- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hmm.. mam ochotę jutro jechać na małe zakupy i kupić coś dla dzidziusia ... hmm.. ale jak tutaj męża namówić?!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Rika piękne zdjęcia!
Dotąd chodziłam na wizyty co 4 tygodnie. OD teraz mam co 2-3 chodzić. Wybieram opcje co 2 bo co drugą wizytę wypisze mi zwolnienie i mam z głowy. Choć chodzę prywatnie płacę 20- 50 zł zależy od nastroju mojego gina:) Także nie jest tak źle! A raz to nawet nic nie chciał bo byłam przeziębiona i tą kasę kazał przeznaczyć na witaminki! A pod koniec to co tydzień.
Ja idę w sobotę na wesele i nie mam butów i nie chce mi się iść na zakupy - takiego mam lenia! I gardło mnie boli:(
A i jedno pytanko! Moja dzidzia kręci się i kopie jak szalona! Wydawało mi się że od może dwóch dni te ruchy są niżej niż pępek. A jakiś czas temu były nad. Czy głupieję, czy to możliwe, czy to coś znaczy? Byłam na wizycie we wtorek i było wszystko ok! Także może tylko się inaczej dzidziuś usadowił? A WY w którym miejscu czujecie ruchy?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zazdroszczę lekarza szkoda,ze mój nie jest tak łaskawy
oj tak czytam.. to tylko ja chodziłam co 3 tyg?? Widze,ze Wy miałyście wizyty co 4 tyg.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Fajnie asia, też już chcę się wyprowadzić, ale nie mam jeszcze zbytnio do czego, ani łazienki, ani kuchni, same gołe ściany i podłogi.
Do gina chodzę co 4 tygodnie, ale teraz jeszcze nie wiem. Nie długo się dowiem.
Mój mały susełek dziś kopał mnie po żebrach, a w nocy to z lewej nad pępkiem, a z prawej tak koło biodra. Różnie to bywa. Jak mu się zachce, a ważne że kopie:)
Green Wy to chyba jutro wolne macie, co nie?
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
a tam...juz po upojnej nocy.,..moj M. padl...i spi.... Dobre jestesmy z Katarzynka....hhihihi
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
co do kopniaczkow to u mnie tez jest roznie raz czuje nad pepkiem raz pod jak malutka wariuje
aska ja swojego brzuszka sie absolutnie nie wstydze tez go lubie eksponowac aczkolwiek jak widze dziwne i krzywe spojrzenia ,ze jeszcze tyle czasu zostalo do porodu a Ja juz tak wygladam to przykrto sie mi robi i mam wrazenie ze jestem wtedy naprawde mega wielka
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
alez mi milo, ze skomentowalas nasz wybor imienia, dziekuje Ci bardzo za mile slowo:*
bo juz myslalam ze faktycznie nie za ladne skoro zadna z mamusiek nic nie nawiazala, wiecie jak to jest jak sie oznajmia calemu swiatu imie skarba
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Kurcze podobają mi się brzuszki ciążowe, na mieście co i raz, jak jadę z Mężem to jakiś wypatruję, ale i zdarzają się pomyłki. Szkoda że nie mogę sobie połazić
przyszla_mama dodam jeszcze o imieniu, że mam bliskiego kuzyna Arka - fajny chłopak jest:) A imię można bardzo ładnie zdrabniać
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Brzuszek prześliczny!!!
Ja swojego wcale też nie kryję, chwalę się nim
Wizyty od samego początku ciąży mam co 3 tygodnie,pewnie to sie zmieni po 30 -tym tygodniu.
Ja też mam kuzyna Arka i to bardzo życzliwy, dobry mężczyzna ,zatem popieram
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
Podczytywałam Was ale nic nie pisałam, mam doła...Normalnie od kilku dni myślę o tym że już nie będę chciała mieć drugiego dzidziusia... PSYCHICZNIE NIE DAM RADY, tak się zamartwiam
Odebrałam wyniki wczoraj i mocz MASAKRA!!!! Leukocyty mam bardzo podwyższone Brałam 2 tygodnie globulki dopochwowe i co i NIC!! Czuję się tak samo jak zanim zaczęłam je brać...
W środę mam wizytę, na pewno będę musiała zrobić posiew i wrócić do niego za 2 tyg albo od razu wyśle mnie do szpitala...
Czy podwyższone leukocyty mają jakiś zły wpływ na dzidziusia?!
Mam dość normalnie...
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
Tak wczoraj troszke buszowalam po sklepach i zastanawialam sie co by mi bylo potrzebne do szpitala, nawet niewiem w co sie zapakowac?
Musze sie pochwalic ze jeszcze nniemam niuni z nami a moj koffany mezus zakupil dzis chodzik uzywany ale calkiem fajnie wyglada,tylko trzeba przeprac siedzisko i przetrzec i bedzie jak nowka.
no nic ja narazie zmykam cos porobic w domku i wyjde sie troszke poopalac chyba do ogrodu
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Viszka11
alez mi milo, ze skomentowalas nasz wybor imienia, dziekuje Ci bardzo za mile slowo:*
bo juz myslalam ze faktycznie nie za ladne skoro zadna z mamusiek nic nie nawiazala, wiecie jak to jest jak sie oznajmia calemu swiatu imie skarba
Mnie tez jest bardzo miło ze piszesz tak o Mnie....:*
wiec ogłaszaj ogłaszaj ze bedziesz miec Areczka--w suwaczku tez mozesz napisac imie hehe
hejka
co tu taka cisza?? wszystkie ogladaja Slub w Londynie?!?
uffff ale mi dzis ciezko jakos...chyba ta pogoda...taka.....
ide po Matiego po 17.00 a tak cicho bylo bez Synka ale tesknie ze hoho za Nim
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Przyznam się bez bicia że od 10 oglądałam ślub! Ale usnęłam i nie widziałam zapowiadanego na 13:30 pocałunku na balkonie:) hehe w sumie to śmiesznie tak wszystko co do minuty!
piernikarczyk07 ja też mam podwyższone leukocyty w moczu. Już w listopadzie norma chyba 5 a ja 7. A teraz to mam jeszcze więcej, ale nie jestem w stanie powiedzieć ile. Wiem jedno że mój gin mówi że w ciąży to normalne i nie ma się czym martwić. Tłumaczył mi że nawet przeziębienie czy katar może spowodować podwyższenie. Także ja się tym nie martwię. Tobie radzę to samo - bo wszystko wytrzymasz : i globulki i (odpukać) szpital. Ważne że dzidzie nam zdrowo rosną! A o tym zapomniesz za parę dni! Tak czy inaczej trzymam kciuki!
przyszła mamusiu mi też podoba się takie imię. Podobają mi się właśnie ostatnio takie nie nowoczesne imiona: Irenka, Kasia - a najbardziej to Zosia! Także Arek jak dla mnie bomba!