- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
Teraz myślę co na obiad na jutro zrobię, mąż coś mi marudził o pierogach ruskich, ostatnio robiłam je na początku ciąży, kiedy wymiotowałam po wszystkim i jakoś tak... nie wiem, nie mam ochoty, tak samo od leczo mnie odrzuciło po moich pierwszotrymestralnych przygodach.
Chyba zrobię szpinakową...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kachna_28
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Pizza domowa wymiata, szczególnie jak mój mąż ją zrobi, jest pyszna. Ja dziś na obiadek ugotowałam kapuśniak z prażokami, ale szło mi strasznie powoli, chyba dzień jest jakiś generalnie smutny i ja też.
Widzę, że większość z Was już cześć rzeczy ma kupionych dla malucha, a ja absolutnie nic. Chodzę po sklepach oglądam i nic nie kupuje, zacznę po nowym roku.
Jeśli chodzi o pępek to mam jeszcze wklęsły ale chyba niedługo bo już się sporo rozciągnął.
Domi współczuję Ci że mieszkasz tak daleko, nie ma to jak w domu. Mój brat teraz wyjechał do Szwecji do pracy. Mam nadzieję że będzie mu tam dobrze. Mojej mamy siostra też za granicą, tak się rozjechało towarzystwo. Dobrze że moi rodzice i babcia idą do teściów na Wigilię bo tak to byśmy w pięć osób tylko byli, bo brat na Święta nie przyjedzie.
Co do porodu to też coraz częściej mi się śni. Boję się najbardziej tego że popękam i później już sex nie będzie taki sam
Loca ja w sumie chciałam zajść w ciąże, ale jak już się okazało że będę mieć dziecko to wpadłam w panikę. A najbardziej boję się tego, że wszystko będzie trzeba podporządkować maluchowi a ja jestem trochę egoistką więc pewnie nie będzie mi łatwo.
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
P.S Ta pizza strasznie kusi :)mmmmmmmm bym se zjadła ale nie umiem robić pizzy
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Domi ale podkusialas ta pizza.
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Troszkę mnie u Was nie było ale miałam parszywy nastrój, na wszystkich krzyczałam i kłóciłam się. Paskudnie się zachowywałam przez te dni. Nic mi się nie chciało oprócz ryczenia, użalania się nad sobą i kłócenia z najbliższymi. Normalnie chodziłam jak bomba zegarowa!! Byle drobnostka mnie irytowała, chwila moment i darłam gębę na wszystkich.
Ehhh chyba hormony dały o sobie znać w najgorszy sposób. No coś strasznego te huśtawki!! Nie życzę nikomu takiego stanu, naprawdę.
Na szczęście uspokoiło się
Nie zdołam wszystkich wątków nadrobić ale mam nadzieję, że wszystko ok u Was??
Jeja dziewczyny, jak mi przez te ostatnie dni brzuch wywaliło! Jest ogromny! ;P
Kojka znalazłam link co należy spakować do szpitala. Trochę długa lista i z pewnych rzeczy można zrezygnować ale myślę, że lista jest w miarę wyczerpująca
www.gdzierodzic.info/artykul/16?gclid=CO...nFo7sCFYZd3godji8ADA
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Darmag poszukam podobnej w necie, jak mi się nie uda to proszę o wstawienie.
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
- annlu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A ja mam wszystkiego dosyc. Wczoraj najpierw siostra mojego do mnie napisała i zaczęła wieszać na mnie wszystkie psy. Się tylko zdenerwowałam.... potem napisała teściowa ze przeprasza i ze nie tak mialo być. A na koniec moj napisał do mnie ze przeprasza za siostre i ze mam przyjechac jutro ( czyli dzisiaj ) .... Eh sama nie wiem co robic. Zapytalam rodzicow co mam odpowiedzieć . Czy mam się tak zjawić czy jednak po wczorajszej sytuacji się nie pokazywac to też mi się oberwalo. Ze jestem głupia... Albo " najlepiej daj się pozbawic i być na każde zawołanie bo oni tak chcą " ... Poplakalam się i mam dosyc wszystkiego. ..
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Wiecie moja mala dzisiaj przechodzila sama siebie:) nie dosc ze ruszala sie caly dzien jak szalona to niekiedy az bolesnie sie wyciagala:) nagralam filmik na ktorym widac jak plywa pod skora, cos niesamowitego mowie wam:) Wstawilabym wam ale kompletnie sie na tym nie znam i nie wiem jak to zrobic:) zreszta musialabym go chyba uciac bo ma az 2 minuty:)
Idziemy juz sie polozyc, wysepilam masaz stop a jutro bede piekla pierniczki:)
W sobote mamy urodziny babci mojego meza bede musiala zrobic salatke i cos upiec zeby odciazyc tesciowa a potem zaraz swieta i znowu jedzenia pelno jak tu nie tyc:)
Dobranoc mamusie:)
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Pala,wiem o czym mowisz z tym plywaniem maluszka, bo ja mialam tak w nocy, super uczucie. Mi sie nie udalo nagrac bo ciemno, a jak bym wstala zapalic swiatlo to malemu mogloby sie odwidziec, wiec lezalam i podziwialam.
Kojka jutro zrobie zdjecie liscie i wkleje bo teraz przy sztucznym swietle nie ciekawie wychodzilo foto.
Słodkich snow i mocnych szturchancow zycze.
Do jutra.
- annlu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
myslisz ze powinnam w koncu zaczac myslec o sobie i sie postawic ??
Nie pojechalam. Zostalam w domu.
I jeszcze na koniec dnia miła niespodzianka : wzięło mi 20 zł z konta a dopiero co wczoraj ładowałam....
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
P.s dostałyście juz ta grzechotkę z FP?bo do mnie jeszcze nie doszła:(