- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Aggi chlopak dopisac info na liscie?
Wiekszy rozmiar rajstop to faldy odkladajace sie nad kostkami
Aszka a wam dopisac info o dziewczynce na naszej liscie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 6
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Ja też już chce wiedzieć bo mnie ciekawość zżeraa
A tak w ogóle padam na pysk, czuje się okropnie. źle zniosłam wczorajszą podróż i dodatkowe przygody Mam nadzieje, że nie przeniosło się to na dzidzie.
Kilka h autem i potem siedzenie i czekanie po dwóch szpitalach , dało mi tak w kość, że nie mogłam chodzić, tylko kulałam, tak mnie krocze i pachwiny napierdzielały
Dziś cały dzień przeleże.
Zameldowałam się, a teraz znów się kładę.
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
Missy współczuje złego samopoczucia ale będzie lepiej, odpoczywaj.
Ja wczoraj się przemęczyłam w pracy i to wszystko potem odbija się na mnie wieczorem i w kolejnym dniu. Ale jeszcze dziś, jutro i weekend! Jupi
Miłego dnia!
Aaa a ja śmignę przed pracą na targ czwartkowy może jakieś dresy kupie heh
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
missyy pewnie nie będziesz już długo czekać na poznanie płci. Mi pani dr w 15 tygodniu powiedziała, że będzie chłopczyk. Myślałam, że to za wcześnie, ale tak się ustawił, że lekarka się śmiała, że nawet nie chce dać nam złudzeń, że może być dziewczynką
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Jestem ciekawa jakie beda u nas proporcje i chlopcow a ile dziewczynek.
Missyy na dzidzi sie nie odbije, jest super chroniona Ty tylko musisz odpoczac.
Tez mnie ciekawosc zzera i tez bym chciala wiedziec, ale jeszcze miesiac.
Aggi to kiedy pierwsze wyprawkowe zakupy planujesz?
Zapytalam mezula czy chce isc ze mna na usg, a ten mi wypalil, ze nie, okreslanie plci to za duzy stres dla niego.
Pada dzisiaj
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
U mnie wszystko w porządku powiedział, ze te kłucia są normalne, nic zlego się nie dzieje, zresztą sprawdził szyjkę i jest wszystko ok:)
Mały jakoś tak się ułozył, że ciężko było zdjecie zrobić.. no i mamy tylko jedno, takie niezbyt wyraźne.. no i czuje niedosyt ale tak miło było znów poppatrzeć na naszego Skarba:) widziałam jak oddycha, cały brzuszek się ruszał no i na 90% będzie Kacperek
Aszka gratuluję drugiej córeczki mam nadzieję, że teraz już będzie lepiej choć przy dwójce dzieci i trzecim w brzuszku pewnie nie jest łatwo
Gosia sikanie... wiem coś o tym też mnie to męczy choć bardziej cierpię na bezsenne noce:(
Aggi cieszę się, ze wszystko dobrze zresztą nie mogło być inaczej no i piękny Kropek bardzo ładne zdjęcie czyli macie na 90% Kropka, tak jak my
No ja raczej się skuszę na takie 3d/4d, tym bardziej, że świetna pamiątka będzie, no i to całkiem inne zdjecia są no i szwagierka mi powiedziała, że też płeć jej potwierdził wtedy oczywiście wiedziała, co będzie, ale specjalnie mu nie mówiła, aby sam powiedział, zeby go nie nakierowywać
Serduszko cieszę sie, ze wszystko w porządku nam też jakoś mały tak nie chciał się ułożyć i tylko 1 zdjecie mamy.. ale chociaż dobrze sie ułożył, aby zobaczyć co między nózkami ma na połówkowym już pewnie się dowiesz jaka płeć
Ann mnie możesz dopisać na liście, że chlopak
Natalia witamy serdecznie ja mam termin na 2 sierpnia i też to moje pierwsze dziecko :)i też chłopak ? jak się czujesz:)?
Missy Kochana odpoczywaj dużo :*
Maniula również odpoczywaj dużo no i udanych zakupów życzę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
W każdym razie maluszek jest zdrowy i bardzo szybko rośnie. Za niecałe dwa tygodnie mam już usg połówkowe i mam nadzieję, że nadal wszystko będzie dobrze:)
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
zdrowie dzidzi wiadomo najważniejsze, ale ja zawsze marzyłam o córeczce:) Chociaż swoich 2 skarbów nie zamieniłabym nigdy w życiu na żadną dziewuszkę
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
witaj natalia rozgość się u nas, dziel radościami i smutkami, pytaj, opowiadaj wrzucaj zdjęcia i spokojnej ciąży ja miałam to samo przedwczoraj - lekarz powiedział że zazwyczaj nie mówi jak nie jest pewien ale że wątpi by się zmieniło i 90% chłopak
missyy dowiesz się zapewne na kolejnej wizycie leż leż i odpoczywaj
MAniula ja zrobiłam napad na allegro i obkupiłam się w legginsy i dresy właśnie
Ann no mnie też ciekawi, ale coś ostatnio dużo chłopców się wokół mnie rodzi. Normalnie sami chłopcy eeeeeeee ale Ci mąż zapodał tekstem to mój siedział w poczekalni i lekarz poszedł po niego, a on niczego się nie spodziewał a wyprawkowe zakupy hmm no powiem Ci tak, że 3-6m mam malucha ubranego bo mam mnóstwo ciuszków po synku koleżanki które mi kiedyś dawała bo żal jej było wyrzucać Ale takie konkretniejsze zakupy to myślę że zacznę po kolejnej wizycie - wszystko sobie rozpiszę co w jakim miesiącu kupić żeby portfel nie ucierpiał
asienka no to tak jak u mnie ! chłop jak dąb gratuluję ! ja też chcę na te 3d/4d pojechać gdzieś, ale to później tak 20-25tc
kakadu a mi było wszystko jedno, ale jakoś tak nastawiałam się na chłopca
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
ale sobie dziś "pospałam". Od 2giej nie spałam, bo mój golduś miał kaprys szczekać sobie w niebo, chyba gwiazdy mu nie pasowały Po dwóch godzinach dopiero zasnęłam.
Jeszcze mi się zachciało parówki z smażoną cebulką Jaka ja głupkowata byłam, że to zjadłam. A potem pół nocy się kręciłam bo obolała byłam.
Nigdy więcej!
aggi tak sobie po cichu liczę, że może coś lekarka zobaczy. Czekam za tą wizytą jak za zbawieniem, dłuży się dłuży, aż się denerwuje, czy wszystko ok.
Teraz jakieś lekkie śniadanko, sereek wiejski mnniamm, codziennie go zajadam
Nie mogę przestać myśleć o tej smażonej parówce blehh