- Otrzymane podziękowania: 135
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
Agusia Franio przesłodki !
Zaz, u mnie przy marchewce się krzywił podam za parę dni znów i zobaczę, ale może mu nie smakuje.. dziś jadł kaszkę i naprawdę ładnie zjadł zobaczymy czy będzie ok po tym .
Ritka, Staś czysty tatuś, nie wyprze się go
u nas też marudek, ale byliśmy dziś na spacerku i troszkę się zdrzemnął wiec chociaż coś
Kasiu, Kacper też wypluwa butle i mniej je, chyba dziąsła męczą... do tego wkłada sobie jeszcze palec do buzi mimo że ma butlę, a jak chcę wyjąć to taki nerw ze szok
Basiu mam nadzieję że Kubusiowi szybko minie i będzie miał humorek całuję ;*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
ja chodziłam sama w wieku 10msc mój bratanek 11msc a synek kuzynki jakis czas po 2!! urodzinach... nie ma więc reguły każde dziecko samo zdecyduje kiedy jest gotowe na pierwsze kroki
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Jutro gerbera zobaczymy czy też taka dobra
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
przypomniało mi się, Pesq zjawiskowy piżamowiec, ach te oczy......
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
My po dwóch szczepionkach - Pentaxim i Synflorix. Aż takiego płaczu nie było, ale w dwie rączki dostała...mam nadzieję, że będzie ok z naszą maleńką!
Waży 6900 i jakieś 64cm ma (waga 50 centyl, wzrost 25), także jestem w szoku, bo myślałam, że dłuższa (a długa mi się wydaje:P) i sama nie ogarniam, czemu takie duże ciuchy nosi hihi )) także Agu nadgoniła!)) kochane moje Słoneczko <3
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agatka wczoraj jadła jak szalona, naprawdę niekiedy mnie przeraża moje Słoniątko!
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
Obiadek zamiast mleka i podwieczorek zamiast mleka czy jak?
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
czyli de facto 5x mleko ( w tym kaszka) i obiadek- zupka (chcialabym juz bez mleka ale zjadla co mialam wiec nie bylo wyjscia; dostala jeszcze deser, ale bede chciala jeszcze jedno mleko out zrobic wieczorem:) no ale dopiero od pn zwyjly bebilon i od wt zupa wiec poki co systemu jeszcze nie ma pełnego:) ale lada dzien na pewno powstanie:) te godziiny to tez szacunkowo, bo zalezy jak sie obudzi itp. zzasem przetrzymam ją a czasem sama sie nie dopomina;)
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
My w sumie jemy tylko gotowane, i gotuje mu sama to co nam z grubsza - np my mielismy wczoraj sos z cukinii i szpinaku do makaronu a kornel uszczknal z naszego sosu i zjadl z lyzka kaszki, jak robie zupe to tez jemu odlewam wczesniej, potem doprawiam mocniej nasza i tak ze wszystkim. Kornel zjadl w sumie 4 sloiczki w zyciu, dwa bo testowalam czy jagody sie przyjma i czy po gruszkach nie bedzie zoladkowych sensacji, jeden bo bylismy na wyjsciu i nie mialam nic gotowego z rana a jeden bo nic innego nie bylo a na wyjscie kupilam wtedy dwa wiec jeden nam zostal:D i ogolnie planuje tak mniej wiecej wlasnie robic, 85%gotowane, i ewentualnie czasem sloik jakby nie bylo wyboru, bo moim skromnym zdaniem te sloiczki to jest zdzierstwo moze jakbysmy mieli jakies wieksze halo z tym jedzeniem to bym na to poszla, ale ze wszystko sie przyjmuje to narazie - odpukac - kornel je z nami. W ogole to mam nadzieje ze jak tylko siadzie to wpakujemy go w siedzonko do jedzenia i bedzie jadl sam a ja myc kuchnie dwa razy dziennie
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Choc 2 latka to moze jednak troche pozno na chodzenie? czy nie?
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Kleik i herbata odstawione a plam mnóstwo. Zmieniam plyn do prania. W weekend na nowo ruszam z kleikiem bo musze jakos zacząć... Kupiłam tez ryżowy.
Idę na randkę
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
ja też póki co na spróbę kupię słoiczki ale jak będzie jadł więcej to myślę że będę mu gotować
choć jak ostatnio pisałyście marchewka ze sklepu też nie wiadomo ile przeszła ale ostatecznie jak będzie dorosły tak i tak będzie to jadł więc na jedno wychodzi
u nas dzisiaj kaszkę jadł łyżeczką i całkiem całkiem szło, jeśli nic mu to po tym nie będzie to wprowadzę mu na śniadanko właśnie kaszkę
Pesq udanej randki bawcie się dobrze
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pesq, a czego używasz do prania, że myślisz, że uczula??
udanej randki!!!! my w sb planujemy wyjazd i jak się wszystko uda to może na termy po drodze <3 w końcu byłby ciut czasu we dwoje i coś a'la randka! choć i tak na samą myśl tęsknię za Agatką, bo każdego dnia kocham ją mocniej mam wrażenie!!! jest najlepszą córką na świecieeeeeeeeeeeee!!!!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.