- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jadzia to super ile stopni u ciebie?
ja jutro jednak jade do poznania pojade pociagiem 4 h i jestem na miejscu i bez zmeczenia jazda autem tak rzadko jezdze pociagami , ze nawet nie wime jak i jaki bilet kupic heeh
kurcze ostatnio bylam u kosmetyczki woskowac wasik i chyba mam zapalenie mieszka wlosowego :/ jakies cholerstwo mi wyszlo
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jutro popoludniu znow wypije ten sok z buraka...i opowiem Wam ja wygladala wizyta na patologii ciazy..
Domina ja CI powiem ze ostatnio jadlam ogorkowa z bialym ryzem i cukier byl bardzo ladny...ten ciemny gotuje sie pol godz i nadal niedogotowany...
Madlen wszystkiego najlepszego...super prezent...ja wlasnie szukam etui na tableta dla M...zamowie juz i bede miec juz pod choinke...
szparagi sobie jutro kupie bo mi Jadzia smaka narobilas:P
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia szparagi...mniam..uwielbiam tez no ciekawa jestem co ci powiedza na tej patologii i co ci beda robic. Kolezanka tam chodzila cala ciaze i mowila,ze co tydzien nawet miala KTG i usg co 2 tygodnie ale ona miala CUKRZYCE CIAZOWA (cukry po 200-300) a nie tak jak my nietoleracje glukozy. Na pewno bedzie wszystko dobrze
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zjadlam kanapeczke i nie czuje abym sie najadla :/ no ale nie moge tak na noc
kasia tez bym zjadla ogorkowa taka kwasna ahh .. bede musiala jutro gdzies zjesc , bo nie zdaze zrobic
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Te placki tez mnie troche zainteresowaly ale wydaja mi sie dziwne
Jadzia im dluzej w tym 'siedze' tym wiecej wymyslam do jedzenia musze jeszcze truskawki z kefirem skosztowac myslalam zeby to zmiksowac
Juz mam ochote na ta ogorkowa moze jutro zrobimy
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia ja tez czasem miksuje...pyszne tylko szkoda ze truskawki nie maja wiecej kalorii bo malo pozywne sa i jaak ostatnio jadlam je to mi wyszly ketony zjadlam wiecej truskawek kosztem weglowodanow. Probuj kochana....jak cos wyprubujesz to sie podziel
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ide zaraz spac , bo musze rano wstac , ale napierw obejrze do konca serial
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
M. ma zwyczaj witania się na dzień dobry z brzuszkiem, a mały zaraz kopie. Szok jak reaguje na dotyk ojca. Tak samo na głos.
Dziękuję za życzenia, ale proszę mi złożyć 9 grudnia, tj. w niedzielę
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas napadalo w nocy pelno sniegu.wogole to zapomnialam listu do mikolaja z okna zabrac i musialam teraz kombinowaac;)
Cos mnie brzuch boli ale to chyba wzdecia.
Jadzia moj brzuch dziaqla jak Twoj...jak wczoraj pojadlam kiszonej to potem twardy byl.
Wczoraj polozylam na brzuchu pod piersiami telefon i sie podnosil i obnizal.smiesznie to wygladalo ale zabralam szybko bo nie wiadomo co telefon wytwarza ze sie tak zainteresowala.
Kanapki spakowane.zaraz zjem 1 sniadanie,zaprowadze syna do przedszkola i w droge..
A Wy jakie macie plany na dzisiejszy dzien?
Milego,spokojnego dnia zycze
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Zawsze w adwencie nie jadłam słodyczy, ale w tym roku muszę sobie coś innego postanowić.
Niewiem co na obiad zrobić...Chodzi za mną groszek z marchewką, to może kotlety sojowe do tego.
Kasia, mam nadzieję, że udało się zabrać list żeby syn nie widział. Mój brat jak był mały to kiedyś zostawił mikołajowi 5zł koło buta i szklankę mleka. A zającowi kiedyś marchewkę zostawił. Takie kochane dziecko z niego było.
Czekamy na relację z wizyty.
Madlen fajny prezent:) Udanego nicnierobienia:) To sobie przynajmniej wszystko ogarniesz w kompie, bo pewnie masz dużo rzeczy do zgrania i w ogóle.
Gabilee udanej podróży. Ja bardzo lubię jeździć pociągami, ale Paweł mówi, że się w życiu najeździł i zawsze jedziemy autem...A w pociągu to przynajmniej można poczytać, czasem kogoś poznać.
Dziś chyba się wybiorę do garażu, jest tam pełno ciuchów odkładanych zawsze " do wrzucenia do pojemników PCK", tylko nikomu nie chce się wpakować ich do auta i zawieść. A kuzynka w szkole ma zbiórkę i chyba za kg mają po 50gr dla klasy, także jej coś tam poszykuję. A i w ogóle trzeba garaż przejrzeć, bo jak Paweł remontował pracownie to tak tam nabałaganił, że od kilku m-cy żaden samochód tam się nie zmieści, a zima idzie, to by się przydało mamie ten garaż odstąpić, bo ja teraz nie potrzebuję wcześnie rano mieć gotowego autka. a tak skrobać codzień, to niefajnie.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak ciezko rano wstac jak w nocy zasnac sie nie da
noc mialam przespana
wlasnie wzielam prysznic , ubiore sie , ogarne , sniadanko i z tata sie spotkac przed wyjazdem:D
potem musze bilet zakupic i w droge ciesze sie , ze sie zdecydowalam i zobacze sie z ukochnym
na szkole rodzenia pojde za tydzien zreszta polozna do mnie przyjedzie zapewne wiec sie nie martwie
jakies cholerstwo mi wyszlo przy ustach kurcze nie wiem co to nigdy nie mialam czegos takiego na noc chyba sobie masc cynkowa poloze moze pomoze
milego dnia mamuski