BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 4 miesiąc temu #167900 przez hoborr
cze

wczoraj ade ogladnoil lekarz i niestety ma alergie. okropne krostki i plamki na całej twarzy... nie moge jesc nasbialu. za 2 miesiace mam sprobowac bialego sera czy jej przejdzie... bidulinka...

kamilko strasznie ci współczuje tego nastroju i wiem coś o tym. W sumie dziś mija 4 tygodnie a ja cięgle nie odzyskałam dawnego humoru i podejścia do zycia. Nie ma dnia bez łez... Ale z dnia na dzień jest coraz lepiej i tobie na pewno tez przejdzie. Miałam taką depreche że nie chiałam się adusią zajmować.. wyrodna matka....a jak pojechałam z mężem na 15 minut na dizałkę to sie zaryczałam ze jej nie ma przy mnie - ot i takie huśtawki nastrojów.

Ania trzymaj się w tym więzieniu! Najważniejsze że dzidzi lepiej....

Dorota dasz radę. Ale nie dziwię się że wariujesz. Niektóre dzieciaczki mają juz miesiąc... A puki co to śpij ile wlezie!

A dziś odpadł mam pępek - w końcu! po 28 dnach.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 miesiąc temu #167937 przez Zuza
Dziweczynu u nas poród na żywo Hania Rodzi .... Hurra bedzie drugi sierpniowy bobasek jak ja sie ciesze a w oczach mam strach.....

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

13 lata 4 miesiąc temu #168029 przez aniaw
Hoborku alergie to teraz jakieś wnosz społeczeństwa! U nas też to podejrzewają bo miał króstki plamki i strupki. Teraz mam rygorystyczna dietę i jak buzia będzie ładniutka to będę próbować coś jeść nowego i zobaczymy. Ale wizyta u alergologa pewnie nas nie ominie.

13 lata 4 miesiąc temu #168046 przez aniaw
Hoborku a byliście u zwykłego pediatry czy u kogoś od alergii? Bo taki zwykły to może sobie gdybac.
Ją mam nadzieję że u mojego okaże się to nic poważnego czego Tobie również w całego serducha życzę:-)

Kamilko nieważne czy butelka czy pierśia wykarmisz swojego kochanego głodomorka ważne żebyście obie były szczęśliwe! Pamiętaj jesteś cudowną mamusią:-)

13 lata 4 miesiąc temu #168053 przez Rika
Aniuw oby tak dalej :) będzie dobrze :) no tak już jest z noworodkami że łapią choroby szybciej...

Dorotas, patrzę na Twój suwaczek, myslałam ze Ty już dawno po terminie a tu dopiero termin dzisiaj :) gdzie Ty sie tak spieszysz? :)

13 lata 4 miesiąc temu #168062 przez aniaw
Rika super masz że dziewczynki Tobie śpią całą noc:-) fakt z tym ulewaniem masz stresa i oby szybko Oli to przeszło!Mój Men też w nocy jak kamień śpi i teraz został z Szymonem a On przecież w drugim pokoju śpi to pewnie jest ciekawie;-)
A dziś w nocy ją też walczyłam z komarami bo ten szpital przy lesie jest!MASAKRA!

kaska mój cały czas 3-4godz śpi ale więcej np w nocy to już nie chce...

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #168068 przez aniaw
masuskaa jak tam Wasze podbóje Olsztyna?i jak badanie?mam nadzieję że z podróżą się udało bo większość dzieci w tym moje maluchy uwielbiają jazdę autem:-)
greenTwoja kochana terrorystka jest niezłą:-)mój Mały też wisi przy cycku góra15min a później ładnie śpi. Ale zawsze jak chce wyjść na dłużej z sali np na drugi koniec korytarza do kuchni zrobić herbatę albo do łazienki się umyć to się budzi nawet jak jest najedznoy i ma sucho. Taka z niego bestia:-)
iwaneki jak gdzie Tobie usypianie szkraba?bo u mnie jednym z plusów szpitala to to że Mały znów zasypia w oddzielnym łożeczku a zobaczymy jak będzie w domu!

13 lata 4 miesiąc temu #168208 przez dorotas29
Rika napisał:

Dorotas, patrzę na Twój suwaczek, myslałam ze Ty już dawno po terminie a tu dopiero termin dzisiaj :) gdzie Ty sie tak spieszysz? :)[/quote]

Rika,Rika :) oj,widzę ,że już zapomniałaś,jak to było,jak byłaś jeszcze w ciąży....
Chcę już urodzić i nie widzę w tym nic złego,jestem mega zdołowana, zapłakana,chcę już zobaczyć Kubusia,upewnić się,że jest zdrowy, przytulić go,to przecież normalne na tym etapie ciąży.
Sama urodziłaś tydzień przed terminem :)
Objawy przedporodowe są już od dwóch tygodni,skurcze,biegunki i wymioty....a i jeszcze ból zęba :( mam po prostu dość bycia w ciąży.

13 lata 4 miesiąc temu #168274 przez Rika
Dorotas mam nadzieję że się nie gniewasz :(

13 lata 4 miesiąc temu #168282 przez dorotas29
Rika :) nie,nie gniewam się, jedyne o czym ostatnio po prostu marzę to urodzić...
uściskaj swoje Dziewczynki od forumowej cioteczki... :)

13 lata 4 miesiąc temu #168500 przez Rika
Aj te moje dziewczynki ostatnio spać nie chcą a ja się dziwię czemu... bo za wcześnie je kładę :D dzisiaj Ola obejrzała dobranockę i dopiero po niej poszła spać a Zuzia dopiero przed chwilą zasnęła. jakoś straciłam poczucie czasu... oczywiście ucałuję :)

13 lata 4 miesiąc temu #168653 przez masuska
Dziewczynki moje, nie mieliśmy tych badań robionych w szpitalu, bo sprzęt jest w naprawie i przez to musiałam szukać gdzie indziej. W Szpitalu dziecięcym w Olsztynie termin był na październik a w Związku Głuchych mieliśmy na wczoraj. Wynik oczywiście ok:) I bardzo miła Pani nas badała:)

A w Olsztynie super, tylko wyjechaliśmy to Młody zasnął i tak całą drogę. Kupiłam sobie 6 lakierów do paznokci + taki pękający:) Daje taki efekt:

Piotrek ma nowe 2 smoczki:) A tata szukał nowego samochodu, no i nic ciekawego nie znalazł. Byliśmy długo poza domem, ale ładnie się ze wszystkim ogarnęliśmy, z tym że mogłam wziąć jakieś ciuszki na przebranie Młodemu, bo mieliśmy wypadek przy zmianie pampersa i przez to został w samym pajacu, bo body upierniczone, ale i tak było gorąco w aucie i Piotrek trochę się spocił.

Różyczko ja mam na noc zapalona taka "mleczną" lampkę nad łóżeczkiem, która daje bardzo mało światła, ale przebrać i nakarmić dam radę.

Kończy nam się już miesiąc:)

13 lata 4 miesiąc temu #168689 przez Rika
Masuska ja mam taki lakier pękający i świetnie wygląda różowy podkład a czarny czery-mary :)

13 lata 4 miesiąc temu #168768 przez masuska
Hehe, właśnie różowe (takie fest) zrobiłam sobie paznokcie u stóp, a pomarańczowe u rąk + czarny pękający:) czekam teraz na (zamówiłam w środę)
http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/13/06/69/1713066928
do tego rureczki i idę w miacho:)

U rąk muszę przemalować, ale to przy kolejnej drzemce, bo młody pewnie za godzinkę się wybudzi, więc bezsensu malowanko.

13 lata 4 miesiąc temu #168806 przez Rika
Ehh a ja miałam iść na solarium jak Zuzia zaśnie ale się rozpadało :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka