- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
Ze spaniem w nocy u nas problemów nie ma, ale niestety pobudka o 5, jestem nieprzytomna i odplywam coby jutro się jakoś do pracy dowlec na 8...
Spokojnej nocy!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- Otrzymane podziękowania: 0
Gabi mi ciężko coś polecić bo mam tego niewiele ale mam kilka "luzem" z płyty przeboje rybki minimini i Ola też czasem słucha w czasie jazdy Gumimisia ale to ciężko znieść te minimini to lepiej wchodzi bo to różne składanki są, poczytaj posłuchaj i zobaczysz czy czegoś takiego szukasz
Emma dłuższej nocy, dobranoc
ja też się kładę bo zmęczona jestem tą jazdą w tak krótkim czasie.
Śpijcie dobrze
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
www.empik.com/przeboje-rybki-mini-mini-2...p1046099524,muzyka-p
możesz posłuchać nawet czego można się spodziewać zanim kupisz
i nie przestrasz się ceny bo to nie tylko CD ale DVD możesz użyć w samochodzie czy na kompie - Ola lubi tańczyć widząc teledyski.
Uciekam
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
gusiag to nie akumulator, bo T już go sprawdził nie wiem co za czort, ale pewnie będzie mnie drogo kosztował a masz rację, jeżeli chociaż trochę nie jest się konsekwentnym w stosunku do dziecka to ono to zaraz wyczuje
gabi no miałam maraton pracy i po, teraz też sporo zamieszania więc wyczekuję weekendu
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aisod loze super oby bylo wygodne i dobrze sie w nim spalo
emma a ty co taka chorowitka sie zrobilas ? chwile temu tez cos cie rozkladalo niech cie maz dobrze wygrzeje
Gosia ciesze sie, ze sprzedaz ruszyla, oby tak dalej my z Kinia jestemy bardzo zadowolone z biedronki
Gabi ja mam pelno jakis fasolek i skladanek dla dzieci sciagnietych z internetu, poszukaj napewno cos znajdziesz dla Adka
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
To znaczy dziś poszukam
Adek znowu całą noc poplakiwal.. Zeby?
Wybaczcie ale spie na siedzaco.
Miłego dnia
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Georgette na razie nie uciekał z łózka, ale to pierwsza noc i tak jak pisałam był bardzo padnięty
Gabi ściągnij ulubione hity na kompa, a potem nagraj płytkę sama, będą tylko ulubione piosenki Adka
Gusiag dobrze, że interes się kręci.
Emma wykurowana już?
A moze znowu jakieś przesilenie jest... bo skoro nie tylko Misiek źle spi ostatnio to może znowu coś w powietrzu jest Trzeba przecież na coś zwalić
Zaczynam już szukać prezentów Mikołajowych dla dzieci... Muszę kupić prezent piątce dzieci (nie licze mojego, ale dla niego już mamy prezent ), z tym siostrzenicy W muszę kupić aż trzy prezenty w grudniu (mikołaj, choinka i urodziny). Masakra, bo pomysłów nie mam, a kasy też za dużo nie ma... Potrzebuje jeszcze pomysłu na jakieś upominki dla dorosłych (tu muszę kupić 18 sztuk).. W zeszłym roku kupiłam herbaty smakowe, a teraz pomysłu brak... Może coś podpowiecie
Miłego dnia!
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
u nas noc super, Ola spała 12 godzin a my 11 szok
Gabrysia to muszą być fasolki? nic z tego co Ci przesłałam nie pasuje?
Ewcia a powiedz mi czy Wy już macie zaplanowany ten wyjazd w góry? czy np wstępnie możemy się spotkać od razu po świętach na kawkę gdzieś w Pasażu Grunwaldzkim przy Grycanie na samej górze zrobili super plac zabaw dla dzieci to nawet w takim miejscu by można było się spotkać, dziewczynki by się pobawiły pod opieką tatusiów a my wielkie lody albo kawusia i gadanie albo spacerek po rynku czy Ostrowie T. Kurcze super, nie mogę się doczekać Was "poznać" na żywo
Aisod no to o tyle lepiej, że nie musisz włazić jak ja kiedyś do łóżeczka niemowlęcego a możesz się już w jego dorosłym łóżku położyć. A brzuszek pozwala na to?
a co do prezentów to ja też zawsze szukam miesiąc wcześniej, ale ponieważ kasy na razie nie za wiele to zupełnie nie wiem co kupić a też mam dużo do kupienia bo dla 10 dorosłych i 7 dzieciaków. do tego muszę kupić prezent ur dla męża też w grudniu i prezent dla kolegi Oli też na początku grudnia. A teraz szukam prezentu dla chrześnicy, mówiła coś o jakimś filmie Violetta ale same badziewie jakieś są z tym, ja nawet nie miałam pojęcia o istnieniu Violetty..
Także jak ktoś coś już ma wymyślone niech się dzieli pomysłami!
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja melduje się z pociągu- wracam już do domku. Ledwo żyje. Mały w nocy płakał a na 6 do pracy i duzzo pracy i nauki. Jutro zostaję już sama. Trzymajcie się cieplutko ja padam....
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
dawno mnie nie było ale już jestem:)
u nas odpukać choroby na razie odpuściły, wiec Zuza chodzi do żłobka, my na szczęście tez zdrowi.
Mąż ostatnio jakoś kiepsko się czuł, bo strasznie bolał go brzuch miał wymioty biegunki itp. itd. wiec nakazałam mu zrobić badania krwi, bo zazwyczaj miał cholesterol 250-300 i wiecie co się okazało, że wyniki ma jak osesek, normalnie idealnie w normie....az nie chciało nam się wierzyc czy to jest możliwe, bo brzuch boli nadal...wnioskujemy ze to wrzody....ale będziemy badać dalej
hmmm pisałyście sporo więc niestety raczej nie odpisze każdej z osobna, bo ja wieczenie w rozjazdach - jutro znów Wrocław....ale co zrobić takie zycie....
emma - kuruj się
aisod - jak brzuszek się czuje
gabi - my kupiliśmy płytę z kołysankami bodajże w biedronce za 10 zł i służy nam idealnie )do usypiania, ale wiem, ze tez są piosenki na tzw dzień
gosia - a czy te czapy można kupować w Polsce?? czy tylko tam u Ciebie?? bo uwielbiam takei zwierzaki na glowie... a one sa zimowe czy tylko jesienne??
a swoja drogą zazdroszczę 11-godzinnego snu....
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
a co do czapek to wystawione je mamy tu w niemczech na sprzedaż, ale gdybyś chciała to możemy wysłać do PL też tylko, że już znaczek droższy jest - do Pl znaczek na list zwykły 3,45 euro. Czapki są jesień/zima ale na bardzo zimną zimę to raczej coś bardzo grubego potrzebne.
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Marigra- ja też polecam len do picia. No i zdrowa dla męża.
Gosia- ostatnio jak pisałaś o teściowej to ja miałam nawet miłe zdanie ale wczoraj mnie wk bo za dużo chce wiedzieć. a mój maly też tak nie przeda za teściową za teściem bardziej dzieci się znają na ludziach i to bardzo.
Asiod- jak można wiedzieć ile dałaś za łożeczko ??
Emma- zdrowia.
My dziś byliśmy w laboratorium na pobraniu krwi z żyły i mały nie płakał ani nic nawet nie zauważył bo Panie mu mówiły że za oknem jest piesek duży kotek kon itp. ale jestem dumna z mojego syna
Gosia- a masz czapkę dla chłopczyka ??
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
a czapki są takie już pokazuję
www.ebay.de/itm/190931388765?var=&ssPage...id=p3984.m1555.l2649
i takie www.ebay.de/itm/200975066480?var=&ssPage...id=p3984.m1555.l2649
jak dla chłopca to ta małpa szaro czerwona, małpa brązowa, i oba bałwany.
ale ja nie znam się na ubraniach dla chłopca za bardzo
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
byłam dziś na bazarku z zabawkami dziecięcymi i kupiłam Oli kolejkę, z dźwiękiem i światłami. Dziecka nie ma
czaderska mimo, że plastikowa ale na baterie takie te zegarkowe. 5 euro
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.