- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wrzucialm piers z kurczaka na patlnie grilowa i posypapalm ziolami.ciekawe co wyjdzie.a podsuncie mi jeszcze kilka pomyslow na salatki do obiadu.wstyd przyznac ale nie umioe robic.mizerie kapuste zasmazana i tyle umie,czasami ogorka kiszonego,warzywa na parze.a co jeszcze mozna.po obiadku bede spacerowac po mieszkaniu zeby spalic cukier.kolo 16 tata przyjezdza z bratem do syna z prezentem.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
zjadłam ryż brązowy na obiad z rzeberkiem malutkim i sałatką z pekińskiej ogórka i pomidora ze szczypiorkiem polaną jogurtem naturalnym, sporo tego bylo nie zmiesciłam wszystkiego, poszliśmy na spacer z M zaraz po i cukier wyszedł 105 ! ale sie ciesze
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A moj M wymyslil przed chwilka ze szkoda ze seks zakazany bo bylby to sposob na spalanie cukru po tych 3 glownych posilkach.biedny.glodnemu chleb na mysli hehe.typowy facet
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia, ja też wstaję o 6 Jakoś dłużej nie umiem spać, a poza tym śniadanko to mój ulubiony posiłek Plus jest taki, że do 9 mieszkanko lśniło i zrobiłam muffinki takie o niskim ig i wyszłym boskie, tak dawno nie robiłam ich z tego przepisu z mąką pełnoziarnistą i kefirem, ze zapomniałam jakie są smaczne, dopiero jak słodkim mamom szukałam, to mi się o nich przypomniało Lubię poranki, zawsze mnie rano rozpiera energia, gorzej wieczorem Zaraz po studiach pracowałam przez rok codziennie od 13:00 do 21:00 i nigdy nie byłam w tak dobrej formie i taka szczuplutka jak wtedy Codziennie rano basen albo fitness, a potem jeszcze długi spacer z psem Super to było. Potem zaczęłam pracować w "normalnych" godzinach i jakoś po pracy już bardzo ciężko było mi wykrzesać energię żeby coś ze sobą zrobić, szczególnie zimą, bo latem to obowiązkowo rower Teraz znów mam poranki dla siebie i bardzo mnie to cieszy
Alina, zagłosowałam
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
- anet-a-1401
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Upolowałam ostatnio tę książkę w oryginale na Allegro za 5zł
www.empik.com/zapomniany-ogrod-morton-ka...1044866092,ksiazka-p
Czyta się super Polecam!
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia podziwiam, że masz taką silną wolę, mnie też by było ciężko obejść się smakiem torta. A ludzie powinni Cię wspierać a nie namawiać do złego
Witam się w leniwe niedzielne popołudnie Też spałam dziś do 10, jak nigdy. Oglądałam obchody Święta Niepodległości, puszczałam Adasiowi marsze wojskowe to przestawał kopać, chyba słuchał Mama upiekła dziś babkę pomarańczową, miała być cytrynowa ale nie miałyśmy olejku cytrynowego i cytryn, za to pomarańcze i olejek pomarańczowy, mama dodała jeszcze skórki pomarańczowej no i wyszła pycha, już kilka kawałków wciągnęłam Do tego mama ugotowała kompot jabłkowo gruszkowy, nie mogę się od niego odessać Od wczoraj wróciłam do swojego hobby, które kiedyś zaczęłam się uczyć i nie dokończyłam a mianowicie szydełkowanie. Na razie uczę się wszystkich splotów, jeszcze nie uszyłam nic oprócz zwykłego prostokąta ale bardzo chciałabym już coś wydziargać, może któraś z Was szyje i ma jakieś fajne przepisy dla początkujących szydełkomaniaków?
Mój Adaś też zmienia pozycje jak mały szaleniec, raz mnie kopie na samym dole, zaraz okopuje nad pępkiem he Dziś akurat upodobał sobie dołek, parę razy jak mi zasunął w pęcherz to szybka wizyta w kibelku gwarantowana, no i niektóre kopniaki na dole niestety są bolesne. Ale wystarczy jak się położę na plecach z poduszką pod pupą to młody zaraz zjeżdża do pępka
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Nie było mnie parę dni bo byłam u rodziców, a tu ponad 100 postów do przeczytania. Ale produkujecie
Kupiłąm już praktycznie wszystko co potrzebuję dla Wojtusia łącznie z wanienką, przewijakiem i majtkami siateczkowymi itp. Zostały mi do kupna tylko butelki i smoczki (bo te wychodziły mi taniej na allegro niz w tej hurtowni co kupowałam) A robilam zakupy dlatego teraz bo nie bede w Zielonej już do porodu, tylko na świeta (a wiadomo, że na swieta sklepy zamkniete),a u mnie jest duzo drożej. Wiec praktycznie mam juz wszystko z głowy
Witam nową mamusie
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
andzia, zazdroszczę,że już masz prawie wszystko, też muszę zrobić listę czego jeszcze mi brakuje, nie ma co czekać do ostatniej chwili
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja ogladam z M film o Agacie Mróz "Nad życie" i czuje że bez płaczu się nie obędzie. Póki co mamy małą przerwę w oglądaniu, bo mój kochany poszedł zrobić kromki z nutellą, taka naszła mnie ochota
U nas na szczęście przytulanko z M nie jest zabronione