- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Maniula szybko udalo ci sie umowic do endo tak szybko.
Czyli duzo nas wizytuje w tym tygodniu swoich lekarzy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
Serduszko to w srode zdajemy relacje z wizyt u lekarza
odebrałam wynik tsh, okazało się , że z 2,9 z początku ciąży, spadło do 0,6... czyli chyba mam rozumieć, ze wszystko w jak najlepszym porządku ?
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
spokojnej ciąży życzę
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Ja mam wynik 1.4 i nadal biorę leki i zbijam i zbijam niżej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
missyy najlepiej obgadaj kwestię zęba z lekarzem. Bo co do tego że to źródło zakażeń i bakterii to jest święta racja. Także do gina marsz, a potem do dentysty no babka z badań świetna nie powiem mnie też strasznie kusi to 3d/4d ale nie wiem kiedy najlepiej iść chciałabym ujrzeć pyzatą buźkę już, a nie tylko takiego szkielecika małego no i muszę podzwonić popytać o ceny..
asienka o fajnie, możesz podpytać kiedy poleca zrobić, żeby i ładnie było widać i fajna pamiątka była tsh raczej w porządku u Ciebie i tak ma być
katsi ale WIEŚCI ! oczywiście przymusowo tu z nami zostań na forum, bo tyle nam emocji dostarczasz że chyba bez Ciebie nie wytrzymamy odpoczywaj dużo, zarzuć nam tu zdjęciem ! oszczędzaj się, pisz do nas, a my ślemy przytulania i dobre słowo! Napewno wszystko będzie dobrze, trzymamy mocno kciuki
Ann chyba będę musiała tłuste odstawić i na gotowanym i sałatkach jechać
MAniula trzymam kciuki za wizytę u endo
serduszko nic się nie stresuj, będzie git Ale z zaproszeniami zawsze tak jest, że jak się zaprasza większą ilość osób to nikomu się w 100% nie dogodzi..
Kurcze takie dzisiaj zaskoczenie normalnie szok
A my z Ann jutro do ginków, Ann na którą idziesz?? Ja dopiero wieczorem na 20. Nie mogę się już doczekać, mam nadzieję że poświęci mi więcej czasu niż ostatnio i dostanę zdjęcie
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Wczoraj z tych emocji Missy zapomnialam tobie odpowiedziec. Ta babka z labo no comment, zero empatii. Zamiast pomyslec ze czekqsz na wyniki to jeszcze dzwoni z jakas pierdola. Nakrzyczalabym na nia przez ten telefon.
Aggi ja sie pindruje, jem sniadanie i ok 9:00 wbijam w kolejke. Ale dzis pewnie bez usg bedzie. Tak mysle, ze polozna powazy i pomierzy, ginek pogmera i sprawdzi szyjke, zleca badania do labo i tyle.
Serduszko to prawda z tymi zaproszeniami. My rozdalismy 75, a przyszlo 47 osob. Nie da rady dopasowac daty do wszystkich. Najwazniejsze zeby najblizsi mogli byc.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Brak słów Ma jeszcze tydzień, żeby to przedstawić mojej lekarce do czasu wizyty.
Aggi boje się jak diabli tego wyrwania, na samą myśl o znieczuleniu i widoku krwi mi się wyć chce. Normalnie bym poszła bez oporów, a teraz w ciąży zrobiłam się cykor . Gdyby chociaż ktoś dal mi gwarancję, że maluchowi to nie zaszkodzi.
Ale Wam kobitki zazdroszczę tej wizyty, a ja czekam i czekam i się doczekać nie mogę.
Jutro Bydgoszcz, wiec wrócę pewnie dopiero pod wieczór. Tylko nie wiem jak w aucie wyrobie
Jeszcze wczoraj mi coś załupało w krzyżu, chyba się trochę przeciążyłam jak robiłam porządki i przenosiłam jakiś worek. Za ciężkie chyba było i się przeliczyłam
Idę coś porobić
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mnie za to wczoraj tam na dole klulo. Myslalam ze nie wyrobie, a ruszyc sie nie moglam bo usypialam marte. Dlatego mimo ze mojego doktora nie ma to wole szyjke sprawdzic
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
Ann, missy, gosia28, aggi granice z laboratorium : min 0,34, max: 4,00 , a ja mam 0,636, więc z norm wynika, że wszystko ok:) choć w laboratorium niby max 4,00, a gin mówi, że w ciąży 2,5, więc też nie wiadomo, jakie normy min sa dla ciąży.. ale jutro wszystkiego sie dowiem
aggi zapytam:) a jeszcze postaram sie dowiedzieć od mojej szwagierki, bo urodziła 3 miesiace temu, a wiem na pewno, że robiła usg 4d bo zdjęcie widziałam (cudo ) zapytam w którym tyg robiła i ile płaciła
missy trzeba uważać z tymi ciężarami... też staram się unikać dzwigania.. wiadomo, zakupy trzeba zrobić ale na większe jadę z moim Ł do marketu, a takie mniejsze robię sobie w osiedlowym sklepiku
Ann
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Mira_84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0