BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 1 miesiąc temu #784116 przez aisod
Witam!

Umnie humor nie najlepszy... Pada deszcz... ehhh :/

Kurczę, kiedy ja ostatnio piwo piłam... hehe chyba będzie ze dwa lata już ;) Ale powiem, że dziś to bym sie spiła... kurczę tylko muszę poczekać jeszcze trochę :P

Miłego dnia!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #784245 przez ewelinda83
Gosia no ja z Kinga lece na 3 tygodnie, a ł do nas doleci po tygodniu :)
z przelozeniem egzaminu tu nie ma problemu. jezeli zrobie to do 10 dni przed, to nie strace pieniedzy - moge tak przelozyc dwa razy.

Gabi ja dalej sie boje jezdzic i umowilam sie na ten egzamin tylko dlatego zeby nie stracic prawa jazdy, ale 13 piatek moglby ten strach przepedzic i byc szczesliwym piatkiem :blink: niestety tak nie bedzie :(

u nas deszcz za oknem, wiec zadnych spacerow nie bedzie :( moze po drzemce wybierzemy sie na kulkowy plac zabaw :S

macie jakies pomysly na prezenty swiatecznie dla dzieciakow :unsure:

11 lata 1 miesiąc temu #784248 przez gaabrysia
Hej, ja uspalam chłopaków i ruszyłem na poszukiwanie mojego komina..
Czapka już dziś się przydała, zimno!

Muszę młodemu coś cieplejszych na głowę kupic.

Co do prezentów to jeszcze o tym nie myslalam, ale już się boję.. Chyba zbiore dla niego kasę i kupie coś porządnego, bo już tyle tych zabawek ma..

Miłego dnia, później wybywam wiec wpadne wieczorem.

11 lata 1 miesiąc temu #784272 przez ewelinda83
Gabi pochwal sie czapka :) ja tez mam same beze, szarosci albo czern a troche koloru w ponure dni by sie przydalo :)
Kinia spi a ja skladam sterte ubran :dry:

11 lata 1 miesiąc temu #784276 przez emma
Cześć!

U nas się coś przejaśniało, ale chyba się rozmyśliło, bo znów chmury...
Też byłam dziś na zakupach. U nas w sklepach pustki (byłam jedyną klientką ;-)), tylko w hali spożywczej szał ciał ;-), ale nic mi się nie podobało i w końcu wyszłam tylko z lizakiem w buzi i chrupkami w torbie. Czapek nie lubię, zawsze chodzę w kapturze albo w czapkach M, damskiej nie mamy żadnej w domu, może kiedyś Zosia dokupi ;-).

Co do prezentów to my nie kupujemy zabawek bez okazji, tylko ubrania w miarę potrzeby. Zabawki dostaje czasem od dziadków, jakieś pluszaki albo klocki. Teraz zamówiliśmy u nich na gwiazdkę właśnie duże pudło lego duplo. Ja kupię jej może jakieś ubranko w gapie i starczy. Ona i tak niczego nowego nie potrzebuje i niewiele będzie z tego wszystkiego rozumiała. Sobie też kupimy po jednym fajnym prezencie już ustaliliśmy. Ja zamówiłam u Mikołaja nowy zegarek (będzie mi mam nadzieję odmierzal czas AŻ "do śmierci", bo nie jest tani ;-))

Miłej niedzieli! :-)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #784289 przez ewelinda83
emma ja wlasnie dzisiaj zamowilam Kindze klocki cale pudlo nodik.pl/klocki-blocks-132-elementy-w-bo...er-rozowe-p-805.html takie do domu w Polsce, bo tu juz ma i lubi ukladac :)
na swieta chcemy jej cos kupic ale nie wiemy co :S czasami jej kupujemy zabawki ale staramy sie nie przesadzac :blink:
ubran tez ma pod dostatkiem i chyba jej nic nie potrzeba, nawet wczoraj kupilismy jej kombinezon na zime tugazetka.pl/lidl/2013.10.14.na.narty/13...zon,zimowy,dzieciecy
mialam kupic dopiero w PL bo tu nam sie nie przyda, ale ze cena byla przystepna to kupilam juz :lol:
ale na swieta chce jej cos kupic zeby smybolicznie wziela ten prezent z pod choinki :blush:

za czapkami tez kiedys nie przepadalam, wolalam marznac albo nosic kaptur ( czapka to obciach :blink: ) ale od kilku lat to sie zmienilo i na naprawde zimne dni zakladam czapke :)

pochwal sie jaki zegarek wybralas :side:

11 lata 1 miesiąc temu #784311 przez emma
Ewa, ładny kombinezon :-) Zosia ma na zimę dwie pary spodni narciarskich i dwie kurtki, w kombinezon nie inwestujemy, ciekawe, czy w ogóle śnieg będzie i kiedy ;-)
Dla mnie czapka to nie obciach, tylko damskie mi się nie podobają, jak zimno to chodzę w dwóch i obie są M, W więc czasem się sprzeczamy, o szaliki zresztą też, wielu używamy na zmianę :-) jakbym znalazła ładną damską, pewnie bym kupiła, ale wybredna jestem ;-)
Zegarek może kiedyś znajdę, jak w końcu odpale kompa :-)

My już po obiedzie, pijemy winko i oglądamy Peppę ;-)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #784313 przez gaabrysia
A ja też nie llubilam czapke do czasu.. I teraż mam 4 ;) każda lubię, ale teraz chcialam właśnie coś kolorowego, a no i mam też komin lekko się różni ale nie bardzo. Jak się uda wrzuce zdjęcie, jadę autem i zrobiłam;)
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #784316 przez gaabrysia
Wpadlam tylko w trasie, na dłużej zajrze wieczorem;)
Tak wiem popisalam głupoty, ale już chyba poprawilam;)
Emma jest mnóstwo damskich czapke w sklepach;)

11 lata 1 miesiąc temu #784341 przez emma
Gabi, teraz w sklepach wszystkiego jest mnóstwo, gorzej jak chcę coś ładnego :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #784438 przez gaabrysia
W takim razie jesteś bardzo wybredna;) mi się dużo rzeczy podoba.,.;) wracamy do domu, kąpiel i sen.
Dużo się nie dzieje, wieć do jutra!
Zimno...

11 lata 1 miesiąc temu #784478 przez emma
Gabi, podobno o gustach nie powinno sie rozmawiac :blink:
Wybredna jestem na pewno, naprawde chcialam dzis zaszalec, ale nie podobalo mi sie kompletnie nic oprocz truskawkowego lizaka chupa-chups :silly: ale ja tak mam, zebym cos kupila to musi byc z marzeń albo co najmniej idealne :)

Ewa, moj przyszly zegarek "do smierci" ;)

pomieszalam wino z piwem na dobranoc i chyba juz nie rusze sie z kanapy i na niej dzis sobie zasne ;)

dobrej nocy, dziewczyny!

11 lata 1 miesiąc temu #784597 przez ewelinda83
emma sliczny ten zegarek :) niech ci cyka jak najdluzej :blink:

Gabi kolor czapki tez mi sie podoba, juz nie bedziesz szara bura :P

moje dziecko odprawione do babci, a ja sie szykuje do pracy :dry:
wam wszystkim zycze milego leniuchowania :)

11 lata 1 miesiąc temu #784646 przez strangerwold
Czesc dziewczyny
U mnie z jednej strony bardzo zle przez pare dni pilam duzo zimnego piwa a wierzcie mi nie lubie piwa chcialam odreagowac rozstanie ale to nic nie dalo zdalam sobie sprawe jak wielkie jest to uczucie postanowilam zawalczyc ostatni raz odpukac w niemalowane drewno :lol: jezt dobrze Damian sie stara pomaga mi a seks jest nie do opisania!! :laugh: a moral z tego picia taki ze w sobote rano obudzilam sie z chrypka i bolem gardla..dzis jest tak zle ze ledwo mowie bywa i tak ze zadnego dzwieku nie moge wydobyc troche to smieszne kiedy Bartkowi zwracam uwage o cos on sie patrzy jak na obca osobe bo slyszy inny glos xd
Najgorzej bd w pracy z mowienien oby mi chociaz troche przeszlo.
Widze ze juz o prezentach mowicie nie wiem co jeszcze kupic mu:)

11 lata 1 miesiąc temu #784750 przez emma
Ewa, kolejny plus, że w Polsce dziś święto, więc do pracy dopiero jutro :-) i to na 11 w moim przypadku :laugh:

Stranger, wy chyba lubicie takie silne emocje, dużo adrenaliny, rozstania i powroty :-). oby wszystko ułożyło się po twojej myśli! Są emocje, to i seks lepszy ;-)

My po 2 i półgodzinnym spacerze, park i starówka zaliczone, karmienie ptactwa, w tym mew, podziwianie wisły z góry, nawet Zagłobę i Pana Michała widzieliśmy  ;-)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka