- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
wczoraj ade ogladnoil lekarz i niestety ma alergie. okropne krostki i plamki na całej twarzy... nie moge jesc nasbialu. za 2 miesiace mam sprobowac bialego sera czy jej przejdzie... bidulinka...
kamilko strasznie ci współczuje tego nastroju i wiem coś o tym. W sumie dziś mija 4 tygodnie a ja cięgle nie odzyskałam dawnego humoru i podejścia do zycia. Nie ma dnia bez łez... Ale z dnia na dzień jest coraz lepiej i tobie na pewno tez przejdzie. Miałam taką depreche że nie chiałam się adusią zajmować.. wyrodna matka....a jak pojechałam z mężem na 15 minut na dizałkę to sie zaryczałam ze jej nie ma przy mnie - ot i takie huśtawki nastrojów.
Ania trzymaj się w tym więzieniu! Najważniejsze że dzidzi lepiej....
Dorota dasz radę. Ale nie dziwię się że wariujesz. Niektóre dzieciaczki mają juz miesiąc... A puki co to śpij ile wlezie!
A dziś odpadł mam pępek - w końcu! po 28 dnach.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
- Otrzymane podziękowania: 0
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ją mam nadzieję że u mojego okaże się to nic poważnego czego Tobie również w całego serducha życzę
Kamilko nieważne czy butelka czy pierśia wykarmisz swojego kochanego głodomorka ważne żebyście obie były szczęśliwe! Pamiętaj jesteś cudowną mamusią
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorotas, patrzę na Twój suwaczek, myslałam ze Ty już dawno po terminie a tu dopiero termin dzisiaj gdzie Ty sie tak spieszysz?
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A dziś w nocy ją też walczyłam z komarami bo ten szpital przy lesie jest!MASAKRA!
kaska mój cały czas 3-4godz śpi ale więcej np w nocy to już nie chce...
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
greenTwoja kochana terrorystka jest niezłą:-)mój Mały też wisi przy cycku góra15min a później ładnie śpi. Ale zawsze jak chce wyjść na dłużej z sali np na drugi koniec korytarza do kuchni zrobić herbatę albo do łazienki się umyć to się budzi nawet jak jest najedznoy i ma sucho. Taka z niego bestia:-)
iwaneki jak gdzie Tobie usypianie szkraba?bo u mnie jednym z plusów szpitala to to że Mały znów zasypia w oddzielnym łożeczku a zobaczymy jak będzie w domu!
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Dorotas, patrzę na Twój suwaczek, myslałam ze Ty już dawno po terminie a tu dopiero termin dzisiaj gdzie Ty sie tak spieszysz? [/quote]
Rika,Rika oj,widzę ,że już zapomniałaś,jak to było,jak byłaś jeszcze w ciąży....
Chcę już urodzić i nie widzę w tym nic złego,jestem mega zdołowana, zapłakana,chcę już zobaczyć Kubusia,upewnić się,że jest zdrowy, przytulić go,to przecież normalne na tym etapie ciąży.
Sama urodziłaś tydzień przed terminem
Objawy przedporodowe są już od dwóch tygodni,skurcze,biegunki i wymioty....a i jeszcze ból zęba mam po prostu dość bycia w ciąży.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
uściskaj swoje Dziewczynki od forumowej cioteczki...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
A w Olsztynie super, tylko wyjechaliśmy to Młody zasnął i tak całą drogę. Kupiłam sobie 6 lakierów do paznokci + taki pękający:) Daje taki efekt:
Piotrek ma nowe 2 smoczki:) A tata szukał nowego samochodu, no i nic ciekawego nie znalazł. Byliśmy długo poza domem, ale ładnie się ze wszystkim ogarnęliśmy, z tym że mogłam wziąć jakieś ciuszki na przebranie Młodemu, bo mieliśmy wypadek przy zmianie pampersa i przez to został w samym pajacu, bo body upierniczone, ale i tak było gorąco w aucie i Piotrek trochę się spocił.
Różyczko ja mam na noc zapalona taka "mleczną" lampkę nad łóżeczkiem, która daje bardzo mało światła, ale przebrać i nakarmić dam radę.
Kończy nam się już miesiąc:)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/13/06/69/1713066928
do tego rureczki i idę w miacho:)
U rąk muszę przemalować, ale to przy kolejnej drzemce, bo młody pewnie za godzinkę się wybudzi, więc bezsensu malowanko.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa