- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
rozyczka mam nadzieje ze na to szkolenie jakos bardzo daleko jechac nie musisz? Ja w bedac w PL wyrwalam sie sama w podroz od tesciow do siebie do domu 9h w pociagu(w 1 str.),krzyz to myslalam ze zostawie gdzies po droze na jakies stacji , malej sie niepodobalo tyle godz siedziec dawala o tym bardzo wyraznie znac Naszczescie teraz to jezdze tylko do miasta na zakupy, choc i to daje o sobie ostatnio znaki.No coz taka chyba kolej rzeczy Ide sie polozyc moze uda sie mi choc godzinke drzemnac? Albo przynajmniej poleze...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Jakoś się zupełnie rozleniwiłam - chyba przez to obżarstwo - sałatkowe podczas świąt. Ale nic nie przytyłam. Byłam wczoraj u Gina i wszystko ok! Dzidzia go skopała i choć się uśmiałam.
Ale mam doła okrutnego przez rodzinkę! Kilka osób pytało się o imię i powiedziałam że dla chłopczyka Tobiasz i kilka osób tak mnie wyśmiało że aż się rozpłakałam ;( potem mnie przepraszali ale doła mam do dziś. Jedna ciotka mówi że Tobiasz to był jakiś zły facet w jakimś filmie o NIEWOLNICY IZAURZE! masakra.
Zaczęłam myśleć o tym imieniu a mój mąż się pyta czemu właściwie wybraliśmy Tobiasz skoro zawsze mi podobało się Franciszek! O Matko Święta - teraz to już zupełnie nie wiem! A jak będzie dziewcznka to już się padnę - bo zupełnie nie wiem. Iza mi już zbrzydło. Podoba mi się Zosia - ale jak długo?
Weście mnie dziewczyny do pionu postawcie i pocieszcie. Ja taka głupia jestem. Zamiast sie martwić żeby była niunia zdrowa to ja o imieniu!!!!!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
No ale to już ostatnia rzecz jaką zrobię przed L4, n aktóre wybieram się od 9 maja, więc dam radę
Hoborr to ja Cię stawiam do pionu w takim razie Co komu do tego jakie imię dacie? My tez do końca jeszcze nie zdecydowaliśmy ale Bianka trzyma I miejsce póki co i wiesz co - nawet najlepsza kumpelka się z tego imienia śmiała pytając 100 razy czy aby na pewno zestawiłam je sobie z nazwiskiem?? Oczywiscie, ze zestawiłam i mi pasuje, męzowi pasuje i mojej starszej córce już wogóle nie podoba się żadne inne i trzeba miec w doopie to co inni mysla na ten temat. Ja rozumiem, ze sa imiona ośmieszające nieraz albo takie co się jednoznacznie negatywnie kojarzą np. Adolf ale... Tobiasz?? Kto teraz pamięta serial o Isaurze? No juz na pewno nie koledzy Twojego syna
Weź 10 głębokich oddechów a jak już sie wyluzujesz to poczytaj sobie różne imiona w necie, może coś dla córci wymyslisz, jest mnóstwo pięknych imion, do koloru do wyboru
A ja w święta usłyszałam, ze mam brzuch jak w 9 m-cu ciązy/dodam, ze wczesniej wszyscy gadali, ze wogóle nie mam brzucha No ludzie coś musza gadać ale czasem to sa takie głupoty, ze szok!
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadę zaraz na USG, trzymajcie kciuki żeby było wszystko OK
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
My dziś sobie pospaliśmy do 10 Święta minęły szybko ale bardzo przyjemnie
Nasz synulek już od dłuższego czasu nie kopie tylko się przeciąga i wije Bardzo fajne i przyjemne uczucie
Dziewczyny przestańcie się przejmować tym co mówią ludzie!! Mówią tak bo zazdroszczą, a ze imię się nie podoba....pfff ciotki już miały szanse wykazania się wyborem imienia dla dziecka teraz Wy macie taką szansę!!!Myślicie że one pytały się innych czy wybrały ładne imię??Na pewno NIE!!!
Głowa do góry
Miłego dnia kobietki
P.S Rika trzymam kciuki za USG!
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Hoborr nie przejmuj się tym co inni wygadują, Izaura hehehehe nawet ja tego filmu nie widziałam a co dopiero pokolenie naszych przecudownych dzieciątek Tobiasz to ładne imię i to Wasz synek więc wybór należy do Was!
Wiecie ja wczoraj byłam u położnej na wizycie, zbadała ciśnienie, brzuszek, mocz, krew i dała DVD o karmieniu i powiedziała, że właśnie dziś będę miała test na glukozę... ale dziwnie, wiecie, o 12:15 w domku mam wypić 380ml LUCOZADE orginal i o 13:15 żebym była w szpitalu, nie muszę pić żadnej glukozy tylko właśnie LUKOZADE na początku byłam w szoku, ale to w końcu Anglia i wszystko jest na odwrót Najgorsze jest to, że nie wiem czy mogę coś jeść, bo zapomniałam zapytać, a do 13:15 to chyba umrę z głodu
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Jestem na etapie wyboru pościeli:) Znalazłam i mam zielone światło do kupienia, ale poczekam, aż Mąż wyrazi opinie. Przed weselem czepiał się że wszystko sama organizuje i że potrzebny mi tylko jest chyba w kościele:)
No a łóżeczko okazało się monstrualnych wymiarów 70x140, tradycyjne ma 60x120. Przez to miałam problem z pościelą.
POPIERAM W 100% nie słuchać żadnych "dobrych" rad i innych. Nikt za nas nie nazwie, nie wychowa i nie wykarmi naszych skarbków, więc niech nikt nie wtyka nosa w nie swoje sprawy!
Mi mówiono na zmianę, raz że duży raz że mały. Zaraz że przytyłam, później że świetnie wyglądam. Także olewam.
Rika dodaj zdjątko koniecznie:) 3mam kciuki.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska oni tu nie dają zdjęć chciałam ale lipa
Jest wszystko OK, mała waży ponad 1500 g ile dokładnie nie zdążyłam zobaczyć a jutro będę miała wypis z USG więc po wizycie napiszę
Ale się cieszę. Zuza na tym etapie ważyła 1189g.
Jadę teraz do szkoły zawieźć zdjęcia
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
ja dzisiaj jakos zle sie czuje;(
glowa mnie boli bez sil jestemsad i kreci mi sie tez w glowie...
i Mati wariuje
dziewczyny ja tez uwazam zeby nie sluchac tych dobrych rad bo byl czlowiek zwariowal...
co myslicie o liscie numerow tela do kazdej z was?? mogalbym taka zrobic na PW i kazdej z was przeslac
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Boli mnie dziś brzuch, normalnie,jakby miało mi się spojenie rozejść i wszystko wypaść ,nie mogę chodzić
Ja już ludzi i ich gadania nie słucham od dawna, szkoda nerwów.
W Święta jedni mówili, że ślicznie wyglądam,brzuszek mały, a dziś taka wredna babka w mięsnym pyta, czy rodzę w maju, aż mnie wcięło, tylko się ładnie uśmiechnęłam i mówię, że koniec lipca:-)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja dzisiaj byłam z małą w szkole i facet z sekretariatu pytał czy chcę ją zapisać do liceum
A jak wracałam z Wawy to mała tak smoka wyrzuciła że na głównej trasie musiałam stawać na przystanku i szukać go z drugiej strony skubaniec mały
Jeszcze tylko jutro wizyta i mam nadzieję że wszystko będzie ok
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Viszka11 co do listy jestem za
Rika oj też chciałabym zdjęcie z USG,szkoda,ze już nie dostajemy Zuzia to już duża dziewczynka hmm..a jak to dostaniesz wypis z USG??
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cholera zapomniałam dzisiaj wyniki odebrać
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa