BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #90981 przez Pyśkaaaa
a co do leginsow to ja w H&M kupuje :D
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #90986 przez kasia79
Ciuszki świetne, ja mam sporo po chrześniaku więć na razie nawet nie chodzę po sklepach, Ewelina te legginsy super zamówie sobie bo cena super.
13 lata 8 miesiąc temu #91002 przez Agusia83
Czesc dziewczynki...ja nigdy nie chodzilam w leginsach, ale zastanawiam sie nad ich kupnem...po prostu nie mam ladnych nog :silly: ...
Zrobilam sobie dzis zdjecie brzucha i porownywalam ze zdjeciem z 10t6d...i wowczas mialam taki rozlazly brzuszek a teraz robi sie taka mala pileczka z przodu...haha...
Ide umyc wlosy, a pozniej chyba wybiore sie na cmentarz...a nastepnie na ciuszka...w koncu obiadek mam z wczorajsza wiec laba :silly:
13 lata 8 miesiąc temu #91006 przez ewelinaa
Pyśka, ja wczoraj byłam u swojego lekarza i od ostatniej wizyty (4 tygodnie temu) nic nie przytyłam :P I nic na ten temat nie powiedział, a położna, która mnie ważyła, powiedziała, że jeśli wszystkie badania są ok i z dzieckiem też dobrze to ni ma co tyć "jak świnia" :P I lepiej mniej niż więcej - łatwiej później zrzucić ;)
13 lata 8 miesiąc temu #91008 przez bewipo
katy też masz ciekawe zajęcie, chociaż rzeczywiście wykańczające :)

Pyśka takie wredne baby to tylko w łeb palnąć, jak by brzuszek nagle wyskakiwał wraz z wejściem w drugi trymestr...
13 lata 8 miesiąc temu #91014 przez Pyśkaaaa
macie racje dziewuszki :) ale mowie wam tak mnie nikt ostatnio nie zdenerwowal jak ta kobieta!
13 lata 8 miesiąc temu #91026 przez Agusia83
Ojej Pyskaa...piszesz, ze baba Cie wkurzyla w aptece i wcale sie nie dziwie..wredna malpa, a za chwile ja pisze o moim brzuchu....przepraszam....nie chcialam by to tak wyszlo...
13 lata 8 miesiąc temu #91059 przez kasia79
Nie ma co się przejmować tym co ludzie gadają, ja to podobno mam co najmniej bliżniaki bo mam już naprawdę spory brzuch, ale nikt nie bierze pd uwagę że to moja trzecia ciąża i mam prawo być "bardziej rozciągnięta" też mnie wkurzają.
13 lata 8 miesiąc temu #91064 przez kasia79
Kochane a jakie witaminy bierzecie? ja biorę prenatal, ale chcę zmienić bo wyniki mam coraz gorsze:
HGB-10,9 i słaba jestem jak mucha.
13 lata 8 miesiąc temu #91067 przez Pyśkaaaa
spoko Agus :) mo brzus jest maly i slabp go widac ale to dopiero 15 tc u kazdej jest inaczej ale wiesz takie uwagi to powinna zachowac dla siebie...brak kultury z jej strony.

kasia ja wlasnie kupilam femibion
13 lata 8 miesiąc temu #91074 przez fanka
Dziewczynki piszecie o witaminkach, ja kurczę nie biorę nic i trochę się martwię bo widzę z wypowiedzi, że każda coś "łyka", ale na ostatnich badaniach wyszła mi dosyć spora anemia i dostałam na to leki i Pani Doktor powiedziała, żebym zadnych witamin poza tymi tabletkami na anemię nie brała więc nie biorę.

Co do brzuchów to uwagi typu "o jaki mały brzuch" czy "jaki masz wielki brzuch" są totalnie nie na miejscu i też mnie wkurzają, i hasła , "a który to miesiąc bo ja w tym czasie to miałam brzuch mniejszy/większy" tak jakby były miary wyznaczone ile obwodu ma mieć brzuch w którym tygodniu. Ja wydaje mi się mam dosyć spory ale nie należę do szczuplutkich więc zapas z przed ciąży też się do tego przyczynia i nie raz już słyszałam "ale Ty już masz duży brzuch, ja to miałam mniejszy" strasznieee mnie to wkurza!!!
13 lata 8 miesiąc temu #91078 przez slowiczek
Mnie od samego początku lekarz zalecił witaminy, i podkreślił, że mają być z jodem, także łykam feminatal N - teraz zmienił nazwę na femibion, a wyniki mam super, hgb mam ponad 14 :)
13 lata 8 miesiąc temu #91081 przez kasia79
Więc kupię femibion, dziękuję za podpowiedz.
Fanka a ile miałaś HGB przy tej anemii, bo ja też mam poniżej normy a nie dostałam żadych leków na to a myślę ze to z tego powodu jestem taka słaba.
13 lata 8 miesiąc temu #91086 przez fanka
co do brzuszków demotywatory.pl/2873114/Uczucie-nie-do-opisania
to na poprawę humoru :-)

Kasia HGB miałam 33, a na poprzedniej wizycie prawie 37
13 lata 8 miesiąc temu #91090 przez slowiczek
nie mogłaś mieć tyle hemoglobiny :P chyba coś Ci się pomyliło
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery