BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 4 miesiąc temu #167496 przez sylka
Ja mam na lampke zarzuconą pieluszke i jak Kuba budził się w nocy jak był młodszy bez obaw ją zapalałam bo swiatło było przycienione i tak nie rozbudzało malucha.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 miesiąc temu #167518 przez aniaw
U nas od samego początku jak Szymuś u nas zamieszkał to mieliśmy na noc zapaloną lampkę nocną. Ja też byłem przyzwyczajony spać bez światła, ale przy lampce też normalnie śpię. Teraz gdy junior(to dla odróżnienia dzieci)śpi sam to zawsze ma lampkę włączoną a my w sypialni też śpimy przy lampce tylko rano jak junior się zjawia u nas to trzeba chować kabelek inaczej lampkę mam na głowie.
T.

13 lata 4 miesiąc temu #167527 przez Rika
Przy Zuzi miałam włączoną lampke bo wstawałam na każde jej jękniecie. Teraz przy Oli zapalam lampkę tylko wtedy kiedy się obudzi.

13 lata 4 miesiąc temu #167580 przez Agusiak
My zakupilismy w IKEA taki kinkiecik dzieciecy, my akurat mamy kwiatek ale jest jeszcze ksiezyc. On daje takie fajne rozproszone swiatlo. Dzidzie widac a my spimy spokojnie.

13 lata 4 miesiąc temu #167630 przez dorotas29
Dzień dobry!!!

Mimo napisu pod suwaczkiem,ja dalej w dwupaku :( :(
Miłego dnia!!!

13 lata 4 miesiąc temu #167725 przez różyczka
Hej hej :)

Dorotas może dziś...moze jutro? kto to wie? Tylko Twoj Kubuś tak naprawdę :)

Agusiak ja tez mam ten kinkiecik z Ikea - kwiatek, tyle, ze dla mnie to i tak za jasne światło tzn. jak przewijam Malą w nocy to jest okay ale żeby spać przy nim to nie bardzo :dry:

Ale dziś sie odwazyłam i po karmieniu o północy, podniosłam troche rolety w oknach zeby wpuśić światło ksiezyca i zgasiłam lampkę, spało ise super choć na długość snu Bianki to nie mialo żadnego wpływu, ale mysmy o niebo lepiej spali i zapalałam lampkę nakryta pieluszką jak Niunia się budziła, przy lapmce ja karmilam a potem przebierałam a potem sruu do łóżeczka i zasypiała juz po ciemku :)

Tak czy siak dziękuję, ze sie podzieliliście swoimi doświadczeniami :)

A nam dzis odpadl pępuszek :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 4 miesiąc temu #167801 przez aniaw
Część dziewczyny:)
Tym razem pisze osobiście bo uruchomiłam sobie internet w telefonie zanim szlag mnie tu w szpitalu trafi!
Zobaczymy czy uda mi się coś napisać bo wolno to diabelstwo chodzi!
Dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciukow:)
fajnie że jesteście!

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #167807 przez aniaw
My w szpitalu zostajemy jak dobrze pójdzie tydzień! Oby bo inaczej zwariuje w tym więzieniu bo nawet kraty mam w oknach:)
jestem sama na sali z Małym i mam nawet własne łóżko tylko muszę za nie płacić! Normalnie wczasy:)
ale dobrze że mam gdzie spać i że Mały jest cały czas przy mnie bo tego się najbardziej bałam!

13 lata 4 miesiąc temu #167817 przez aniaw
Aska wielkie gratulacje!
Oposek i Dorotas trzymajcie się kobitki dzielnie i oby to już lada chwilą pojawiły się Wasze pociechwy bo domyślam się jakie to irytujące jak wszyscy Was wypytują...

Nie widzę na tel Wstawianych zdjęć ale na pewno są przeurocze:)

13 lata 4 miesiąc temu #167825 przez Lucy
AniaW Co tam? Jak sie czujecie?Jak Dominiczek? Cał :kiss: uski

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #167831 przez dorotas29
och, Aniu, z odrobinką zazdrości czytam wszystko,co piszecie na temat Waszych dzidziusiów,to czekanie zaczyna być odrobinkę frustrujące. Jak jeszcze się okaże w poniedziałek,że nie chcą mnie brać na porodówkę,to normalnie ich pogryzę,nie wytrzymam do 12sierpnia!!!

A jak Dominiczek???

13 lata 4 miesiąc temu #167832 przez aniaw
Lucy te historię o dzieciaczkach co pisałas to takie przykre:( tu w szpitalu też tyle tych chorych dzieci!
U nas bez zmian. Mały wciąż ma niewielki kaszel i katar. Niby takie niewinne objawy a tu proszę. Pewnie Szymon go zaraził bo od kilku dni był smarkaty ale po nim to spłynie a Dominik taki delikatny! Ale że skóra przynajmniej ładniej:)

13 lata 4 miesiąc temu #167855 przez aniaw
Mam wanienke w sali i muszę 2razy dziennie urządzać mu kąpiele lecznicze bo jego skóra wyglądała strasznie na buzce a teraz już o nieco lepiej:) smarowanię maścia kilka razy dziennie też daje elekty chociaż nadal nie wiadomo skąd takie króstki i każdy ma inna teorię;)
muszę robić też mu inhalacje 2razy dziennie i waże go rano i wieczorem. Przybiera ładnie na masie i żółtączka ładnie ustępuje więc oby tak dalej!
3razy dziennie dostaje antybiotyk dożylny i ciągle chodzimy na jakieś badania więc nie mam czasu na nudę!

13 lata 4 miesiąc temu #167876 przez aniaw
Dorotas ją mam już znajomości w tych szpitalach więc może jakoś Cię przemyce w weekend i tu wreszcie urodzisz:-)

13 lata 4 miesiąc temu #167888 przez dorotas29
Aniu,bardzo chętnie,chociaż może Kubuś zlituje się nad mamusią i zechce opuścić brzuch w ciągu dwóch dni??? Malutki uparciuszek :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka