- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vini, super komplet!
Oglądaliśmy wieczorem "Meridę Waleczną", bardzo mi się podobała, strasznie lubię kreskówki
Miłego dnia!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja juz po pierwszym sniadanku...teraz drugie jem...jajecznice na maselku i kromke IG i kawe zbożową ...szkoda ze nie słodzoną. Dzisiaj Hubek obudzil sie razem ze mna o 2 w nocy i boksowal do 2.30. Potem zasnelismy i o 6 jak w zegarku obudzilismy sie obydwoje
Dzien zapowiada sie ładny moze na spacerek pojde A wy jakie macie plany na niedziele?
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cukier na czczo 81.moze przez to ze starsznie glodna wczoraj wieczorem bylam.a dzis bede stosowac te posilki co do minuty i zobaczymy jutro.moze normalny mocz oddac rano do laboratorium,ale figa nie kupie dzis pojemnika a chyba nie mam.
5 razy sie klulam zeby kropla krwi poleciala.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
jak tam niedzielne samopoczucie? ja wstałam przed 8, zaraz biegne robić sobie śniadanko - teściowa wczoraj w nocy piekła swojski chlebek.. dziś fajnie się wyspałam, tylko wstawałam o 1 i 4 i 7.. o co 3 godz. Teraz mój Filipuś jeszcze śpi, ale myślę że po śniadanku się rozrusza
vini śliczne te torebeczki, akurat na Zuziowe przyrządy:)
ja teraz czekam na M a po południu jedziemy do mojego d. rodzinnego
pozdrawiam i miłego świętowania :*
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Kasia a czemu ta krew Ci tak nie chce leciec ? Przez te plytki czy jak ?
Jadzia mysle, ze podjelas sluszna decyzje, rodzina powinna byc razem M napewno bedzie szalal ze szczescia teraz oby sie wszystko udalo na lotnisku i w czasie lotu, jestem z Toba !
Princess no zobaczymy co bedzie z tymi zwolnieniami bo wychodzi na to, ze sesja mi wypada w druga polowe lutego wiec akurat na moj termin moze Igi wyjdzie wczesniej to wtedy z nim pojade i z mezem nie wiem kurde ciezko bedzie
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia mam nadziej...ze wlasciwa...troche sie stresuje tym wszystkim moze za bardzo kup sobie na wszelki wypadek. Ja sie zastanawiam nad glukometrem i aparatem do mierzenia cial ketonowych z krwi w jednym . Gdzies przeczytalam,ze najpierw w krwi wychodza.
www.nokaut.pl/szukaj/glukometry-optium-xido-glukometr.html
A ja dalam insuline na noc i rano to samo 89 cukier (za wysoki troche) a po 3 sniadaniach teraz mam 82 . Zjadlam dodatkowe jedno sniadanie jak zobaczylam taki niski cukier.
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
musialam pic duzo glukozy i podnosic cisnienie kofeina bo mialam 40 na 60 i straszne bole glowy... czasem jak jest zle to ciagnie mnie w tym miejscu gdzie mi wbijano igle... zawsze rano sprawdzam bo jak dociagam glowe do klatki i nie boli to jest ok jak boli to znaczy ze musze pic wiecej
nasza dzidzia wczoraj dawala mi czadu ja zmeczona jakas bylam za to ona nieeeeeeeeee i tak cala noc ale musze sie przyznac ze pierwszy raz poczulam takie klasyczne parcie na moja reke na brzuchu to musiala byc nozka albo lokiec bo tak to czulam w szoku az do damy zadzwonilam
dziewczyny przypominam o glosowaniu jezeli moge www.bebiklub.pl/home/konkursy/moje-wyjat.../galeria/entry/11158
Każdy może oddać 3 głosy dziennie!
slodkie mamy ja wprawdzie nie bylam na diecie cukrowej ale bezsolnej i w ciagu 4 mieisecy udalo mi sie zrzucic 20 kg i od tego czasu moj cukier utrzymuje sie jak u malego dziecka w dobrej normie co do sniadan to mozna zjesc dwie kromki razowca z wedlinka albo chudym bialym serkiem albo z chudym serkiem wiejskim, jogurcik z owocami, owsianke itp na kolacje polecam jogurcik z platkami tez dostarczaja witamin, pamietajcie ze winogrona, jablka i gotowana marchewka maja wysoki poziom glikemiczny i na wieczor nie polecam swietne sa omlety ja mam taka wkladke do mikrofali z betterwera i mozna robic piekne puszyste omlety bez tluszczu i taki ze szczypiorkiem mniam...
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabile też właśnie mieliśmy zamier iść na Meride do kina i zapomniało mi się dobrze że przypomniałaś
Alina głosy oddane
Ja w nocy się obudziłam i nie mogłam spać bo cały czas jakoś mi chodziły pogłowie te wózki co oglądałam wczoraj do tego myślałam o tym że mała jest taka leniwa i nie kopie ale chyczuła że mama się denerwuje i zaczęła kopać a potem pomyślałam że tak leciutko kopie to mocniejszego kopa dostałam a teraz znów się martwię bo znów cisz tylko małe smyrnięcie było
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
dziekuje za glosy a co do wozkow to umawiac sie i ogladac
vini cudka robisz z tym materialow jam usialam kupic sobie cos takiego
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A krew nie wiem czemu nie leci.kluje po 5razy i czekam az sama wyleci bo jak wyciskam mam wyzszy.a plytek mam duzo zamalo wiec sie powinno lac jak z kranu.ja mam labe krazenie..zawsze mialam moze od tego.
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MartaB
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja dziś spędzę niedzielę na ogarnianiu korytarza...bardziej mąż ale muszę kontrolę uskuteczniać .W końcu przyparłam sąsiadkę do muru i w środę przychodzą montować mi szafę .
Moja córką ponad tydzień w domu bo chora była, jest dziwnie płaczliwa, wrażliwa i jakaś taka melepetka, zastanawiam się czy ma dość domu i pora do przedszkola czy zaczyna widzieć, że brzuch coraz większy i brat już niedługo nadejdzie :D
U mnie w Warszawie wieje ...ale jakiś spacer trzeba zaliczyć .
Pozdrawiam
- aniajulia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Alina2408 a coz to za dieta po ktorej sie chudnie 20 kg w 4miesiace? Pytam bo po porodzie musze sie wziac koniecznie za siebie-po macierzynskim planuje wrocic do pracy i przydaloby sie zrzucic troche.
Co do tego szkolenia to jeszcze sie spiszemy-ale nie wiem czy nie pojade z m. Ja mieszkam w Tomaszowie to chyba i tak nie po drodze Tobie.
Kasia wspolczuje z tymi przejsciami z ta dieta ale wydaje mi sie ze powinnas wyluzowac troche bo sie bardzo nakrecasz a to chyba nie sluzy dzidzi.
Moja Igusia od piatku bardzo leniwa az sie troche boje. Bardzo malo sie rusza i bardzo delikatnie. W piatek bylam na wizycie to mowilam niby mialam badanie i sprawdzane bicie serduszka i bylo ok,ale wczoraj tez caly dzien slabo. Moze z tyrz mocniejsze kopniaczki byly