- Otrzymane podziękowania: 77
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Gochens ja mam wizytę we wtorek, ale bez USG i też już chciałabym wiedzieć, ale obawiam się, że dostanę skierowanie dopiero na połówkowe no ale zobaczymy...
A czemu nie można jeść pasztetu i wątróbki? Bo pierwsze słyszę
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Aneta mąż ma rację ja na swojego non stop nogę zarzucam czy to ciąża czy nie ale jak już brzuch taki wielki to ciężej tak nogę zadrzec poduszka super ja też mam w grochy tylko zieloną
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
dobrej nocy Robaczki ;** <3
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
- Martusia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Kinga śliczny brzuszek:)
Miłego wieczoru dziewczyny
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Ja jem właściwie wszystko! Surowego mięsa, jaj czy serów pleśniowych akurat nie lubię więc nie mam problemu. Nie dajmy się zwariować, wszystko z umiarem;-)
co do bycia chrzestną w ciąży to nie wierzę w zabobony. Dla mnie akurat 13 piątek był bardzo szczęśliwy bo gdybym akurat w ten dzień nie trafiła do szpitala bo mogą by być po mnie. Ale za to wierzę w to że jak się w coś wierzy to się spełni. Więc jeśli ty wierzysz że ciężarna chrzestna przyniesie pecha to lepiej poczekać do rozwiązanie. Mam nadzieję że w miarę zrozumiałyście o co mi chodźi
Zakupiłam poduche-fasolke ale jak dla mnie wogle się nie sprawdziła. Jestem drobna więc do spania była dla mnie za duża. :ak . Może dlatego że mam taki duży rogal, dosyć mocno wypchany. Poducha kosztowała około 80zł. Do karmienia pare razy się przydała, a do podkładania dla bąbla wcale bo moja Zosia preferowała leżenie na brzuchu. Teraz zajmuję miejsce i się kurzy.
Jagodzianka powodzenia na maturze!
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Martusia lacze sie z Toba w bolu i powodzenia na polskim, analizowalas jakies lektury przed? bo ja czytalam i wiem tyle " ze ta z ludzi bezdomnych byla dziwka" tylko tym razem nie pisze imion bo jak zwykle pomyle, spadam bo Marcin wrocil, czas na jedzenie i pierdoly, do pozniej ! ;***
Alohaa! Mordeczki ! :*
Kinia sliczny brzuszek! :*
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Kinga Piękny brzusio chyba pójdę w Twoje ślady i zaczne robić zdjęcia na pamiątke bo u mnie też już jest widoczny. Jakoś w 1 ciąży robiłam je dość często, a teraz tak czas leci...żeby sie nie okazało, że nie zdążyłam
Poduszkę "rogala" też miałam właśnie tą firmy Motherhood z wymiennymi poszewkami. U mnie niestety się nie sprawdziła. Bardziej mi przeszkadzała ale ja na ogół lubię miejsce koło siebie Tak więc pozbyłam się jej szybko, żeby nie zajmowała miejsca. Ale wiem, że dla wielu ciężarnych i karmiących jest niezastąpiona więc warto spróbować
Pogoda u Nas dopisuje. Co prawda to już nie 20st ale i tak jest przyjemnie. Wczoraj pół dnia grzałam się w słoneczku. Dziś też zapowiada się słonecznie i mam nadzieje, że u Was będzie podobnie
Udanego dzionka
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
Jagodzianka i Martusia trzymamy kciuki!!!
Kinga ale brzusio! Ja to prawie wcale nie mam..aż dziwne ale u ciebie dwójeczka w brzuszku więc...
Caroina dawaj jakąś fotkę bo się martwię że u mnie nie ma wcale brzucha i ORZECH się oddelegował
U mnie nic nowego, do jutra mam L4 i martwię się, że nie przedłuży mi go
Poza tym mała przeprowadzka się szykuje.Wyprowadzam się z Wrocławia do mojego rodzinnego miasta.
AAAAA miałam napisać że dostałam wczoraj przesyłkę darmową od bebiprogram.pl-teczkę na badania i dokumenty i kołysanki dla bobasa
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Martusia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Jagodzianka ja nie piszę matury, napisałam "jest was dwie " mając na myśli Ciebie i Twoją córeczkę w brzuszku , nie siebie Na szczęście maturę mam już za sobą i to 7 lat temu Na pewno dasz radę !!
Aneta jak na wizyty prywatne to na prawdę bardzo rzadko robi Ci usg, nie spotkalam sie jeszcze z takim czymś. Ja mam na każdej, a też chodzę prywatnie. Szkoda, że nie możesz zmienić lekarza, na szczęście już prawie połowa
Dziewczyny ja tez zastanawiam się nad tą poduszką rogalem, bo wstaję obolała rano. Na razie między nogi daję zwykłego jaśka. A ma ktoraś z was taka poduszkę ale w tańszej wersji??? Bo ta firmy mothethood jest dość droga, a widziałam na allegro też takie za ok 70 zł tylko nie wiem czy będzie coś warta.
Miłego dnia !!!
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa