- Otrzymane podziękowania: 182
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Zamówiłam dywanik dla B. takie te uliczki standardowe co każdy chłopiec ma Miałam szukać czegoś "ekstra" czego nikt nie ma, ale potem się zreflektowałam, że po co na siłę będę szukać innego wzoru, skoro dzieci ten uwielbiają.. a przecież niedługo już będzie się bawił samochodzikami itd. to będzie jak znalazł
Ahhh i umówiłam nas do alergologa, idziemy w poniedziałek na 19:30
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale będzie ładnie Będzie ten wielki kojec i w środku dywanik i pudło na zabawki z zabawkami Już bym mu chciała urządzić pokoik <3
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Idę bo dziecko krzyczy. Ale z radości. Mech, chyba żonka nasladuje męża. Ahh pokaże Wam zdjęcie z babcią
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Rano zaczęło mnie boleć dziąsło a teraz już napieprza mnie pół szczęki i już w sumie nie wiem co mnie boli czy ząb czy dziąsło czy co
Kuba teraz drzemie ale zanim zasnął to tak wariował. Krzyczał, śmiał się, piszczał... Szaleniec mój mały. Zdjęłam mu skarpetki było super, zdjęłam spodenki było jeszcze śmieszniej a jak zdjęłam mu jeszcze body to ubaw po pachy I koniec końców zasnął w pampersie i musiałam go później na śpiocha ubierać tego mojego golaska
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak, sophie to u nas teraz hit. Naprawde. No i ta lalka - www.mamasandpapas-polska.pl/produkt/opis...ag_doll_kol_all_mine I jedno i drugie kosztowne i tak właśnie mówie do Ł, że kiedyś myślałam że co za ludzie kupują takie drogie zabawki, a teraz już widzę że coś jednak w nich jest bo moje dziecko ewidentnie woli się bawic kawałkiem gumy za 60 zł albo materiałem i plastikiem za 75 niż zwykłymi gryzakami czy misiami... Bardzo polecam. Kokarda jest non stop w użyciu bo szeleści no i nogi maltretuje.
Asia chciałam Ci podziękować. Pamiętasz, mała spała od ok 2 do 3 miesiaca z nami i była masakra, doradziłaś przeprowadzkę do łóżeczka, balam się że będzie ciężko a okazało się to wybawieniem. Dla mnie i dla Agaci. Wiecie co.. to niesamowite, ale proces usypiania wygląda tak, że wkładamy Agatkę, włączamy angel care, karuzelę na dźwięk lasu i szumisia, buziakujemy i idziemy do salonu a Agatka najpierw gada, a później.. śpi I co ciekawe można wejść do pokoju nawet jak usypia i nie reaguje płaczem tylko zerka na nas i dalej usypia. I to tak wygląda i na nocny sen i na drzemki. Coś niesamowitego. Nie wiedizałam że tak możńa, moja teściowa też pod wrażeniem że zero lulania, machania wózkiem itd.
Zaz pokaż dywanik Właśnie te maty o których mówiła Agusia mają ulice z jednej strony, gdyby dało się je jakoś rozmontowac to bym pewnie wzięła tę matę bo ciekawszy wzór niż zwykłe kółka skip hop.
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
I Ty zaz też
Basia, a może Ty też zakupisz z naszymi dziećmi?
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pokaże później z laptopa
Zazdroszczę usypiania.. ah.
Bobas dzis glodomorra i śpioch.. dwie godziny spal
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobranoc dziewczyneczki
I tak pewnie wróce tu dziś jeszcze
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja przetrzymuje bobasa zeby jak najpóźniej zasnął, bo tak to się wyspi do 21 i dawaj go usypiac do 23 potem -.-' Oczka już ma jak króliczek
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
U nas Zuza podobnie jak Agatka odkładana po kąpieli do łóżeczka i sama zasypia. Ale coś sie ostatnio jej stało i owszem ok 20 juz spi jak.zawsze ale po godz się budzi. Pokreci się pomarudzi i dalej śpi. I później ok 2 ma taką akcję. Od jakiś 3 dni. Na początku myślałam że budzi się na jedzenie ale gdzie tam. Ja lecę zrobić jedzenie wracam z butla a ta kręci głową i nie. Nie będzie jadła. Tak naprawdę jak zje wieczorem tak później dopiero ok 5. Więc ja się pytam po co ta pobudka o 2 ????
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Meszku... nie wiem, który już raz czytam to zdanie od przodu, od tyłu, od środka i za cholerę nie mogę dojść o co Ci chodzi Przepraszam ale no nie rozumiemBasia, a może Ty też zakupisz z naszymi dziećmi?
Pesq Kuba od początku tak sam zasypia bez żadnego lulania. Jest karuzelka, włączamy szum i on sobie zasypia. Ale i bez szumu też daje radę jak i teściów jesteśmy czy jak byliśmy u moich rodziców. I teściowa też do tej pory się dziwi "ale jak on zasypia bez lulania...?"
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189