- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Coś takiego jak to allegro.pl/bobas-przescieradlo-z-gumka-n...lne-i2761124014.html
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
pomysl niezły z nieprzemakalnym i cenowo tak samo jak zwykle
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też myślałam o ceratce nieprzemakalnej na materac, ale koleżanka zwróciła mi uwagę że wtedy skóra dziecka "mniej oddycha"... Mimo wszystko chyba ją kupię.
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też myślałam o ceratce nieprzemakalnej na materac, ale koleżanka zwróciła mi uwagę że wtedy skóra dziecka "mniej oddycha"... Mimo wszystko chyba ją kupię.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zjem potem jogurt z tymi owsianymi cos tam otrebami.w nich sa weglowodany chyba.dzis jadlam takie porcje ze jak jutro beda ciala ketonowo to chyba sie poddaje.
Ja ?am po kacprze materac kokosow gryczny,mam przescieradla grote na gumkach i pod to kupowalam cerate.materac ani raz nieprzemokl.Mialam tez takiie niby przescieradlo frote a od spodu byla folia ale po wypraniu okazalo sie ze wew tego byl jakis papier i popsulo sie to.jak znajde to na necie to wrzuce link
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
A dzień dzisiaj miałam okropny skończyłam zajęcia o 11.30, a do domu wróciłam dopiero o 16, miałam tyle latania po mieście, załatwiania spraw ,że głowa mała taka zmęczona jestem strasznie brzuszek mi się stawiał od tego chodzenia w to i z powrotem. Ludzie to wcale nie mają żadnego szacunku do kobiet w ciąży stałam w kolejce w sklepie żeby tylko wystawić fakturke bo zamawiałam meble do swojego pokoju, kiedy była moja kolejka wepchała się przede mnie bezczelnie jakaś baba i się ironicznie uśmiechnęła do mnie jeszcze się spojrzała z pogardą na mój brzuszek... no ale oczywiście co zrobić już nie chciałam się kłócić, trudno no... później poszłam jeszcze do urzędu to tam za to pracownica nakrzyczała na mnie, no chciało mi się po prostu płakać, jakoś nie potrafię się teraz z kimkolwiek kłócić jakieś większe nerwy i od razu w bek, a nigdy taka nie byłam, wszystko przez te hormony...
W dodatku od 3 dni coś mnie rozkłada, chyba zatoki bo ciągle boli głowa, ale nie jest jeszcze tak źle najgorszy jest katar... ;/
Mam nadzieję ,że jutro będzie lepiej ; )
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My z mężem jeszcze przed moją ciążą zawsze w sklepie przepuszczaliśmy do kasy przed nas kobiety w ciąży, mąż później mi powiedział "mam nadzieje że Ty też tak będziesz traktowana jak będziesz w ciąży", ale niestety do tej pory się nie doczekałam żadnej takiej uprzejmości..
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia, główka do góry, wyobrażam sobie, że nie jest Wam łatwo, ale dacie radę, nie stresuj się! Z tego co czytam radzisz sobie coraz lepiej. Podchodź do tego na spokojnie. Może po posiłkach włączaj sobie jakąś ulubioną muzyczkę i zamiast chodzić się troszkę pobujaj, rozluźnisz się, zaproś męża do tańca przytulańca Nie ma co się zamartwiać. Mała zdrowo rośnie, za 3 miesiące będziesz ją miała w ramionach i jeszcze się będziesz śmiała z tych dietkowych problemów. Trzymam mocno kciuki za dobry cukier i brak tych ciał ketonowych!
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Satine wózek prawdziwy merc.
xpatix ja też często spotykam się z sytuacją wpychania w kolejkę a ostatnio jak byłam na pobraniu krwi to w poczekalni były zajęte wszystkie krzesła i nawet nikt nie zapytał czy chciałabym usiąść.
Byłam dzisiaj na zakupach w lumpku i kupiłam aż 5 pajaców, body i kilka kaftaników. Moja mała od wczoraj mało się rusza, moja mama mówiła mi, że jak była ze mną w ciąży to ja też mało się ruszałam.
Jeśli chodzi o witaminy to nie jem ich co dziennie tylko co jakiś czas np. co trzeci dzień, wolę owoce i warzywa.
Miłego wieczorku
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
ja też się nie mogę doczekać lutego, gdy wezmę moje szczęście na rączki.. trzeba jakoś dotrwać, mimo że czasem nie jest łatwo.. :*
Mnie Filipuś kopie najbardziej na dole, choć czuję jak się przekręca ostatnio i uderza już częściej koło pępka
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Amelia waży już 1043 kg. Według usg jest większa o jakiś tydzień, może półtora. Dr powiedział, że jak Oliwia była zawsze za malutka tak Amelka co wizytę trochę przyduża.
Cięcie będzie w 40 tc. Nie robią wcześniej chyba, że akcja sama się zacznie to wtedy mamy jechać na szpital i dzwonić do mojego gina. On już dalej pokieruje wszystkim.
Dostałam zakaz noszenia Oliwii. Ze względu na bliznę po cc która mnie ciągnie strasznie. Na razie nic niepokojącego się nie dzieje, ale jeśli będę przesadzać to w końcu zacznie się rozłazić.
Ogólnie ok. Szyjka 44mm, zamknięta. Młoda duża i zdrowa. Następne oglądanie dopiero 28 Grudnia.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam 5letniego braciszka, jak z nim kiedyś autobusem jechałam do lekarza, wiadomo jak to z dziećmi bywa, czasami marudzą strasznie, to usłyszałam komentarz ,że nie potrafię wychować dziecka, tylko, że jadąc pół godziny autobusem na prawie drugi koniec miasta nikt nie ustąpił miejsca nawet dla młodego, a dzieci są szczere i jak mu się coś nie podobało to skomentował, że go nogi bolą i chce usiąść, ale jak wytłumaczyć dziecku ,że są niestety ludzie tak chamscy, że interesuje ich tylko własna wygoda nic poza tym..
Niedawno na praktykach starsza pani mnie skomentowała, chciała zaistnieć dobrą radą, kiedy nakręcałam jej włosy na wałki powiedziała ,że mogłabym trochę zadbać o figurę, koleżanki się uśmiały trochę, ale powiedziałam, że w moim stanie to się nie można odchudzać, a babka blada przeprosiła i powiedziała ,żebym się chociaż nie denerwowała, później już bała się cokolwiek powiedzieć ; )
...
Aniołek [*]
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mój bąbelek ważył ostatnio 412g w 23tc miałam połówkowe, ale to było miesiąc temu, teraz to nie wiem ile, a moja szyjka zamknięta i twarda, ale ma tylko 3cm, ale gin powiedział ,że jest dobrze chociaż ja się troszkę martwię, że jednak jest za krótka wcześniej nie mierzył dopiero w 24tc...
...
Aniołek [*]