BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 1 tydzień temu #806783 przez pala813
Loca ja tez czekam na jakies wiesci, koniecznie nam napisz co z Toba, czekamy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #806823 przez kojka-waw
Dziewczyny kiedyś proponowałam żebyśmy się wymieniły numerami telefonów tak na wrazie czego ( oczywiście kto chce).
Majeczka robi tabelki z terminem porodu to i taką by zrobiła. Oczywiście nie było by to na forum oficjalnie podane tylko na maila lub jako wiadomość prywatna. Mogłybyśmy ustalić jedną osobę, która w razie jakiś nieprzewidywanych sytuacji kontaktowałaby się z osobą która jest w tej sytuacji.

Trochę masło maslane ale mam nadzieję że wiecie o co chodzi.

11 lata 1 tydzień temu #806832 przez annlu
Ja uważam kojka-waw że to bardzo dobry pomysł :)

11 lata 1 tydzień temu #806846 przez claudii09853
Witam witam i o zdrowie pytam jakoś nigdy czasu nie mam żeby napisać ale cały czas was podglądam i czytam :)

Ja dzisiaj byłam u dentysty szkoda gadać w domu płakałam z bólu miałam szóstkę wyrywaną i się okazało że ten ząb miał dwa korzenie i dwa razy mi wyrywał.

A mam pytanko do was dzisiaj była u mnie położna i sprawdzała jak wysoko mam już macice i się okazało że jest na wysokości 32tc i mówiła że albo dzidzia jest taka duża albo mam dużo wód płodowych mam nadzieję że wcześniej nie urodzę jak myślicie????????

Loca trzymam za ciebie kciuki musi być wszystko ok MUSI!

11 lata 1 tydzień temu #806859 przez kojka-waw
Dobra z Majeczka wstępnie już coś ustaliliśmy. Dostaniecie napewno od Niej wiadomość.
Czekamy na Wasze opinie.

11 lata 1 tydzień temu #806861 przez moni91
Dobry pomysł z tymi numerami:):) :))

11 lata 1 tydzień temu #806869 przez majeczka22
zaraz każda z marcowych mam dostanie ode mnie w prywatnej wiadomości login i hasło do poczty. i na poczcie będzie się znajdować aktualna tabelka z danymi która się zawsze pojawiała na wątku oraz tabelka będzie z numerami telefonów w razie kontaktu :)

a w zamian poproszę w prywatnych wiadomościach numery telefonów

11 lata 1 tydzień temu #806875 przez Porto1987
Oj gdzie ta Loca jest, już nie mogę się jej doczekać :) Loca, bo my z malutką mamy cały czas kciuki zaciśnięte a już byśmy szły się umyć, a bez kciuków, to ciężko :kiss:

11 lata 1 tydzień temu #806898 przez Kasztanowa
Loca, trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze!
Tak sobie nawet dziś myślałam, że całą ciążę jest stres... Najpierw żeby serduszko było i ładnie biło, potem żeby na kolejnych usg wszystkie parametry były w normie i żadnych podejrzeń wad. Do końca pierwszego trymestru, żeby nie poronic, później żeby przedwcześnie nie urodzic, a na końcu, żeby poród był bez komplikacji...

A z bardziej przyziemnych rzeczy - ja planuję kupic pościel z firmy Aruś, już mi kilka osób polecało. Czekam na jakąś promocję z jasnym łóżeczkiem :)

11 lata 1 tydzień temu #806901 przez moni91
Ok mamusie ja idę spać dobranoc do jutra:)

11 lata 1 tydzień temu #806919 przez tweety1992
pedigreexmass.hostingplanb.pl/users/gale...page:4/sort:uploaded to powinno działać Miki i Mikuś to mój piesek prosze oddawajcie codziennie głosy na niego. Będę wdzięczna ;*

11 lata 1 tydzień temu #806921 przez domi2907
Oj loca....kurcze mam nadzieje ze jest ok...nie moge zasnac normalnie przez ciebie.

Jutro zas bede chodzic nieorzytonma...maz juz chrapie a ja mysle.

Nic, jutro napewno sie wszytsko wyjasni.
Buzialki

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #806928 przez Loca
Hej dziewczyny,

Ja zostalam na obserwacji, cokolwiek to znaczy i na ile mnie zostawia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mialam robione ktg i sluchaie serduszka malego, poki co jest wszystko ok, teraz siedze w tym szpitalu nie wiem co robic, cala noc nie spalam, jeste glodna jak diabli, bo od wczoraj od 16 nic nie jadlam, a nie wiem o ktorej tu sa sniadania...w ogole....nic nie wiem bo nikt nic nie mowi.... :ohmy:

11 lata 1 tydzień temu #806938 przez roma4
Dzień dobry

Loca dobrze ,że jesteś w szpitalu tam masz natychmiastową opiekę gdyby coś się działo , skoro na razie jest ok to pewnie będziesz na obserwacji , a powiedzieli tobie od czego przypuszczalnie ta krew? Śniadania są około 8 przynajmniej w moim szpitalu , ale może być jakiś lekki poślizg. Loca trzymam kciuki i powodzenia .....

Z tymi telefonami bardzo dobry pomysł ja już wchodzę na tego emil i podam swój :)

Też nic się nie wyspałam bo się trochę pokłóciłam z moim mężem przez telefen i jeszcze nerwy ale jakoś wstałam

11 lata 1 tydzień temu #806940 przez kojka-waw
Loca potrzymają cię pewnie ze 2 3 dni w szpital.
Po założeniu krążka też biorę takie duże tabletki żeby nie doszło do żadnej infekcji.
Dobrze że to tylko to.
Niestety kobieta w ciąży jest bardziej narażona na tego typu infekcje mimo że dba się bardzo higienę.
Zmienia nam się w tamtym miejscu flora bakteryjna. Postaraj się zmienić płyn do higieny intymnej.

Szpitala śniadanie z reguły jest między ósmą a dziewiątą

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka