy może jakieś dresy kupie heh

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842667 przez nataliaa87
MAniula dzięki wielkie za miłe przyjęcie :D

missyy pewnie nie będziesz już długo czekać na poznanie płci. Mi pani dr w 15 tygodniu powiedziała, że będzie chłopczyk. Myślałam, że to za wcześnie, ale tak się ustawił, że lekarka się śmiała, że nawet nie chce dać nam złudzeń, że może być dziewczynką :D

10 lata 10 miesiąc temu #842725 przez ann-sunshine
Witaj Natalia :-) dopisuje cie do listy z komentarzem ze chlopak :-)

Jestem ciekawa jakie beda u nas proporcje i chlopcow a ile dziewczynek.

Missyy na dzidzi sie nie odbije, jest super chroniona :-) Ty tylko musisz odpoczac.

Tez mnie ciekawosc zzera i tez bym chciala wiedziec, ale jeszcze miesiac.

Aggi to kiedy pierwsze wyprawkowe zakupy planujesz?

Zapytalam mezula czy chce isc ze mna na usg, a ten mi wypalil, ze nie, okreslanie plci to za duzy stres dla niego.

Pada dzisiaj :-(

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842806 przez asienka87
Melduję się ;)

U mnie wszystko w porządku :) powiedział, ze te kłucia są normalne, nic zlego się nie dzieje, zresztą sprawdził szyjkę i jest wszystko ok:)
Mały jakoś tak się ułozył, że ciężko było zdjecie zrobić.. no i mamy tylko jedno, takie niezbyt wyraźne.. no i czuje niedosyt :) ale tak miło było znów poppatrzeć na naszego Skarba:) widziałam jak oddycha, cały brzuszek się ruszał :blush: no i na 90% będzie Kacperek :laugh:

Aszka gratuluję drugiej córeczki ;) mam nadzieję, że teraz już będzie lepiej :kiss: choć przy dwójce dzieci i trzecim w brzuszku pewnie nie jest łatwo :)

Gosia sikanie... wiem coś o tym :P też mnie to męczy :) choć bardziej cierpię na bezsenne noce:(

Aggi cieszę się, ze wszystko dobrze :) zresztą nie mogło być inaczej ;) no i piękny Kropek :laugh: bardzo ładne zdjęcie :) czyli macie na 90% Kropka, tak jak my ;)
No ja raczej się skuszę na takie 3d/4d, tym bardziej, że świetna pamiątka będzie, no i to całkiem inne zdjecia są :) no i szwagierka mi powiedziała, że też płeć jej potwierdził wtedy :) oczywiście wiedziała, co będzie, ale specjalnie mu nie mówiła, aby sam powiedział, zeby go nie nakierowywać :)

Serduszko cieszę sie, ze wszystko w porządku :) nam też jakoś mały tak nie chciał się ułożyć i tylko 1 zdjecie mamy.. ale chociaż dobrze sie ułożył, aby zobaczyć co między nózkami ma :) na połówkowym już pewnie się dowiesz jaka płeć :)

Ann mnie możesz dopisać na liście, że chlopak :laugh:

Natalia witamy serdecznie ;) ja mam termin na 2 sierpnia :) i też to moje pierwsze dziecko :)i też chłopak :laugh: :)? jak się czujesz:)?

Missy Kochana odpoczywaj dużo :*

Maniula również odpoczywaj dużo :laugh: no i udanych zakupów życzę :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #842854 przez nataliaa87
asienka87 piękne zdjęcie! Gratuluję chłopca. Na razie chłopcy górą :) Jesteśmy więc praktycznie na tym samym etapie. Nawet nasze suwaczki pokazują to samo. A co do samopoczucia, to czuję się bardzo dobrze od początku. Często nawet zapominałam, że jestem w ciąży. Teraz też jest bardzo dobrze gdyby nie to, że bardzo dokucza mi silny ból kręgosłupa i bioder.. Chodzić nie mogę..Ortopeda kazał mi tylko leżeć, ale wiadomo, że tak się przecież nie da żyć.
W każdym razie maluszek jest zdrowy i bardzo szybko rośnie. Za niecałe dwa tygodnie mam już usg połówkowe i mam nadzieję, że nadal wszystko będzie dobrze:)

10 lata 10 miesiąc temu #842942 przez ann-sunshine
Asienka super :-)

Natalia uuu wspolczuje z tym lezeniem

10 lata 10 miesiąc temu #842960 przez kakadu
przez Wasze wpisy, aż mnie męczy żeby potwierdzić co tam u mnie siedzi, czy oby na pewno dziewczynka :) już bym chciała wiedzieć, gdyby się potwierdziło na 100 % od razu kupiłabym pierwszą sukienkę :)))

zdrowie dzidzi wiadomo najważniejsze, ale ja zawsze marzyłam o córeczce:) Chociaż swoich 2 skarbów nie zamieniłabym nigdy w życiu na żadną dziewuszkę

10 lata 10 miesiąc temu #843151 przez aggi
Witam się wieczorową porą, byłam sobie u kosmetyczki z mamą i babcią - taki babski rodzinny wypad na relaks :) paznokcie, twarz i te sprawy :P

witaj natalia :) rozgość się u nas, dziel radościami i smutkami, pytaj, opowiadaj :) wrzucaj zdjęcia :) i spokojnej ciąży :kiss: ja miałam to samo przedwczoraj - lekarz powiedział że zazwyczaj nie mówi jak nie jest pewien :) ale że wątpi by się zmieniło i 90% chłopak :)

missyy dowiesz się zapewne na kolejnej wizycie :) leż leż i odpoczywaj :kiss: :kiss:

MAniula ja zrobiłam napad na allegro i obkupiłam się w legginsy i dresy właśnie :P

Ann no mnie też ciekawi, ale coś ostatnio dużo chłopców się wokół mnie rodzi. Normalnie sami chłopcy :D eeeeeeee ale Ci mąż zapodał tekstem :dry: to mój siedział w poczekalni i lekarz poszedł po niego, a on niczego się nie spodziewał :) a wyprawkowe zakupy hmm no powiem Ci tak, że 3-6m mam malucha ubranego bo mam mnóstwo ciuszków po synku koleżanki które mi kiedyś dawała bo żal jej było wyrzucać :D Ale takie konkretniejsze zakupy to myślę że zacznę po kolejnej wizycie - wszystko sobie rozpiszę co w jakim miesiącu kupić żeby portfel nie ucierpiał :)

asienka no to tak jak u mnie ! chłop jak dąb :D gratuluję ! ja też chcę na te 3d/4d pojechać gdzieś, ale to później tak 20-25tc :)

kakadu a mi było wszystko jedno, ale jakoś tak nastawiałam się na chłopca :D

10 lata 10 miesiąc temu #843336 przez missyy
dzień dobry ;)

ale sobie dziś "pospałam". Od 2giej nie spałam, bo mój golduś miał kaprys szczekać sobie w niebo, chyba gwiazdy mu nie pasowały :angry: :angry: Po dwóch godzinach dopiero zasnęłam.
Jeszcze mi się zachciało parówki z smażoną cebulką :ohmy: Jaka ja głupkowata byłam, że to zjadłam. A potem pół nocy się kręciłam bo obolała byłam.
Nigdy więcej! :dry:

aggi tak sobie po cichu liczę, że może coś lekarka zobaczy. Czekam za tą wizytą jak za zbawieniem, dłuży się dłuży, aż się denerwuje, czy wszystko ok.

Teraz jakieś lekkie śniadanko, sereek wiejski B) B) mnniamm, codziennie go zajadam :P
Nie mogę przestać myśleć o tej smażonej parówce :X :X blehh

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka