- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
- Otrzymane podziękowania: 0
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
Dziewczyny mówię Wam jakie sny ja miewam słyszałam, że w ciąży jeszcze bardziej durne rzeczy się śnią z moich snów była by niezła książka.
Dziewczyny zważyłam się i przytyłam tylko 3kg więc spoko nie jest źle a cycki z B do D urosły i w brzuszku 94cm
Wczoraj zrobiłam listę co będziemy potrzebować dla synka w sumie wyprawkę i troszkę tego jest w czwartek zaczynamy kupować co nie co. Bardziej z tej listy przeraziłam się ja niż mój A. . Mój syn się wycwanił i kopię jak nie patrze i nie trzymam ręki a jak odkryję brzuszek albo rękę przyłożę to cisza
- alba77
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
weekend minął dość spokojnie,tylko teraz bierze mnie jakiś dołek myślałam że mnie to nie spotka bo ostatnio taka radosna chodzę a dziś posprzeczałam się z moim D i dupa ...
Może jutro będzie lepiej ... dobranoc
- carmelove
- Wylogowany
- pierwsze słowa
zazdroszcze!
ja przytyłam aż 7kg
co do storczyka - nie polecam stawiania go na południowej stronie - mój padł (latem) po kilku dniach po przestawieniu na strone północną odżył i ma sie dobrze !
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
- !sylwia!
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- !sylwia!
- Wylogowany
- pierwsze słowa
o i wcześniej pisałyście o prezentach od swoich i chciałam powiedzieć że mój sprawdzał się w tym w 100% biżuteria swarowski, bielizna i kwiaty, a teraz kwiatów brak i hit który zakończył serie pięknych prezentów "blender" dziś się przyznał że szukał dla mnie w prezencie sokowirówki tylko coś mu nie pasowało i nie brał ale na pewno mi kupi. no i co z tym zrobić?? ja wolałabym nowe kolczyki tylko nie chce mu nachalnie o tym mówić czekam aż się domyśli. dobra nie zanudzam swoimi pierdołami. dobrej nocki życzę.
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
a i zapomniałam dodać przestrogę nie jedzcie frytek po 22 masakra żołądkowa. ja jeszcze wcześniej zjadłam lody i 2 kanapki z nutellą.
o i wcześniej pisałyście o prezentach od swoich i chciałam powiedzieć że mój sprawdzał się w tym w 100% biżuteria swarowski, bielizna i kwiaty, a teraz kwiatów brak i hit który zakończył serie pięknych prezentów "blender" dziś się przyznał że szukał dla mnie w prezencie sokowirówki tylko coś mu nie pasowało i nie brał ale na pewno mi kupi. no i co z tym zrobić?? ja wolałabym nowe kolczyki tylko nie chce mu nachalnie o tym mówić czekam aż się domyśli. dobra nie zanudzam swoimi pierdołami. dobrej nocki życzę.
Kobieto, wiele bym dała żeby dostać blender albo sokowirówkę! Blender kupiłam sobie sama a tak to słyszę tylko, że na co ci to, mało gratów w kuchni? Fajnie masz, że myśli bardziej praktycznie. Może tak sie do przejęcia nowej roli szykuje?? Zamiast świecidełek i fatałaszków myśli o czymś co sie dla maluszka też może przydać do robienia zupek na przykład?
- !sylwia!
- Wylogowany
- pierwsze słowa
choć przyznam sokowirówka to moje marzenie od 3 tygodni bo mnie koszta za soczki jednodniowe przygniatają.
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
Jamjaka dobra twoja córcia hehe to mame okresliła
karolinap amen
sylwia no mysli facet o praktycznym prezencie - przyda sie i dla rzyszłej mamy i dla dzidzi my tez planujemy kupic sokowirówke i robota tez bym soczków z marchewusi popiła ale tak kupowac to zbankrutowac mozna... blender mam no ale z marchewki nic nim nie wycisne hihi ale ogólnie to bardzo przydatny przyrząd
a co tam u goldbutterfly?? odezwij sie kochana co u Ciebie
no dziewczynki powoli wszystkie zbliżamy sie do 20 tyg kilka juz ma rezta sie szykuje hihi
a ja dzis do pracki ale na krótko a potem wieczorem wizyta u gina ale bez usg - sam przeglad techniczny na usg połówkowe sie dopiero dzis umówie mmmm
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiem że głupi temat ale oglądam proces tej waśniewskiej i już czuje że zakończy się fiaskiem bo nasze panstwo z niczym sobie nie radzi:/ zobaczymy może jednak dożywocie?
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
a tak z przyjemniejszych rzeczy
a to moj brzuś w 19tyg taki sie kulek robie hehe
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Ale powiedzcie same jaka ona musiała być nieszczęśliwa w wielu momentach swojego życia- partner, rodzina, nieplanowana (niechciana) ciąża ... Do tego ambicje a jednocześnie środowisko niedające jej szansy na rozwój. Fakt- każdy jest kowalem swojego losu i decyduje o sobie jednak pomoc otoczenia, wsparcie najbliższych daje nam nie raz wiatr w żagle. Biedna dziewczyna której gdzieś po drodze powinęła się noga...
Wiem, że to kontrowersyjna opinia. Ale nie boję się swojego zdania i wiem, że mogę liczyć jeśli nie na Wasze zrozumienie mojego podejścia to chociaż tolerancję.
(Wyjaśnienie: z wykształcenia jestem socjologiem ze spec. profilaktyka patologii społecznych. Owszem mogłabym pracować w ośrodkach dla narkomanów itp. ale mnie interesował zawsze system penitencjarny. Jak większość ludzi mam negatywne zdanie nt. systemu sądownictwa i polskich więzień i sposobu klasyfikowania więźniów itd..- mogłabym o tym gadać godzinami )