- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Biedna Marysia, ze będzie musiala znowu oglądać ta parszywa gębę!
Wstalismy, wyspani! Ja do 8 młody do 8,30.
Teraz leci roty story na polsacie, a ja lecę przygotować sniadanko.
Miłego dnia dziewczyny;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Mariola super, że dołączyłaś do mnie Gratulacje! Dobrze, że sie trzymasz dzielnie! Pisz jak najczęściej
Michał śpi lepiej w łóżku. Dziś nawet rano, jak się obudził to mnie nie wołał tylko od razu przybiegł do mnie do łóżka z uśmiechem na buzi
Szkoda, że jak on śpi to ja nie mogę spać :/ No, ale i tak lepiej, bo nie muszę co chwile wstawać
Miłego dnia!
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas noc spokojna, Kinga spala do 8,30 a ja juz od 7,30 patrzylam sie w sufit.
Wieczorem bylo gorzej, bo jak Kinga byla przeziebiona to usypilalam ja na sobie i wczoraj jak ja odlozylam do lozeczka to byl wielki placz i zal no ale jak juz zasnela to spala grzecznie do rana
wlasnie patrze na prezenty dla dzieciakow, mam ich do zrobienia 5 plus Kinia.
mysle nad puzlami drewnianymi ceny sa od 15-50zl w zaleznosci od wieku dziecka.
Kindze ostatnio kupilam puzle- zwierzaczki za 2,5e i jest naprawde nimi zainteresowana
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
jaki tu ruch aż miło poczytać Tylko teraz nie wiem co odpisać
Aisod, no niestety o tym samym pomyslalam, tak zle i tak niedobrze
kochana, najlepiej olej tego lekarza, bo moze on jakies kompleksy ma i nietrafil z wyborem zawodu
jak masz infekcje, to bezpiecznie mozesz lykac sobie probiotyk Lacibios Femina, to takie dobre bakterie, ktore zmieniaja flore na lepsza, moja ginekolog, ktora ma 3 coreczki i bardzo jej ufam, zawsze to poleca, nawet mozna lykac profilaktycznie, jak nie ma infekcji. ja stosuje, jak cos zaczyna sie dziac i zawsze pomaga. fajnie, ze Michal polubil lozeczko!
niestety nie bylo mnie troche i nie wiem dalej co komu
mozecie sie przypomniec?
bardzo fajnie, ze zaczynacie masowo zmieniac podejscie do tematu powiekszania rodziny . i jesli tylko moge sie wtracic delikatnie: nie odkladajcie tego na ostatnia chwile... wiem, ze jest tu kilka mlodych dziewczyn, ale wiekszosc z nas jest okolo 30, niestety lat nam nie ubywa, a jesli spojrzycie na moj przyklad - probujemy juz 5 miesiecy i na razie niestety nic z tego nie wynika, nie ma tak dobrze jak poprzednio, ze hop-siup i juz...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dobra, doczytalam troche
Gosia, Ola jest niesamowita z tym gadaniem! najbardziej podobalo mi sie, ze "mama domu kręci" - myslalam, ze chodzi o to, ze sie tak duzo po domu krecisz
Dorota, nie martw sie o Maję, niestety takie prawo dzungli i trzeba sie z tym oswajac od malego, musi sie nauczyc sama bronic, tlumacz jej, ze to jest zle, ale jak ktos ja krzywdzi, musi mu odplacic tym samym. moze troche wczesnie na taka edukacje, ale jak trzeba, to trzeba... gratuluje sukcesow w pracy!
dobrego weekendu!!!
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aisod oby więcej takich porannych powitań
ja przyszalałam na flohmarkcie
nakupowałam jak głupia
kupiłam Oli toaletke Chicco, z krzesełkiem, szufladkami, lustrami itp. kupiłam jej motor co jeździ do przodu i tyłu i może nóżką wciskać gaz piękny różowy!
kupiłam książeczkę magiczną co czyta za dotknięciem różdżki - opisuje to co się wskazuje akurat, kupiłam rybki które łowi się na takie jakby wędki, rybki kręcą się w kółko i otwierają paszcze i trzeba je złowić i kupiłam spodnie na śnieg, kombinezon jedno częściowy i buciki
teraz nie wiem gdzie to wszystko postawić
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
doczytaj, wyedytowalam do ciebie powyzej
no wlasnie chcialam zapytac, czy do tego zakupilas jakis maly hangar
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Gosia, dziekuje!
doczytaj, wyedytowalam do ciebie powyzej
no wlasnie chcialam zapytac, czy do tego zakupilas jakis maly hangar
no powiem Ci, że czasem mnie zaskakuje z gadaniem, ale wydaje mi się, że Kinia jest jeszcze bardziej do przodu bo Ewa mówiła, że ona tak dużo chce powiedzieć, że aż płacze jak się rozpędzi
a Ola tak w aucie gadała gadała i powiedziała tak to łączy 3 słowa a tu walnęła takie zdanie, "mama do domu kręci" no i "tata czeka na nas" to bardzo wyraźnie oba bo tak to wiadomo, czasem gada po swojemu i przekręca coś, teraz np krzyczy "mama ączy biby" czyli mama włączy ryby do łowienia - te nowe co kupiłam
a kochana ja już niedługo 31 lat skończę.. ale mój mąż młodszy jest to nie kuma też za bardzo, że potem może być gorzej, mam nadzieję, że w przyszłym roku świadomie da się przekonać no chyba, że po prostu go zaskoczę
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i co że 31? A ja 30, niewiele mniej . Chodziło mi o to, że plany planami, a tu u nas ciągle cisza i jak ktoś ciągle wszystko odkłada, jak szwagierka 3 lata starsza na razie bez dzieci, to później może być dramat. A chyba lepiej nie planować, tylko działać... Teraz taka mądra jestem . Gdybym wiedziała, w ogóle bym się nie zabezpieczała po ciąży .
Pięknie dzieciaki mówią .
My czekamy . Są sylaby, onomatopeje, trochę wyrazów, dużo pokazywania .
Właśnie wstała, idę!
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no u nas tez juz troche czasu mija i nic. mi tez stuknie 30 i zdaje sobie wlanie sprawe z tego ze im pozniej tym gorzej od poczatku to podkreslam.
mam nadzieje, ze teraz nie bedziemy sie starac 4 lata, tylko uda sie szybciej zmajstrowac Kini rodzenstwo
za 4 tygodnie bede w PL to wybiore sie do mojego lekarza do ktorego mam zaufanie i poprosze o ewentualne badania.
Gosia super zakupy pomysl nad tym hangarem o ktorym pisze emma, albo zacznij szukac wiekszego mieszkania
co do mowienia Kini to mowi ona duzo, ladnie sklada zdania ( niekiedy 4-5 slow ), niekiedy mowi niewyraznie tzn ja ja rozumie i wiem o co jej chodzi. juz mozna z nia pogadac
chociaz jak ja porownuje do naszego Kuby to ten to w jej wieku gadal jak stary ( wiem wiem nie moge porownywac ) ale i tak jestem z niej dumna Paw
Kinga miala 30 minutowa drzemke, ale to nawet i dobrze bo zaraz dam jej obiad i zbieramy sie na zakupy i do kuzynki a czeka nas 2h jazdy wiec licze na to ze mala zasnie w aucie
milego dnia mnie juz chyba dzisiaj nie bedzie.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
no a nas Ola zaskoczyła i super, bo inaczej pewnie byśmy jeszcze nie mieli dziecka.
jak Ci kiedyś Zośka nagada to się zdziwisz walnie Ci zdanie z 5 słów i dopiero będziesz w szoku ja aż się odwróciłam do tyłu jadąc autostradą
może zaraz ci powie "mama baw się z Zosią"
Ewa idź do lekarza pogadaj, ale to podobno tak jest że jak się chce to nie wychodzi.
bawcie się dobrze, udanego weekendu
dla wszystkich oczywiście, ja uciekam "łowić biby"
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niewiele się dzieje, więc idę robić kolację. W ogóle.dziś bym tylko jadła a dupa rośnie, ech...
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
ja mam to samo z jedzeniem, ciągle mi się chce coś, właśnie zjadłam snickersa ice
po 20 położę Olę i zjem chipsy
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A dziś czekoladę i 2 babeczki...
Pocieszam cię tylko, bo jesteś chuda i na pewno ci nie zaszkodzi
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa