- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Mój mąż też już pojechała do pracy więc skoro już nie śpię to weszłam zobaczyć co tam u Was
Moni ja dostałam juz dawno ta grzechotkę nawet dwie przysłali pewnie się pomylili
No i kolejny dzień przed nami, u mnie mróz jakieś -7 no ale wschód zawsze jest zimniejszy
Widzę ,że co nie które już sie pakują do szpitala , ja na razie mam w torbie koszule , porannik i ręcznik , trochę kosmetyków , podpaski te duże i małe , raczej już za wiele nie zabieram muszę jeszcze dokupić majtki jednorazowe i zabrać jedne swoje , zresztą i tak w polsce nie pozwalają leżeć w majtkach , no i kupię w przyszłym roku pampersy i tylko to zabieram bo nie wiem jak w waszych szpitalach u mnie nic więcej nie jest potrzebne
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Ja dzis spalam calkiem dobrze, wiec jestem zadowolona.
Dzis chce wyjechac na miasto i pokupowac prezenty dla dzieci. Ogarnac szafke w pokoju z bibelotami i powyrzucac co nie potrzebne.
Roma u nie w szpitalu jest podobnie, zabiera sie tylko rzeczy dla siebie, pizamki i kosmetyki a do porodu i tak swoja dawaja a ty potem przebierasz sie w swoja czysta. Dla dzidziusia sa zaopatrzeni w wszystko takze nic nie trzeba pakowac. Wlasnie sie zastanawiam czy ja po cc moge iec pizame spodnie i bluzke czy musi byc koszula nocna no i czy bede mogla miec zalozone zwykle majtki bawelniane bo wiem ze prz naturalnym majtek nie mozna zalozyc.
Moni ja jeszcze grzechotki nie dostalam a zamawialam chyba tak samo jak roma, zobaczymy czy przyjdzie jak nie to trudno.
Zmykam na sniadanko tylko nawet nie wiem co mam zjesc.
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Tak patrze na drzwi i widze ze w duzym pokoju mam slonecznie, az milo na sercu sie robi.
Moj lobuz to ostatnio odbija sobie spokojne tygodnie, bo mocno sie rozpycha i kopie jak sie da, silny maaluch z niego
Musze sie na badania wybrac w tym tyg, bo 17 mam wizyte u gin, stresuje sie troche wynikiem na toksoplazmoze, ale mysle ze musialaabym miec wyjatkowego pecha, zeby przez 25 lat sie tym nie zarazic i akurac w ciazy to zlapac, no zobaczymy...
Darmag, wlasnie prezenty...my czekamy na wyplate, dzieciakom brata chce porobic male paczuszki ze slodyczamy, bo jak mi przyjdzie kupowac kazdemu prezent to zbankrutujemy...w ogole jak sie maluch wykluje to chyba bede musiala zaczac robic dzieciakom tylko paczuszki swiateczne z cukierkami, bo u brata jest 3, siostra meza jest w ciazy i termin na lipiec ma, no i najwazniejsze dziecko wlasnie mnie kopie, wiec 5 dzieci kupowac jakies prezenty to my z torbami pojdziemy. Jeszcze siostry meza robia prezenty sobie wzajemnie, wiec im tez cos trzeba kupic, u mnie w domu sie przyjelo, ze jak juz to tylko rodzicom kuujemy, a sobie wzajemnie (rodzenstwo) nie robimy prezentow.
Zaraz 10 czas z wyra wyskoczyc i cos sobie dziabnac na sniadanko:) do pozniej.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Loca ja tez teraz szczegolnie mysleo toksoplazmozie,bo jadam ryby wedzone, ale tez mysle ze musialabym iec pecha i staram sie myslec ze jest dobrze, a sa w ogole jakie objawy tego zakarzenia ???
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Nie wiem czemu nie dostałyście tej grzechotki może jest tak dużo chętnych? dziwne
co do prezentów nawet nie wymyśliliśmy co kupić małej , ona by wszystko chciała co reklamują ale najbardziej te lalki Monster high , ma wprawdzie ale podróbki no i oczekuje nowych , nie wiem zastanawiam się sama co kupić
Loca nie martw się tak ta toksoplazmozą , mi wyszło że miałam dawno i organizm sam zwalczył i nie zagraża w żaden sposób dziecku , ja mam w czwartek odczytanie wszystkich wyników też sie zastanawiam co tam znajdzie bo do tej pory było wszystko ok
[/url
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Ja nidy śpię od 3. Masakra jakaś.
Odnośnie prezentów to mamy 9 dzieci. Sama najbliższa rodzina. W tym 2 moich chrzesniakow.
Zalamka. A i jeszcze 18-stka dwa dni przed świętami.
Idę trochę popracować. Muszę kumplowi dokumenty do us naszykowac.
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
A czytac na temat tego co tokspolazmoza moze zrobic nasxym dzieciom nie mam ochoty, bo tylko sie zestresuje
- Kasztanowa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zrobilam sobie rano małe spa. Peeling, maseczka, takie tam:)
Tez mi brzuchol faluje, całkiem fajne uczucie, a jaki widok:)
Zaraz idę na spacer, zajrze też do lumpa. Może cos ustrzele ładnego.
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Toksoplazmoza to i ja sie martwe...mysle ze oddycham z ulga dopiero po badaniach. Robilam juz dwa razy w ciazy i bylo ujemne. Tez nigdynie przechodzilam i tez wazam ze straszny pech by musialbyc zeby teraz dostac....
Dostalam dzis acze z polski. Mama pokupowaa body, spioszki itp a da mnie sukienke i ta tunike z aegro bialo czara id tej sprzedawczyni z allegro o pala wyczaila,
Takze humor troche se poprawil..
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Mężulo mój w szpitalu już po zabiegu. Zobaczymy kiedy będą wyniki. Coś wczoraj lekarz wspominał, że najwcześniej w piątek, ale nic nie może zagwarantować
Czy orientujecie się może jak to jest ze zwolnieniami lekarskimi Chodzi mi o taką rzecz: mam zwolnienie do 19 grudnia, ale chciałabym pójść wcześniej do lekarza. Czy jest możliwość, żeby lekarz wypisał zwolnienie w tym tygodniu i żeby było od 20 grudnia? Albo np. że pokryje się data zwolnienia?
Ja to chyba się jutro wybiorę na krzywą cukrową, jeszcze zobaczę, ale chyba tak zrobię.
Moja Malutka bryka ile tylko ma mocy w sobie A nad ranem daje tak czadu, że nie wiem
Dziewczynki, nie przejmujcie się tą toksoplazmozą, wcale nie jest nią łatwo się zarazić. Ja chorowałam, bo moja kotka miała, a przeszłam ją całkowicie bezobjawowo. Musimy myśleć pozytywnie, to jest już połowa sukcesu
My to chyba w tym roku nie będziemy robić prezentów. Sytuacja finansowa jest krytyczna
Roma, te zabawki Monster High to są straszne. Podobno z jakiś sklepów już je wycofują. I bardzo dobrze. Są inne zabawki, które świetnie nadają się dla dzieci. Ja jak byłam też nie miałam wszystkiego co chciałam, a właściwie dostawałam to, co rodzice uważali za odpowiednie. I ja też pójdę ich śladem, bo nie wszystko co modne i rozreklamowane jest dobre No ale to tylko moje zdanie.
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
A co do zabawek masz rację ja jej nie kupuje co chce bo to nie zawsze fajne a po drugie drogie ,a z jednej pensji ciężko kupić wszystko co by się chciało , coś dostanie zobaczymy co się trafi.....
[/url
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
u mnie wydatków świątecznych też sporo 4 dzieci w rodzinie i jeszcze moja chrześniaczka ma we Wigilie urodziny zawsze kupowałam jej jeden większy prezent ale że jest co raz starsza to w tym roku chciałam jej kupić dodatkowy prezent ale nie wiem co pod choinkę kupiłam jej grę planszową Cieszę się że w mojej rodzinie nie praktykuje się robienia prezentów dorosłym
Roma Mój dwulatek też chce wszystko to co reklamują
dziewczyny wiecie co bardzo ciężko mi się dziś oddycha i muszę siedzieć cały czas wyprostowana a jak chce się zgiąć to brzuch mi strasznie przeszkadza tragedia
- kachna_28
- Wylogowany
- gaworzenie
Wydatków świątecznych faktycznie wiele. U mnie w prawdzie nie ma małych dzieci, ale to pierwsza moja wigilja z teściami i moimi rodzicami i dziadkami z mojej i męża strony. W mojej rodzinie to dorośli sobie nic nie kupowali nigdy, ale u męża niestety tak, i teraz trzeba nawymyślać co komu kupić i nie zbankrutować.
Może macie jakieś sprawdzone sposoby na spanie, bo zaczyna mnie ta moja bezsenność dobijać?. W nocy długo nie śpię a jak mąż wstaje o 6 rano to ja już zasnąć nie mogę. Później mam lenia i nic mi się nie chce.
Porto trzymam kciuki za męża.