BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 8 miesiąc temu #108119 przez Rika
O rany ale ja zacofana!!! DZISIAJ MAM 30 TYDZIEŃ CIĄŻY I DZISIAJ MOJA KSIĘŻNICZKA KOŃCZY 10 MIESIĘCY!!! SZOK!!! Kiedy to zleciało???
Zapłon to mam niezły ale zwalę to na mój stan :)
Jestem w 7 niebie, właśnie moczę sobie nóżki w olejkach i zajmę się pazurkami póki mała spi :) muszę po zimie doprowadzić się do porządku :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu #108139 przez masuska
No Leci ten czas:)

Dla usprawiedliwienia, kroję warzywa blenderem:) Fajny sposób i o wiele szybciej. Mój Małżonek nie długo wraca z pracy, wreszcie tak wcześnie. Od kiedy zrobiło się w miarę niezimno, to ciągle, albo budowa, albo rąbanie drzewa i tak ciągle. Za pół godzinki, będę go miała dla siebie przez 3 dni i resztę tego:) Ale się cieszę:)
Hehe, pewnie zaraz będę miała go dość:P

Walczyłam dziś od rana z tym żeby czekolady nie zjeść - nie wyszło. Ale jeszcze połowa została:)

13 lata 8 miesiąc temu #108140 przez dorotas29
Rika- gratuluję 30 tygodnia( aż mnie ciary przeszły) i Córeczce ukończenia 10 miesięcy!!!

13 lata 8 miesiąc temu #108185 przez Viszka11
Kaska-no bez przesady z tym winem....2 krople czy 3 to nie koniec swiata...nie zamartwiaj sie

Rika-GRATULACJE za 30tc i dla ZUZI:)

ja przygotowuje sie do Swiat wiec raczej nie bedzie mnie przez Swieta same rozumiecie

wiec

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

13 lata 8 miesiąc temu #108212 przez aska27
Viszka11 dzięki za życzenia :) ja również przyłączam się :blink:

Rika juz 30 tydz.. ach jak szybko ten czas mija..trochę szkoda. bo w sumie tan czas oczekiwania fajniusi jest :woohoo: /och i pisze to osoba,kótra bała się ciąży :laugh: /

a z chodzeniem do kościoła..to się śmiejecie,ale ja też idę duzo wcześniej... niestety stanie, klękanie to juz ponad moje siły,a babuśki niewyrozumiałe są :blink:

Wiecie co.. dziisaj od rana zakupy, potem auto mi się popsuło... od 11 do 17 w pracy a tam cały czas na nogach..sadzenie drzewa, masakrycznie długi spacer do praku, malowanie i bieganie góra dół.. klękanie co chwila ..bo jakies dziecko prosi by wiązać buciki itp... juz mi to trochę ciąży... ach byle do 20 czerwca!!! i wolne!!! :laugh:

13 lata 8 miesiąc temu #108213 przez basba
Cześć Dziewczynki.
Dzięki za słowa otuchy :) trochę mi lepiej. Brzuch już nie boli i plamien też nie mam ... no ale co sie wystraszyłam to moje. U mnie ciężko z tym leżeniem i odpoczywaniem. Antek choć dużo rozumie to jest tylko małym dzieckiem i chce się z mamą bawić i ciągnąć na spacery. Mam nadzieję że 4 maja na wizycie kontrolnej wszystko się wyjaśni i szyjka się bardziej nie skróci no i rozwarcia większego nie będzie. Póki co są swięta więc chętnych do zabawy z synkiem nie zabraknie.
To życzę zdrowych i spokojnych świąt wszystkim mamusiom i jej dzieciaczkom w brzuszkach...

13 lata 8 miesiąc temu #108239 przez Green
No nic dziewczyny u mnie pogoda sie zepsula zrobilo sie troche chlodno, w dodatku mialam spiecie z mezem i drzwiczkami od szafki ,ktore w efekcie koncowym maja teraz wgniecenie od mojej stopy :dry: Z mezaem juz ok ,z drzwiczkami nie ,az mi glupio ze wyzylam sie na szafce.
Korzystajac z okazji zycze Wam spokojnych i radosnych swiat Wielkanocnych i mokrego poniedzialku :blink:
[/color][/i]
Załączniki:

13 lata 8 miesiąc temu #108246 przez kaska191919
Ja wróciłam z kościoła dziś siedziałam, zostało mi spakowanie sie na święta i szybko kłaść się spać bo jutro o 7 chcemy jechac :) więc też Wszystkim LIPCÓWECZKOM życzę wesołych Świąt, smacznego jajka :laugh: i żeby nas brzuszki nie bolały po śniadaniu WIELKANOCNYM i po Świętach :P

PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAApaaapaa
Ja wracam we wtorek :)
Spokojnej nocki:D

13 lata 8 miesiąc temu #108321 przez natimp1
witajcie Kochane..
\
zapewne nie usiąde już do komputera w trakcie świąt tak więc życzę Wam wszystkiego naj na święta ,spokoju , radości, i najważniejsze szczęśliwego rozwiązania w lipcu...:)

a ja siadam z synem do malowania jaj..., święconka na 10:30 i zaczynam, święta :)

13 lata 8 miesiąc temu #108336 przez piernikarczyk07
Dzień dobry :)

Ja też na chwilkę, dziękuję za życzenia i również życzę Wam Zdrowych, Pogodnych, Rodzinnych i Spokojnych Świąt!!! Nooo i chociaż lekko mokrego Dyngusa :blink: :silly:

13 lata 8 miesiąc temu #108343 przez masuska
Kochane moje LIPCÓWECZKI. Ja też niestety na chwilkę, ale chcę Wam życzyć, spokojnych Świąt, a tym wyjeżdżającym szerokiej drogi.

13 lata 8 miesiąc temu #108416 przez dorotas29
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!

13 lata 8 miesiąc temu #108418 przez iwanek1
Niech Chrystus Zmartwychwstały przyniesie dla Was
Wiosenne kwiaty radości,miłości,spokoju i szczęścia.
Wesołych Swiąt i Mokrego Dyngusa dla Was i maluszków w brzuszkach.
Załączniki:

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #108423 przez Kamilka24
Dla Wszystkich Mamusiek!!!

Załączniki:

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #108436 przez różyczka
WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNY!!! :lol: :lol: :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka