- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Justyna dobrze, ze zgoda. Oby doszło do niego co stracił..
Ewa ale kinia słodka;)
Aisod, gusiag co u was?
Emma fajny zegarek;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
Ewa, jak wrażenia z lektury wątków?
Właśnie, a gdzie reszta?
Marigra, Georgette, Gosia, Tee, Aisod, Ewelina, Martyna, hallo, mówi się!
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
u nas wssystko w porzadku, na szczescie Michas zdrowy chociaz niedawno mial zapalenie oskrzeli ale to juz chyba pisalam... czytam Greya looi ale jest po tym ochota na seks hehe powiem Wam ze ja mialam problem z libido i to duzy a teraz po tej ksiazce... hehe jak sprzed ciazy maz mowi ze go wykoncze haha
Moje maleństwo !!!:*
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
emma brak slow przykro to sie czyta ale wciagjaca to lektura
a co u was, co tu takie pustki ????
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Myśmy dziś troszkę pojeździli, byliśmy u rodziny. W sumie było miło, no ale niestety teście jechali z nami... Teściowa znów popsuła atmosferę... Uczyła nas, jak powinniśmy dziecko wychowywać... Bo jedno zachowanie Miśka jej sie nie spodobało, a myśmy na nie zareagowali, bo wiedzieliśmy, że nie ma powodu (nie robił nic złego). No i sie dostało nam kazanie... :/
Zegarek i czapa są świetne!
Pewnie już nie będę miałą jak tu dziś zajrzeć więc mówię Wam dobranoc! Do jutra oczywiście
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
my dziś wróciliśmy do domu, i całe szczęście bo mam po 3 dni tak dość teściowej.. gadanie o ciąży, żebym broń boże nie zaszła w ciąże, wypytywanie mnie czy przypadkiem nie jestem w ciąży, krzywe teksty o moich ubraniach i wiele innych..
pije drinka na uspokojenie
Justyna to dobre wiadomości, że doszliście do porozumienia, oby było już tylko coraz lepiej
Emma zegarek bardzo ładny a czapek fajnych jest sporo, ja też nie lubiłam, i jak zakładam to tylko narciarską
Gabi Tobie ładnie w tej czapce i w tym kolorze, pasuje Ci
Ewa Kinia śliczna ale chyba cały tata?
Ewelina ja tego Greya nawet nie zaczęłam, ale może niedługo, na razie mam Dostojewskiego i Mendoze do czytania.
Aisod tobie też dobranoc
nie wiem co jeszcze bo zmęczona jestem jazdą.
dobranoc
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Asia jak coś to pisz pytaj zawsze coś podpowiem, czy pasuje i które lepiej i jak działa itp
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A tak na powaznie to czasami podobna jest do taty, ale tylko czasami Kinia to kopia mnie za dziecka
Ale charakterek to chyba po sasiadach bo taki z niej diabel oststnio ze szok wszystko jest na NIE, bije nas a jak zwracam uwage to ona jeszcze bardziej sie nakreca
Dobrze, ze juz jestescie u siebie
jak moge spytac, dlaczego twoja tesciowa boi sie kolejnego wnuka ?
ja tez zamawiam naklejki ale blizej wyprawy do PL
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aisod, napisz dokładnie, o co chodziło, to zaraz obrobimy tesciom dupę
Asia, następna mama dobra rada... Może niech decyzję jednak wam pozostawi, jeśli łaska
Ewa, no dobrze ci poszło, dobrze, możesz się codziennie wypisywać
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia- ale mnie wkurzyła ta Twoja teściowa co za babsko wredne każdej normalnej babci zależy żeby mieć wnuki a oni są od tego żeby wspierać i pomagać. A co do figury masz piękną figurkę fajnie się ubierasz poszukaj zdjęć jej jak była młoda napewno wyglądała tak jak teraz czyli jak stara jędza sorry za słowa ale mnie wkurzyła zamiast się cieszyć że ma fajną synową i wnuczkę to jeszcze krytykuje.
Asia- ty też mamy nie słuchaj tylko myśl o kolejnym dzidzi bo Kapi jest śliczny i kolejny pewnie też będzie.
Gabi- super Ci w tej czapce, kolorek Ci pasuję idealnie.
Emma- Mikołaj wybrany zajebisty.
Ewa- Kinia się zmieniła. Śliczna dziewczynka.
Ewelina- ja już Greya nie pamietam ale za nie długo chce do niego wrócić.
My badania zrobimy w środę bo mamy wysyłkowe poźniej lekarz no i zobaczymy co powie.
Mały się już trochę uspokoił nie wpada w złość i histerie bo wie że wyjdę tylko jak jest przemęczony to jeszcze mu się zdarza ale już coraz mniej.
Trzeba iść spać dobranoc
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hey
Gosia- ale mnie wkurzyła ta Twoja teściowa co za babsko wredne każdej normalnej babci zależy żeby mieć wnuki a oni są od tego żeby wspierać i pomagać. A co do figury masz piękną figurkę fajnie się ubierasz poszukaj zdjęć jej jak była młoda napewno wyglądała tak jak teraz czyli jak stara jędza sorry za słowa ale mnie wkurzyła zamiast się cieszyć że ma fajną synową i wnuczkę to jeszcze krytykuje.
Asia- ty też mamy nie słuchaj tylko myśl o kolejnym dzidzi bo Kapi jest śliczny i kolejny pewnie też będzie.
Martyna, nareszcie ktoś coś mądrego napisał, dziękuję!
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
jedyne co byłam w stanie jej powiedzieć to że tak biadoliła że w ciąży jestem a teraz to się zesrać chce za Olką - tak nie powiedziałam ale innymi słowami, zazdrosna ciągle że Ola woli mojego tatę i mamę od nich.
Ewa o moja droga, źle czytasz źle wybiórczo bo ja napisałam potem że to mama jednak
a jak będziesz chciała mieć tatuaż do nowego domu to zawsze możesz powiedzieć co i jak i przecież możemy Ci go przywieźć
Emma postaw na swoim, Twój tata jest bardzo ważny i zrób mu tą radość. Co te głupie chłopy tak do tych mamuś ciągną, normalnie krew mnie zalewa na samą myśl, czy oni nie widzą jakie to jędze w stosunku do nas?
a tak na marginesie to moja mama słyszała ten tekst że broń boże i zapytała tylko zszokowana jak to broń boże? że ona tak bardzo się cieszyła, jak się dowiedziała, a tamta coś że no tak ale ona w szoku była bo tak nie przygotowana na to była i w ogóle. nosz qrwa dziewczyny aż sobie doleje zaraz...
aha i jej powiedziałam, że może już jestem w ciąży... gały na wierzch wyszły
Martyna widzisz konsekwentnie z Szymonem i zacznie się grzeczniejszy robić czekamy z wami na badania
a wiesz, moja teściowa jedyne co we mnie ceni to to, że dobrze wychowuje Olę. tak na prawdę wiem, że nie taką synową chciała. Jestem wybuchowa, potrafię powiedzieć co myślę i być do niej niemiła, ale to dlatego, że ona zanim jeszcze wyszłam za jej syneczka wbijała tak umiejętnie szpile we mnie..
chociaż tak na prawdę nie wiem o co jej chodzi, potrafi być miła, daje prezenty, pieniądze na jakieś wydatki, a innym razem krytykuje, gada od rzeczy i kopa da jakimś słowem. może to demencja starcza