BezpiecznaCiaza112023

Sierpniówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu #841742 przez Gosia 2712
Witam dzieczyny :) czasami Was podczytuje :P niby termin mam na 4 wrzesien ale calkiem mozliwe, ze dzidziusiowi sie troche na swiat pospieszy i wyjdzie wczesniej w sierpniu :P

Katsi gratuluje potrojnego szczescia :) i zycze spokojnej ciazy :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #841814 przez ann-sunshine
Gosia2712 to zaglądaj częściej. Jak się czujesz?

Wiecie co, nerwa mam. Kupiłam sobie specjalne ciążowe rajstopy do pracy, bo normalne mi z brzucha zjeżdżały już i mnie to irytowało, a że popracuję jeszcze pewnie trochę, to stwierdziłam, że zainwestuję całe 19zł i co i frog! pierwszy raz założyłam i oczko poszło. A że czarne są, bo tylko takie w sklepie mieli, to widać jak diabli. No brak mi słów. A jak kupuję taniochę za 5 zeta to noszę i noszę i piorę i piorę i nic się nie dzieje. Buuuu. No musiałam to z siebie wyrzucić. I teraz nie wiem co zrobić, bo panel na brzuch jest bombastyczny, i nic się nie zsuwa, tylko co, znów mam 20 zeta wyrzucić?

10 lata 10 miesiąc temu #841842 przez Agnilla
Ann jak oczko w miare wysoko, to wez zamaluj lakierem do paznokci i gra...jesli na łydce to chyba se mozesz pogwizdać :(

10 lata 10 miesiąc temu #841918 przez serduszko20
witajcie:)

o 13,30 mam wizytę u gina i już się denerwuje chciałabym już żeby było po wizycie i usłyszeć że wszystko ok:)
a jeszcze teraz leci mi krew z nosa :(

dam znać wieczorem jak było i jak bd ładne zdjęcie to wrzucę:)

10 lata 10 miesiąc temu #841983 przez asienka87
Ann też często mi się to zdarzało, że jak kupiłam droższe rajstopy to oko , jak stąd do Warszawy;/ takie niby super mega, a do trwałości to ma daleko ;/ nie wiem, co Ci p0oradzić... z jednej strony szkoda 20 zł, jakby znów miało oko polecieć, a z drugiej stronyh może trafilaś na jakiś feler... może spróbuj w innym sklepie ?

Serduszko trzymam kciuki :) też juz nie mogę doczekać się dzisiejszej mojej wizyty :)

Ja mam wizytę dopiero o 18.00, ale wróce pewnie późno... więc relacje i zdjątko, jak będzie ładne, wrzuce jutro :)

Aggi jak tam po wizycie?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842026 przez kakadu
ann ja problemu nie mam bo spodnic nie noszę :) ale ostatnio widzialam taka ladną ciążową i chyba się skuszę. Kiedyś jak nosiłam to co wyszlam, to od razu oczko... tak mnie to wkurzalo, że zrezygnowalam z rajstop

co do jedzenia i tycia lub nie nie, to znam dziewczynę ktora przez ciaza miala sporą nadwage w ciazy nie przytyla nawet kg, a po porodzie zeszlo jej 12 kg i w rezultacie po porodzie wygladala duzo lepiej niz przed:)

pozdrawiam serdecznie
ps. ja wizyte mam kolejna 8 marca w dzien kobiet, mam nadzieje, ze potwierdzi mi ta wizyta i ten dzień ;) dziewczynkę

10 lata 10 miesiąc temu #842110 przez ann-sunshine
Aggi znow kaze na siebie po wizycie czekac.

Serduszko i Asienka czekam na wasze dzisiejsze relacje.

Kakadu oby dzien kobiet byl dobra zapowiedzia.

A z rajstopami sie zastanowie.

10 lata 10 miesiąc temu #842136 przez asz_ka
Przepraszam ze dawno się nie odzywałam, ale po pierwsze znowu gorzej się czułam i na nic nie miałam siły a po drugie jesteśmy na etapie załatwiania przedszkola dla córki i z tym też jest trochę zamieszania.

Wieczorem postaram się wszystkim odpisać ale narazie pisze z telefonu więc chciałam się tylko zameldować ze żyje :-)
i pochwalić się ze wczoraj na wizycie poznaliśmy płeć dzidziusia i będziemy mieli DZIEWCZYNKĘ :-D

Buziaki i wieczorem się jeszcze odezwę :-)

10 lata 10 miesiąc temu #842178 przez Gosia 2712
Witam :)
Ann na pewno bede czesciej zagladac do Was :) a powiem Ci ze od poczatku ciazy dobrze sie czuje :) moze ze trzy razy wymiotowalam, a takto tylko mnie troche meczylo jak cos zjadlam :S najgorsze jest to sikanie :S co chwile latam do wc :S

asz_ka gratuluje dziewczynki :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 10 miesiąc temu #842249 przez ann-sunshine
Aszka czyli wasz synus bedzie rodzynkiem, latwo nie bedzie mial, dwie siostrzyczki.

Gosia super ze dobrze sie czujesz

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842364 przez aggi
Cześć mamuśki witam się jak zwykle spóźnialska :S ale znacie mnie i pewnie się nie martwiłyście :) Mam nadzieję! :cheer:

Byłam wczoraj na wizycie, wszystko idealnie :) Maluch rośnie, ma wszystkie paluszki, kręgosłup, nóżki długie, wieeeelkie stopy :D I co więcej, pokazał co ma między nogami :cheer: Lekarz aż wstał i poszedł do poczekalni po męża :S Co prawda powiedział że zazwyczaj nie mówi o płci gdy nie jest pewien ale tu w 90% będzie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
I że za trzy tygodnie jeszcze sprawdzi dokładnie czy coś się zmieniło, ale powiedział że wątpi :) Więc jesteśmy szczęśliwi że wszystko super :) Kropek więc zostaje kropkiem. I tak pięknie machał tatusiowi z ekranu :) Aż się mężowi oczy szkliły. Kolejna wizyta 11 marca.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #842373 przez Gosia 2712
Aggi swietne wiesci :) no i gratuluje syneczka :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 10 miesiąc temu #842378 przez aggi
Teraz zabieram się za nadrabianie Was :)

Witaj Ania :) Ja też mam termin na 7.08 :) Tylko suwaczek jeden dzień do tyłu :unsure: aaa nieważne :) i tak maluch urodzi się wtedy kiedy będzie mu wygodnie :)

katsi Kochana kurcze oczywiście że zapodaj nam tu zdjęcie po wizycie :D Ja też boję się igieł, szpitali, sam zapach, sama myśl.. o matko :P Ale dasz radę, w imię maluchów :cheer: :kiss:

asienka no to mi namieszałaś w głowie i jeszcze bardziej mnie korci na te 3d/4d :-) to nie wychodzi AŻ tak drogo, myślałam że koło 300 będzie, 200 jeszcze przeżyję skoro za zwykłą wizytę płacę 100zł :) muszę to przegadać z mężem :)

Hej Gosia :) no to również spokojnej ciąży i zdrowiutkiego malucha :) I możesz się tu meldować u nas jak już podczytujesz :P Ja też co chwilę do wc :dry:

Ann Kurcze to nieźle :dry: hmmm musisz chyba delikatniej się z nimi obchodzić, albo może spróbuj z większym rozmiarem? :S ja zawsze jak kupuję rajtki to rozmiar za duże bo i tak się rozciągają, a przynajmniej nie strzelają :)

serduszko trzymam kciuki i szukam wieści z wizyty :) Napewno wszystko dobrze :)

kakadu fajnie tak po porodzie lepiej wyglądać niż przed ciążą :woohoo: no to trzymamy kciuki za córcię :S :blush:

asz_ka na 100% Wam powiedział że dziewczynka? :) Mój powiedział że na 90%, że jakby nie był pewien to by nic nie mówił :)

10 lata 10 miesiąc temu #842380 przez aggi
Gosia tak cały czas mi się wydawało że chłopak, ale oby się to już nie zmieniło :)

10 lata 10 miesiąc temu #842387 przez serduszko20
melduję się po wizycie:) wszystko w porządku niestety nie dowiedziałam się czy to chłopiec czy dziewczynka bo źle się ułożyło do USG i w dodatku jeszcze akurat pępowina była między nóżkami i nie znamy płci ale najważniejsze że wszystko ok:)miałam robione pierwsze Usg przez brzuszek ale nie dostałam tym razem zdjęcia:( no cóż trudno... i mam zadzwonić do szpitala i umówić się na badania po 20 tygodniu to chyba te połówkowe tak??? zdjęcia nie mam ale najważniejsze że widziałam je na ekranie:)

pozdrawiam:*

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka