- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Najwazniejsze ze szybko znalazlas druga i z niecierpliwoscia czekamy na zdjcia ze slubu, prawda dziewczyny ?
Lece do miastapo chlebek i po Kacpra, dzi konczy wczesnie i popoludnie bedzie wolne
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Wczoraj bardzo źle się czułam. W ogóle cały dzień jakiś dziwny brzuch miałam ale wieczorem już konkretnie mnie bolał, całe podbrzusze od pępka w dół było twarde i łapały mnie takie kolki skurczowe jakieś jak wstawałam. Dodatkowo głowa mało mi nie pękła i wymiotowałam pół wieczora. Nie pomogła ani nospa, ani magnez które mam brać, nawet luteina nie zmiękczyła tego brzucha. Dzisiaj też jest jeszcze twardy ale nie tak jak wczoraj.
Zaczynam już 30 tydzień i wiem, że te skurcze przepowiadające moga być coraz czestsze ale one chyba nie są bolesne więc pewnie to nie to. Dzisiaj bede odpoczywać i zobaczymy.
Co do torby do szpitala ja nie mam jeszcze nic spakowane ale podkłady i majtki juz sobie kupiłam. Myślę, że po cc bede mogła w gaciach leżeć, zreszta nawet po SN nie wyobrażam sobie leżenie bez majtek.
Co do prezentów u mnie sie nie kupuje nic ale u męża wszyscy robią sobie jakieś symboliczne prezenty po wigili. Coś trzeba będzie pomyśleć ale kompletnie nie mam teraz do tego głowy. Może jakieś paczki np z kawą, słodyczami itp.
Dziewczyny ja tez musze teraz ta toksoplamoze zrobić ale jakoś się nie martwie nia.
Roma ja pracuje w smyku te lalki w tamtym roku schodziły jak szalone. To jakiś koszmar jest. Dodatkowo wszelkiego rodzaje torby, pamiętniki a w szególności kolekcja ubrań z tą seria znikala w pare dni. Dla chłopców prym wiodły śmieciaki, wyobraźcie sobie, że dla dzieci teraz zabawka jest zbieranie śmieci i jeżdzenie śmieciarką lol. A tyle innych świetnych zabawek jest.
Porto ja też trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i wyniki były w porzadku.
Co do finansow to ja dostałam z pracy dodatkową kase na święta więc nie jest tak źle ale w grudniu zawsze brakuje pieniędzy ile by ich nie było.
Loca Darmag 28, Ty i Porto 26 a ja 30 ale powiem wam, że chciałabym juz poćwiczyć i wrócić do życia kiedy mogłam dużo więcej rzeczy robić a brzuch mnie nie ograniczał. I kiedy nie musiałam się tym wszystkim tak martwić.
Miłego dnia mamusie:)
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Faza, a o co to chodzi z tym Zusem
Moni, będziesz miała piękną pamiątkę. My nie robimy póki co usg 3d, brak kasy. Wiem, że to by była piękna pamiątka, ale nie możemy sobie pozwolić teraz na taki wydatek. Jakby mi lekarka kazała, to bym poszła. No ale dla samej siebie, to się wstrzymam.
Pala, bądź czujna z tym twardym brzuszkiem. Ja wczoraj wzięłam się za sprzątanie i się trochę przeforsowałam, bo zaczął mnie brzuszek z boku kłuć. I też robił się momentami twardy, więc później leżałam brzuszkiem do góry i czekałam na kopanie i moja malutka mnie nie zawiodła
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Mam nadzieje, ze z szyjka wszystko ok biore tych tabletek tyle i ta luteine. Zobaczymy co lekarka powie.
Trzymajcie sie dziewczynki:)
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Nasze maluchy teraz sa podobno w najbardziej aktywnym momencie, pozniej bda maly juz malo miejsca, moj synus tez kopie az caly brzuch mi faluje.
Macica podobno siega nieco ponad pepek, a ja kopniaki czuje znacznie wyzej, moze jakas fala uderzeniowa
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
pala zaczęłaś 30 tydzień....Boże jak ten czas leci szybko...
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Buziaki
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
No coz, nie kupimy auta, nie bedziemy mogli do moich rozdzicow jezdzic, bo tam autobusy nie dojerzdzaja, to tez nie mam zamiaru tescow odwiedzac, bo nie zamierzam tluc sie autobusem ponad h z malym dzieckiem...
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam wyniki glukozy. Na czczo mam 62, norma od 65. Po 1h było 94, a po 2h 89. Chyba nie jest tak źle co?? Na czczo mogłabym mieć więcej, no ale na wieczór piłam nie słodzoną herbatkę
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
A niech te chopy robia co chca, ja juz sily nie mam zeby z nim na ten temat rozmawiac, bo tylko wymysla, przyjdzie z pracy to pewnie sie poklocimy...i tak powiedzialam mu ze auto po nowym roku chce kupic, bo moze beda tansze w koncu "rok" starsze.
Zupka wyszla mi pyszna moze jablka kupie i szarlotke zrobie uwielbiam zapach ciasta w domu.
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Pala fajnie w takim sklepie pracować , no masz rację wszystko co jest oznaczone napisem monster high jest wykupywane tak działa reklama , mała mi mówi że chce lalkę i ma mieć torebkę i pieska szok..... gratuluje 30 tygodnia super
Loca nie martw się my nie mamy samochodu ale mamy w planie w przyszłym roku kupić z tym ,że mąż jest zwolennikiem zakupu auto tak około 5-6 letniego , bo nasz kolega w kółko kupuje 10latki i dalej jezdzi nimi może 2 miesiące i siadają . zobaczysz może twój mąż coś fajnego na mierzy
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Loca, tylko się nie kłóćcie, bo maluszek będzie się też złościł Wszystko na spokojnie. A z tym, że autka o rok starsze to prawda. Ale mąż Romy też ma rację z tymi autkami, że nie ma co kupować starszego takiego, bo to zaraz trzeba ładować kasę w niego. No a lepiej zapłacić troszkę więcej i mieć spokojną głowę. Pamiętaj nie złość się