BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 1 tydzień temu #806595 przez moni91
Uuuu kajko:( współczuję mi to pomogło ale niemam pomysłu co ci mogę doradzić:( :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #806605 przez pietruszka
Hej,

u mnie mała od wczoraj spokojna. Nie kopie, tylko się tak wierci i przekręca. Brzuch mi poszedł do góry, wcześniej miałam na górze płaski, a teraz już wszędzie jestem wypukła.

Co do sesji brzuszkowej, to mam plan, żeby mąż mi pstryknął parę fotek czarno-białych. Ale poczekam, aż brzuchol jeszcze podrośnie. Choć z drugiej strony za bardzo mi się ta moja piłka nie podoba. W ciuchach to jeszcze ok, ale w bieliźnie... Ten pępek dziwnie wypchany :dry:

Odebrałam wczoraj wyniki, mocz w normie, po tym antybiotyku, co wzięłam. No i krzywa cukrowa na moje oko też dobrze wygląda.

Ja jeszcze zgagi nie miałam, tylko mnie nieraz tak jakby zapycha. To już Wam pisałam.

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

11 lata 1 tydzień temu #806635 przez kachna_28
Cześć

Wczoraj pisałam że mi zajęcia odwołali w szkole rodzenia. Dziś poszukałam i znalazłam bezpłatną w dodatku, tamta kosztowała 300 zł, więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Co do sesji zdjęciowej też bym chciała ale jak się okaże że pod koniec stycznia będę wyglądać jak słonica to nie wiem czy sobie nie odpuszczę.
Kojka współczuję, ja nie wiem co to zgaga w sumie, ale często dopada mnie niestrawność. Jeszcze mam ciężkie noce bardzo. Ciągle się wiercę i duszno mi jest, spać nie mogę, masakra jakaś.

11 lata 1 tydzień temu #806652 przez Porto1987
Widzisz Kachna, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :)

Pietruszka, malutka pewnie odpoczywa sobie. Ja moją czuję już wysoko, nie wiem jak ona tam sięga :P Dobrze, że wyniki ok.

Roma cieszę się, że badania są w porządku. ja tam zadowalam się i serduszkiem :) :)

To żadna z Was nie miała styczności z tą pościelą o którą pytałam?

11 lata 1 tydzień temu #806677 przez pietruszka
Porto, ja mam pościel firmy Amy, ale muszę coś na zmianę jeszcze dokupić.
Feretti widziałam na żywo w sklepie, wydaje się bardzo porządna. Poza tym mają bardzo ładne wzory.
Klupś też wpadła mi w oko, ale nie widziałam na żywo, więc ciężko coś powiedzieć.
Może inne dziewczyny będą miały więcej doświadczenia w tym temacie.

11 lata 1 tydzień temu #806679 przez moni91
Mamusie z jakiej firmy kupujecie butelki smoczki itp dla maluszków ?? ja mam laktator z Tommee tippee:) więc butelki tez chyba z tego ben de kupować ale nie wiem jakie smoczki kupić bo nie wiem które leprze takie żeby dziecku pasowało :(

11 lata 1 tydzień temu #806680 przez darmag21
Ja z firmu Klups mam tylko lozeczkoi bardzo mi sie podobaja kolory i modele.

Co do poscieli to zapomnialam firme ale gdzies mam ulotke od niej, jak znajde to napisze bo jest rewelacyjna, poszwa na poduche, kolderke i ochraniacz... 140zl dalam, ale jakosc ...rewelacja, miekka, delikatna a zarowno solidna, cudowne wzory, i mysle czy drugie nie kupie przy zakupach bo jest super.

11 lata 1 tydzień temu #806681 przez Loca
Witam popoludniowo

Wlasnie wrocilam z miasta, wchodze do toalety na siku, a tu na papierze patrze, niewielka ilosc krwi, maz dzisiaj na szkoleniu, napisalam mu na szybko smsa zeby przyjechal jak najszybciej z katowic i do szpitala pojedziemy....zeby usg zrobili chociaz i powiedzieli co tam sie dzieje teraz leze i czekam....kuzwa nienawidze takiego stresu....mam nadzieje ze mnie tam nie zostawia tylko sprawdza czy wszystko jest ok....

11 lata 1 tydzień temu #806685 przez pietruszka
Loca, mam nadzieję że to jakaś pierdoła. Nie stresuj się na zapas. Będzie dobrze, ale trzeba to sprawdzić.

Moni, ja mam Aventa.

11 lata 1 tydzień temu #806686 przez moni91
Trzymam kciuki Locia żeby było oki nie stresuj się:*:*

11 lata 1 tydzień temu #806692 przez Porto1987
Loca :kiss: musi być wszystko dobrze :kiss: Ale to było mało tej krwi? Taka żywa czerwień? Lekarz posprawdza wszystko i będziesz spokojniejsza :kiss: :kiss:

Właśnie tak się zastanawiam nad pościelą :) Chciałabym żeby była w 100% z bawełny i była mięciutka, bo pod sztywną będzie niewygodnie :dry: i tak chciałam zasięgnąć opinii od was, bo tak myślałam, że może już coś macie :)

11 lata 1 tydzień temu #806697 przez domi2907
Loca spokojnie, maluszek sie rusza nie? Musi byc ok. Daj znac.

11 lata 1 tydzień temu #806705 przez darmag21
Loca tylko nie denerwuj sie i spokojnie czekaj na meza, pojedziecie,zbadaja i na pewno to nic groznego.

11 lata 1 tydzień temu #806708 przez roma4
Dołanczam się do dziewczyn Loca grunt to spokój na pewno to nic poważnego , krwawienie nie duże może się zdarzyć ale lepiej żeby lekarz cię zbadał
Będziemy czekać na informacje od ciebie

11 lata 1 tydzień temu #806772 przez kojka-waw
Loca to może być z wysiłku. Daj znać po badaniu.
Położ się i nogi do góry. Trzymam kciuki.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka