- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Tak mi teraz brzuszek poszedl do przodu chyba w kilka dni, ze szok a jak czuje sie ciezko to masakra nie mam sily chodzic tez tak macie ?
Odnosnie szkoly rodzenia, nie mam kasy na to zeby wydac 300 zl teraz.. I jutro bede patrzyc na szkole rodzenia online zeby sie chociaz nauczyc oddychac i jak cwiczyc te miesnie 'dolne'
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Dominia super że tak dobrze sobie radzisz z tymi cukrami spryciula
sylwia to czemu przytulanko z M macie zabronione, my korzystamy trzeba sobie jakoś radzić heh
miłej nocki! :*
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dominia u mnie szkola 380 i tez odpuszczam,pytałam siostry i kuzynki czy zajecia cos im pomogły podczas porodu,uczyly sie oddychac ale jak przyszły bóle to im nie wychodziło,wiem ze bedzie bolec jak cholera ale zeby szybko urodzic,tylko jak to zrobic
Wcale nie jest za dobrze jak poród przebiega szybko. Potrzeba czasu żeby dzidziuś sobie bezpiecznie przeszedł przez kanał rodny. Gdy wszystko przebiega zbyt szybko, cierpi na tym nasze ciało O ile tętno dzidzi jest ok, to dobrze jak poród toczy się w spokojnym tempie. Moja koleżanka położna mówi, ze najfajniejsze są takie porody, które zaczynają sie wieczorem i trwają sobie spokojnie do rana, jak wszystko jest ok, to nawet nie budzi lekarza, tylko pozwala naturze działać. Mama sobie leży w wannie, słucha ulubionej muzyki, pali się tylko mała lampeczka... Grunt żeby do tego spokojnie podejść no i trafić na szpital gdzie sie da tak urodzić, po ludzku, bo to niestety nie jest chyba standard...
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domina ajakie masz cukry po sniadaniu?ja dzis miala az 150 ale to ponoc przez te ciala ketonowe.ale wczoraj tez bylo kolo tego.tyle ze wczoraj drugie sniadanie norma a dzis 130.ale wydaje mi sie ze zaszybko bylo jedno po drugim.bo 8,30 i 9,30.jutro juz mlody do przedszkola wiec musze z nim przed 8 zjesc a nastepne zjem najwyzej o tej 9,45.potem obiad o 13,30.wyszlo mi tez po kolacji tej niby glownej 125. Ale kolacja o 18 a nie jak wczoraj o 20.po tej o 20 duzo ruchu bo mlody do mycia itd.noi wczoraj bylo ladnie po kolacji .dzis znowu mam wrazenie ze jem zaduzo.hehe.oszalec mozna.ale na noc zjem jak ta lekarka mowila.mam pytanie czy zawsze jecie obiady dwudaniowe? Bede miec problem w tyg z robieniem tego wszystkiego.noi dzis po obiedzie lazilam pokoj kuchnia i mialam cukier 111.a oni na tym szkoleniu mowili ze trzeba sie ruszac po kazdym posilku?przyznam ze jestm przemeczona tym lazeniem i ruchem po kazdym posilku.moze jednak to nie o to do konca chodzi
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie dawno wróciłam od teściowej. Jutro będę musiała nadrobić wasze posty. Przywiozłam ze sobą masę ubranek dla małej...teściowa szaleje tylko nie wiem, gdzie ja to wszystko pomieszczę Jutro postaram się popstrykać foty łaszków.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Satine to znowu szlaban na ciuszki
Ale dziwna noc, ciągle siusiu, potem od 3-6 przerwa w spaniu.
Zjadłam jajka i znów po nich blee. Zapomniałam, że nie moge jajek w ciąży, za ciężkie.
Miłego dzionka.
- aniajulia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja wczoraj bylam na kabarecie Paranienormalni. Siedzialam na twardym krzeselku 2 godz i tak mnie pupa bolala ze az wstac nie moglam a dzis jeszcze chodzic za bardzo nie moge Ale kabaret naprawde fajny, tak sie usmialam ze az Iga zaczela kopac.
Dzisiaj ciezki dzien przede mna. Pozdrawiam
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Tak mi szybko zleciał ten weekend...
Na 14 idę do gina. Tego na NFZ - powpisuje mi wyniki w książeczkę, zbada na fotelu i serduszka posłuchamy. Ciekawa jestem jak tam moja glukoza. Tak Was czytam i aż się boje tej cukrzycy.
Kasiawspółczuje Ci. Oby udało Ci się wepchać!!
Miłego Dnia.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulaaa trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze
Jadzia nie rozumiem tego Twojego cukru na czczo w dzien wszystko pieknie a z rana za duzy ja narazie mialam zawsze ponizej 80.. Jak dasz te 3 jednostki to moze bedzie lepiej
Ja dzisiaj wstawalam chyba z 6 razy na siku w pewnym momencie to mnie szlak chcial trafic.. No ale ja bardzo duzo pije w dzien i to moze dlatego.. A musze pic przez diete i te nerki zeby mnie znowu nie zaczely bolec bo wtedy to nie wytrzymam hmm chyba sie leniwy dzien zapowiada, chociaz zobaczymy jak to bedzie pogoda to juz nie taka piekna jak wczoraj ..