- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
My tu wszystkie młode jesteśmy i każda ma to 18+vat Ale coś w tym jest, że jak sie odpuści to łatwiej zajść niż gdy się bardzo chce Ja też jestem na to przykładem i to można rzec podwójnym
Rozmnażajcie się, bo dzieciaki to przecież wielkie szczęście, a szczęście w życiu najważniejsze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
widzę, że mimo weekendu ruch na forum jest
my dzisiaj cały dzień spędziliśmy na zakupach, rano pojechaliśmy po chemię i słodycze do paczek, wróciliśmy coś zjeśc i położyc Maję spac, ale ta się uparła i nie chciała, więc postanowiłam zarządzic dzień bez drzemki pojechaliśmy później kupic kilka rzeczy do domu i mała zasnęła T na rękach, na szczęście mieliśmy wózek w bagażniku, więc jak ta spała spokojnie skończyliśmy zakupy i jeszcze zjedliśmy obiad
emma
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
co do dzieci to masz rację, ja też zastanawiam się jak długo będziemy czekac na drugiego maluszka, wiesz u mnie to wszystko komplikuje jeszcze tarczyca, ale teraz nie mogę pozbyc się wkładki, umowa o pracę tylko do marca...
gusiag no to się obłowiłaś, ja o włos a nie zostałabym właścicielką ogromnego miśka, którego Maja czule przytulała w markecie, na szczęście udało się ją od niego odciągnąc i to bez płaczu, ja walczę o każdy centymetr mojego mieszkania
aisod zgadzam się z Tobą, dzieciaki to wielkie szczęście, ja T coraz częściej powtarzam, że życie bez Majki było takie puste i bezsensowne (wtedy tego tak nie postrzegałam) i teraz nie wyobrażam sobie takiego bycia tylko we dwoje
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Dorota widzisz jaki ci córa prezent zrobiła, obiadek na spokojnie z ukochanym prawie jak randka
a ja sprzedam wiosną wszystkie zabawki którymi się nie bawi, też na takim bazarku
taki mam plan
dobrej nocy kochane
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Ja niestety bardzo nie wyspana... Zasnęłam dopiero o 1, a obudziłam się już o 4:01 (pobudka Michałowa o drugiej w międzyczasie) i do rana już nie zasnęłam...
Może przez dzień uda mi się nadrobić
Miłej niedzieli Kobietki!
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
My na nogach od 6 .
Gosia, dobry plan! Zosia co prawda ma niewiele zabawek, ale i tak część.już schowałam, na razie liczę na to, że jeszcze się przydadzą kiedyś Zosia najbardziej bawi się kredkami, książkami, klockami i pluszakami, no a to.się nie dezaktualizuje tak szybko
U nas dzisiaj jakaś okropna mżawka, a mnie ciągle jeszcze kaszel męczy, więc pewnie zostaniemy w domu...
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
Maja też dzisiaj słabo spała, kilka razy lądowała u nas w łóżku, po czym była odnoszona do siebie i tak w kółko, dzisiaj jakiś szaro-bury dzień, więc nie wiem czy wybierzemy się na jakiś spacer
obiad mam prawie gotowy, surówka zrobiona, ziemniaki obrane, królik się dusi, Maja położona i jak zaśnie to wskoczę na rower, bo już trochę się zakurzył od "intensywnego i regularnego" trenowania później w planie prysznic, paznokcie i brwi, czyli jak widac jest bardzo zajęta
gusiag masz racje, było prawie jak na randce
emma ja też nie będę się pozbywac ani zabawek ani ubranek, też mam nadzieję, że się niedługo przydadzą
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorota, podoba mi się twój plan! Może uda mi się coś podobnego
Na forum dziś pustki...
My się bawimy
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
noc całkiem dobra, Ola raz płakała i krzyczała przez sen bajki ącz! ale spała do 8 czyli swoje 11 godzin.
u nas też szaro i ponuro.
Kupiłam bilety lotnicze nad morze na kilka dni na przełomie stycznia z lutym, polecę z Olą powdychać jodu do siostry. Chciałam skorzystać jeszcze z tego, że Olka nie płaci do 2 urodzin a potem już 100% ceny więc nie polatamy..
Emma Dorota ja też wszystkie ubranka odkładam, czekają. Ale zabawki mogę odsprzedać, większość i tak jest używana to nie wiem czy doczeka do drugiego dziecka, a z tymi bazarkami to mogę w każdej chwili kupić dla drugiego dziecka coś przecież. Może taki czas przyjdzie
Aisod no kiepsko z tą twoją bezsennością, pijesz melisę?
Ola śpi bo bardzo zmęczyła się łowieniem ryb fajna sprawa, manualnie ciekawa dla takiego dziecka minę ma przy tym łowieniu nie do opisania
nagrałam ją dziś jak rozmawiała przez telefon i mówiła "baba dzisiaj tak? dzisiaj?" jest taka śmieszna jak tak wymyśla sobie z kim rozmawia i o czym
no i dziś kończy 21 miesięcy
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Znam te rybki, mam je w gabinecie, fajne są, ale dla Zosi chyba byłoby to trochę za trudne, nie wiem
Idę wrzucić coś na ruszt
Aha, no i gorące buziaki dla Oli !!! (skleroza )
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
dziękujemy za buziaki
a rybki fajna sprawa, na pewno dałaby radę, przecież nie muszą być na początek włączone Olka łowi i krzyczy mama patrz biba Zosia też byłaby zachwycona. No chyba, że o innych rybach mówimy.. pewnie w gabinecie masz jakieś nowe wypasione tłuste ryby ja mam jakąś starą wersję, kręcą się w kółko i otwierają japy i takie wędki są malutkie patyczki z haczykiem poczwórnym.no nic to lecę, buziaki
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
U nas noc spokojna, odpukać już tak nie poplakuje!
Chłopaki śpią, pewnie już niedługo. I idziemy na szybki obiad do dziadkow;)
Wszędzie już choinki, alejka dla dzieci zajmuje już pół reala.
Emma porownywalam ceny i na puszce 800 g jest 4 zl różnicy wieć narazie zostajemy przy enfamilu.
ponawiam pytanie czy którąś z mam podaje nan 3? Koleżanka ma dwie nie otwarte duże puchy.
Dorota lubię takie dni!
Ja zjadłabym taki świąteczny schabik... Hmmm z salatka jarzynowa!
Kupiłam płytę jakiś czas temu. Tak jak pisalam, ceny powalaja..
I młody już nie wola bajta bajta, tylko podchodzi do wieży i mówi la la la dzieci;)
Musimy nabyć jeszcze jąkas lub właśnie nagrać bo te już mi się osluchaly.
Adrian już podspiewuje jakies słowa;)
A jak przy tym tańczy- mistrzostwo;)
Dziewczyny jakich past dla dzieci uzywacie? I czy wszystkie pluczecie później buzię? Ja przyznaje, ze tylko mu myje ale z taka ilością pasty niewielką bardzo.. hmmm
Ja chyba na gwiazdkę kupie takiego dziecięcego laptop, ostatnio się takim bawił i był zachwycony, ale to za pewne dlatego ze to nie było jego..
Podobno jakoś na dniach mają być klocki duplo w lidlu. W promocji. Ja kupiłam wiaderko, ale on chyba woli te większe, łatwiej się układa.
W co ubieracie maluchy na noc? Chyba, ze nie macie tak jak my problemow z przykrywaniem? ja kupiłam takie ciepłe z watka pajace i jak narazie jest ok! A później chyba będę zakładać jeszcze mu bodziak.
W tamtym roku fajnie spal w spiworkach teraz przyjmuje takie pozycję, ze już się nie nadają.
Jeżeli wkradły się jakies literowki to przepraszam z tel nadaje;)
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Buziaki dla Oli! Kurczę jeszcze 3 miesiące i będzie dwa latka... ale ten czas leci.
Smacznego Wszystkim!
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
A co do mycia zębów to po myciu wypłukuję szczoteczkę i szorujemy zęby dalej, i tak kilka razy. a pastę mamy jakąś dziecięcą 0-6 lat.
a co do choinek to od końca września u nas też wszystko jest.. a niedawno postawili choinki na osiedlach, takie żywe i Olka woła na nią poinka
Aisod dziękujemy odsyłamy zwrotne
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Ola mnie rozbraja tymi swoimi "tekstami" buziaki dla niej ;*