BezpiecznaCiaza112023

Sierpniówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu #839206 przez MAniula
Hej, ja tylko przelotem miedzy Katowicami a Krakowe ;)
U nas wszystko jak najlepiej, kocham tego szkraba nad życie! Zdjęcie i więcej informacji wieczorkiem .
:kiss: :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #839252 przez aggi
MAniula nie mogło być inaczej :) Czekamy na zdjęcie i szczegóły :D

10 lata 10 miesiąc temu #839253 przez katsi87
Hej dziewczynki

aggi: zazdroszcze wyspania,
Ja dziś miałam okropną noc, naprawdę;/ Nie mogłam zasnąc do 3 a po 6 sie obudziłam i wymiotowałam jak kot;/ do tego inne przeboje jelitowe i pękająca głowa. Jak już udało mi się zasnąć o9 to koszmary, koszmary, koszmary;/ z bobaskami i brzuchem w roli głównej. Obudziłam się jeszcze bardziej wykończona;(
Zaniechałam pójścia na basen, przełożyłam na jutro, walentynkowy obiad z przyjaciółką też odwołałam,ogarnęłam troszkę dom, i znów padłam do łóżka. Z którego zresztą piszę:)
Czuje się dziś koszmarnie: żołądek mnie dobija;(
Dochodzi do tego chyba stres związany z jutrzejszą wizytą. Nie wyjdę od mojego lekarza dopóki nie zobaczę bobasków. Może zdobędę jakieś zdjęcie:)
Moja waga cofnęła się o kilogram więc mam na plusie 2 kg.

Aggi: Ja sama nie wiem jak to jest, że tyle czasu mój B tak pracuje i jakoś dajemy radę. Ale tak jak pisałam, może od 1 marca będzie wkońcu na miejscu:D.

Co do wpisywania tygodni to mój gin.pisze podobnie jak Twój Ann-sunshine:)

Dziewczynki dużo miłości z okazji walentynek tak pozatym:D
mamy kogo nią obdarzać:D

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #839345 przez kakadu
Katsi87 nie denerwuj się wszystko będzie dobrze:) Co do spania też tak często mam szczególnie ostatnio, sny również są ciężki. trzymam kciuki za jutro!!! buziaki !

Cieszę się ze wszystko u WAS ok.

Dobra informacja jest taka, że dzisiaj zaczynamy WEEKEND NO I MAMY WALENTYNKI!!!

więc dziewczyny MIŁEGO ŚWIĘTOWANIA I UDANEJ ZABAWY !!:)

10 lata 10 miesiąc temu #839391 przez asienka87
Maniula trzymanie kciuków sie przydało ;) to było oczywiste, że wszystko będzie dobrze :kiss: czekamy na zdjecia :)

katsi ja zauważyłam u siebie, ze jak wieczorek sie pomęczę, czyli np ogladam tv do późna ( wczoraj do północy) lepiej śpię... wczoraj np poszłam spać po północy, tylko raz się obudziłam koło 4 siusiu i spałam az do 9, bez wiercenia i ciagłego budzenia sie :)
daj znać, jak po jutrzejszej wizycie :kiss:

kakadu wzajemnie :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #839512 przez MAniula

To nasz Szkrabek :kiss:
mamy troszkę do tyłu tak jak się spodziewałam wiec dziś 11t4d, czyli 12 :)
Przezierność 1,2
Duży na 4,7cm
Przepływy oki
no i kość nosowa jest

Mimo to lekarz dał mi skierowanie na test Pappa i tam zrobiłam, więc będę czekać na wyniki.

Jedyne co mi dziś doskwiera to ból zatok i całej głowy, nie mam kataru a jak się schylam głowa mi pęka... a jutro jeszcze do pracy. :(
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #839548 przez aggi
Hej kochane :kiss:

katsi może to jakaś jelitówka? odpoczywaj dużo :kiss: i dużo pij płynów !

kakadu
wzajemnie :D

asienka ja wczoraj wzięłam laptopa do łóżka i męczyłam go do 1wszej w nocy i zasnęłam później i dobrze mi się spało :) O dziwo :)

MAniula
No nie mogło być inaczej, śliczny duży szkrab Wam rośnie :) PAPP-A wykaże że wszystko jest w porządku zobaczysz :) :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #839580 przez katsi87
Maniula: Jestesmy w tym samym tygodniu Ja 11t 5dc
Dzidzia śliczna:) masz swoją walentynkę:D nic tylko oprawiać w ramkę takie zdjęcia:D
Ja usg jutro...

Aggi :to nie jelitówka tylko bobaski dziś szaleją chyba bo jestem stałym bywalcem dziś wc:D
ale może w 2 trymestr będzie lepszy:D

10 lata 10 miesiąc temu #839585 przez MAniula
Katsi kciuki zacisniete, wszystkie cztery! ;)

10 lata 10 miesiąc temu #839689 przez aggi
katsi a już myślałam że się pochorowałaś, ale jak to maluchy tak dają w kość to masz usprawiedliwienie :) ale i tak odpoczywaj dużo :kiss: trzymam kciuki za wizytę jutrzejszą :-)

10 lata 10 miesiąc temu #839753 przez katsi87
hej dziewczynki
Ja dziś podekscytowana nie spałam od 7, czekałam aż wybije 9.30 żeby móc wyjść z domu i pojechać na tą wizytę... Szkoda tylko, że zdążyłam przejechać połowę drogi do przychodni i...zadzwoniła kobieta z rejestracji że moja wizyta została dziś odwołana. Zapraszają na poniedziałek o 10. Awaria jakaś. Zjechałam na zatoczkę dla autobusów i się popłakałam;/. eh wszystko przez to, że tak się nastawiłam na zobaczenie dzidziusiów i upewnienie się,że wszystko okej. Pozostaje mi znowu czekać;/ Wczoraj wc przestałam odwiedzać po 23, a dziś też dzień rozpoczął się od mdłości i wymiotów.
W Lublinie za to pogoda jest przepiękna, słoneczko świeci i niebo prawie bezchmurne: czyli przynajmniej spacer mi się dzisiaj uda:)
miłego dnia:)

10 lata 10 miesiąc temu #839795 przez ann-sunshine
Katsi wspolczuje wymiotow. Trzymaj sie. W takim razie czekamy do poniedzialku.

Maniula :laugh: :laugh: :laugh:

Ciekawe co u Maganny. Kiedy miala miec wyniki pappa?

10 lata 10 miesiąc temu #839797 przez aggi
katsi masz rację, idź na spacer, odpocznij i niczym się nie martw, czas szybko mija więc chwila i będziesz na tej wizycie :kiss: a napewno wszystko jest dobrze, zobaczysz :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #839947 przez MAniula
Aggi brzucho super.

Magana odezwij się!

Dziewczyny macie jakieś metody na ból zatok/głowy nie farmakologiczne? Jak bardzo mnie bolu łepetynka, nie mam kataru a głowa boli cały czas nasila się przy ruchu i schylaniu. Na razie nie chce brać leków, gdy nie przejdzie do poniedziałku to idę do lekarza, martwie się żeby nie mieć gorączki. Obecnie inhaluje się amolem, grzeje głowę poduchą z gorczycą podgrzaną w mikrofali, wypiłam mleko z masłem, czosnkiem i miodem. Ehh..

10 lata 10 miesiąc temu #840024 przez katsi87
aggi: brzuszek piękny:D Ja wrzucę jak mój B wróci bo sama nie zrobię:D.

Macie rację kobietki: moment i zleci:) dziś czytałam książkę do 14 bo mnie tak wciągnęła:) a potem mama do mnie przyjechała z Walentynkowym serduszkiem, zjadłyśmy obiad który jako pierwszy posiłek od 2 dni został w żołądku;), byłyśmy też na spacerze. Później mama pojechała a przyjechała przyjaciółka z którą wczorajsze spotkanie odwołałam. Dopiero teraz zostałam sama, a tu już siódma: super!

Maniula: Ja też cierpię na chroniczne mega migreny: co prawda mój lekarz mówił, że można apap brać oraz paracetamol, że to nic nie szkodzi. Ja tak jak Ty nie brałam nic farmakologicznego, chociaż czasem głowa aż pęka. Chętnie podpatrzę jakąś waszą radę:)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka