- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiu, kurcze, wspólczuję! Mam nadzieję, że dostaniesz się do lekarza i Ci pomogą!
Właśnie listonosz mi przyniósł 3 paczki z rzeczami dla malucha kupionymi na Dogomanii Niektóre jeszcze z metkami
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
ja dziś się fajnie wyspałam, Filipuś był grzeczny i dał mamusi pospać dopiero po 6 zaczął szaleć
wstawałam na siku z 4 razy ale taki urok
Kasia nie przejmuj się, będzie dobrze, lekarz teraz już musi Cię przyjąć i wszystko wytłumaczyć.
Paula daj znać jak tam wizyta
miłego poniedziałku
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Ja miałam strasznie aktywny weekend w sobote goscie w niedziele goscie a sprzatania jeszcze na dzis mi zostalo ;P
Powiedzcie mi dziewczyny czy wszystkie jestescie zaszczepione na zoltaczke? Bo kurcze ja bylam szczepiona dosyc dawno temu a ze moj zawod wymaga szczepien to jakies poltora roku temu robilam test na przeciwciala i wyszlo wtedy ze mam ich ponad 400 wiec pani w laboratorium powiedziala ze mam sie doszczepic za jakies ponad dwa lata bo narazie jest ich na tyle ze starczy, a jak bylam ostatnio u gina i mnie o to zapytal to mu mowie a on na to ze 400 to malo i jak ma sie ponizej 500 to trzeba sie doszczepic dal skierowanie na badanie przeciwcial i powiem wam ze mam stresa ze tych przeciwcial jest za malo zeby mnie chronily przy cesarce czy nacieciu przy sn. Słyszalam tez ze w ciazy mozna sie doszczepiac poniewaz jest to szczepiona z niezywymi wirusami czy jakos tak nie znam sie ale mimo wszystko chyba balabym sie teraz szczepic ojjj zglupiec mozna. A jak u was?
Witam nowe mamusie na forum
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- MartaB
- Wylogowany
- gaworzenie
Moja córa dziś po 2 tygodniowej przerwie do przedszkola, jakoś mi ciężko na sercu:(
W nocy też siusianie za siusianiem...i zresztą ostatnio kiepsko sypiam, ponieważ mam już powoli panikę przed porodem
Czytam wasze posty o cukrzycy i tak na prawdę dopiero teraz sobie zdałam sprawę ile to jest zachodu wyrzeczeń i konsekwencji. Czy ja dobrze rozumiem, że jak Wy macie złe wyniki to dziecko "nie dojada" ???
- MartaB
- Wylogowany
- gaworzenie
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwia a gdzie dokładnie mieszkasz?
Dominia mój brzuszek też poszedł do przodu, mam już problem z zakładaniem skarpetek i butów
Jeśli chodzi o szkołę rodzenia to ja na razie muszę się wstrzymać dopóki twardnienia mi nie przejdą. Jest taka opcja, że w razie zagrożonej ciąży zajęcia prowadzą indywidualnie w domu, tylko ciekawe czy to nie jest droższe
Madlen, czemu nie możesz jajek w ciąży? Właśnie są wskazane, o wiele bardziej wartościowe niż mięso czy mleko. Pod warunkiem, że to nie są trójki czy dwójki
Paula, czekamy na wieści z wizyty
Banana, ja byłam szczepiona przeciwko żółtaczce tylko w dzieciństwie.
Też miałam niespokojną noc, nie dość, że obudziłam się o 3, godzinę czytałam bo nie mogłam zasnąć to potem o 6 pobudka na Luteinę. Jak zasnęłam to obudziłam się dopiero przed 10. Wkurza mnie to budzenie na tabletkę. Chyba na noc wydłużę sobie przerwę między tabletkami. W nocy jeszcze mnie cały czas denerwowało światełko od listwy i internetu, w końcu wstałam i zasłoniłam je kocem, potem poduszka mnie wkurzała a na końcu jeszcze nie miałam co zrobić z nogami. I taka to udana noc. Jakbym spała z M to bym się w niego wtuliła i od razu zasnęła jak niedźwiedź No ale jeszcze do piątku muszę poczekać Miłego dnia
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MartaB
- Wylogowany
- gaworzenie
princess bardziej wartościowe jak mięso? jajka? pocieszyłaś mnie bo ja mam totalny odrzucenie od mięsa a jajka mogę jeść. Zresztą odrzuca mnie też od warzyw i owoców, jem je z rozsądku...masakra.... W pierwszej ciąży miałam super apetyt i wchodziło wszytsko a w tej dopiero ok 18 tygodnia przestałam wymiotować, nudności mam dalej....
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa