BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 5 miesiąc temu #401645 przez Malina86
O kurde jaka zajebiaszcza plaza, no prawie Majorka :) Tylko, ze pod koniec sierpnia to my juz mozemy miec piekna zlota jesien :laugh: No, oby nie to sie bedziemy "laszczyc" na zlotych piaskach :lol:

polunia pewnie, ze Misia wybaczy ;) Spokojnie- "ogarniesz" nasz wszystkie wkoncu :laugh:
Mysle, ze niedokochany oznacza tyle co
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
:lol: :lol: :lol: Przepraszam bardzo za wyrazenie, ale inaczej tego sie ujac nie da :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #401658 przez polunia
Malina M się zbuntował , według niego
znaczy tyle co niedorobiony. Powiedział , ze nigdzie ze mna nie jedzie :silly:

A plaża mega dużaaaaa :silly:

Dobra bo D chce laptopa :angry:

12 lata 5 miesiąc temu #401659 przez madziaska
vestusia, Sz mówi,ze prowizja poniżej 10 tys to 5 %. Możesz się starac o zwrot prowizji,ale trzeba to uzasadnić. Najlepiej napisać,ze w czasie aukcji auto zostało rozbite.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #401661 przez Malina86
Hahaha polunia cos ten Twoj D za duzo kombinuje. Niedokochany oznacza, ze ma niedosyt seksu no :)
A co do tego, ze Misia szczesliwa z tatusiem to swieta racja. Jej mina jak A. wchodzi w piatek wieczoem do domu jest niesamowita. Strasznie mi szkoda, ze ma takiego "weekendowego tate" :(

Uciekam spac.

Dobre nocki! :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #401666 przez Kredka
hej kochane. Oj dzieje się dzieje na forum.. Obejrzałam po łepkach ale odpiszę jutro bo małż woła mnie ;) wiec wybaczcie.

Dzisiaj prawie cały dzien spędzilismy na wsi. odwiedzilismy 2 ciotki. Mikołaj zadowolony, dotleniony. Wrócilismy wieczorem. ZMykam jutro sie odezwe. Bay

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]

12 lata 5 miesiąc temu #401667 przez [email protected]
dobry wieczór Mamuty kochane

ja jestem nie do życia.
Daro zgotował mi tak okrutną noc ząbkową ze cały dzień chodze jakaś śnięta!
biedny darł się w niebogłosy, piszczał i wyginał się jak robal na haczyku!
masakra
w ciągu dnia tez odstawaiłą krzyki okrutne-bidulek mój

jejkunie odpisze Wam ale przeczyałam wszystko.

Była dziś u mnieAla(u mnie nie u Domisia hahah)
malowałam jej paznokcie, czesałam, wpinałam kwiatki we włosy, a potem pozowała do zdjęć
-jejku jak ja chce córke!

potem pojechaliśmy do Niemiec kupićDomisiowi rowerek ale jakieś wielkie były, 16 cali a wielkie jak polskie 20!
no i w polsce kupilismy bo raz ze tam około 250 euro a u nas 500zł więc roznica ogromna.
brzydkawy troche ale Domiś mił do wyboru- jak to on mówił jelołblak albo taki taki olenć albo led(czyli czarno żółty albo ni pomaranczowy ni czerwony:))
no i wybrał oleńć bostwierdził że on bardziej jest red niż oleńć a on bardzolubi red-trzy światy z tym moim Domisiem.

barszczowa Zuzanka boska!
A Malina zMichaśką dały czadu! lasencje dwie!

dziewczyny jaki rozmiar ciuszkó noszą Wasze maluchy?
niech mi tu wszytkie napiszą!!!

aha byłabym zapomniała

kochane ja do Powidza jede sama z Darem-wątpie zeby coś się zmieniło, ale małżeńskie łoże oddałąm już Madziaskiej!
jak coś się zmieni to trudno Adam ukisi się z DOmisiem na małym heheh

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Vestusia nie wiem jak z prowizjami jest:/ ja tylko kupuje na allegro wiec sie nie znam

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ok zmykam śpiuniać, boje sie ze dzisiaj Daro znowu bedzie płakał:(

Kredzia-brawa i buziaki doa Mikołaja!

ok serio Dobranoc juz!

12 lata 5 miesiąc temu #401668 przez polunia
Malina tylko , że czasami taki "weekendowy tata" jest dużo lepszym ojcem niż niejeden "stacjonarny". Jeśli Miska jest taka szczęśliwa na Jego widok to znaczy , że jest super tatą. Trzymam kciuki żebyście jak najszybciej mogli być razem :)
U mojej teściowej pracuje dziewczyna , która ma córeczkę niespełna dwuletnia i mała zajmuje się jej mama. Mieszkają w jednym domu ale maja dwa oddzielne wejścia i jak Ania wraca z pracy po 22 to dopiero zabiera małą do siebie(już na śpiąco) a ten jej zasrany facet wraca z pracy około 17 i albo siedzi w domu albo włóczy się gdzieś motorami z kumplami. Dla mnie to jest chore , że nie zajmie się własnym dzieckiem!!! I co za kontakt może mieć to dziecko z ojcem? Żal mi i Ani i Zuzanki. Ja to bym takiego spakowała i za drzwi wystawiła!!! Jest takie powiedzenie , że ojcem może być każdy , tatusiem tylko ktoś wyjątkowy. Więc A pomimo tego , że "weekendowy" to zapewne 100% Tatus :)

No a teraz cos o Powidzu. Generalnie to nigdy wcześniej w Powidzu nie byłam , zawsze jeździliśmy do Skorzęcina(zaraz obok) bo to bardziej popularne miejsce. Powidz ma niejako dwie plaze , właściwa i dzika. I właśnie te domki są przy dzikiej plaży. Oczywiscie naszukałam się bo pojechaliśmy na tą właściwą. Tam nikt nie słyszał o ulicy Plażowej... Suma summarum ktos nas w końcu skierował we właściwe miejsce(niewiem od której strony pojedziecie ale jeśli od strony Witkowa to musicie dojechać praktycznie do centrum Powidza i kierować się na Strzałkowo i w pewnym momencie po lewej stronie będzie tabliczka Dzika Plaża) . Jest tam sporo domków a Wasze są w "prywatnej strefie" tzn. na tej ulicy są same prywatne domki i tylko ta jedna babka wynajmuje. Domki są obok siebie oddzielone płotkiem. Dziewczyny nie żebym chciała jakiś zamęt siać czy coś bo absolutnie nie o to mi chodzi ale ta babka od której ja mam domek twierdzi , że bardzo kiepsko będzie sie tam zmieścić 3 parom i 3 dzieci. Ale to są jej słowa , ja domków w środku nie widziałam. Pomyślałam tylko , że mówi tak bo chce kogoś do siebie skołować ale okazało się , że ma tylko ten jeden domek(mój) do wynajęcia , a prywatny ma po sąsiedzku z Waszymi i jego nie wynajmuje. Dziewczyny zabierajcie żarło bo tam są dwie "knajpy" co najmniej średniej jakości... no chyba , ze 3 dni z rzędu grill :silly:
Ja niby mam ten domek ale tak na dobrą sprawę to jednak średnio nastawiam się na wyjazd bo w on jest niestety(dla mnie niestety :dry: ) sporo oddalony od Waszych.No ale kto ostatni przychodzi sam sobie szkodzi! Chciałam obczaić coś bliżej ale dupa z uszami...

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #401688 przez luska
hej kobietki

blondi przegapiła cała strone hehehe

Docia lenka jest przecudna :lol: Mała gwiazda nastepna :silly:
a tak wogóle to dawno nie pokazywałaś siebie :silly:

Vestusia ja nie pomoge z allegro ,bo ja tez tylko kupuję.ale wiem , ze jak mój wystawiała jendna rzecz za ponad 80 tysi to płacił chyba 70 zł czy cos ponad.

Malina to samo pomyslałam co Pola , ze czasem jest lepszy ten weekendowy tata ,niz te na codzien.Teraz jest wyteskniony mega za Misią , a na codzien to wiesz jak jest.ale jak by nie było lepiej jak byscie juz byli cały czas razem

Daro bidulek mała , męcza go te zębole :kiss: :kiss: My z Aurelką tez nie mam lekko .znaczy i tak źle nie jest ale porównać jej zachowania , to w sumie meksyk .Zasypiać chce tylko przy cycu albo na rękach inaczej jest ryk .śpi różnie , a przecież chodziła jak w zegarku.W nocy budziła sie z rykiem , po 3-5 razy i tylko i wyłącznie cyc był w stanie ją uspokoić .Wczoraj na wieczór juz miałam ciśnienie przez ta walke o zaśniecie tak jak zawsze w łóżeczku.A tu wizja jeszcze nocki.Dałam jej nurofen i przespała pięknie cała noc .Obudziła sie tylko o 3 na cyc( ale to chyba wyczula moja potrzebę , bo mi spuchł już) zjadła i dalej w kime , bez płaczu.Zobacze dziś jak bedzie , bo nie dam jej nurofenu .Ale jak będzie znowu cyrki urządzać , to sie nie będę zastanawiać tylko dostanie znowu nurofen i ona sie spokojnie wyśpi i my

Polunia ale masz super dzieciaczki i ty tez laseczka:)Plaża wydaje sie fajna , oby tylko dzieciaczkimogły pokozystac , bo mi to wsio ryba i tak sie nie rozbiore B)
A co do znajomej to też jej nie rozumie , wypieprzyła bym takiego z domu.
A co do domków , to laska niby wynajmuje je na 8 osob , a nas jest po 6 plus maluchy .W@ praktyce się okaże , zeby to był tydzien to bym sie martwiła , ale to jest tylko weekend i 2 noce.Tyle jestem w stanie sie przemeczyc .Licze poza tym , ze bedzie pogoda i wiekszośc czasu spedzimy i tak na dworze.

Polunia ty tu sie średnio nie nastawiaj i tak jedziesz i koniec heheh .Co , ze oddalony i tak bedziemy pewnie w jednym przesiadywać :silly:

Ach z mila wczoraj pisałam , tez ja nakrecam na Powidz.no ale suma sumaru wyszło , ze my sie umówiliśmy w toruniu , lub w domku T co jest 15 km od niej.
u niej wszystko gra i tańczy .Mała ma 4 ząbki tez juz jej broi

12 lata 5 miesiąc temu #401775 przez Malina86
Dzien dobry :)

U nas piekna pogoda, zaraz karmie Michaśke i smigamy na spacer.

Buziaczki dla Darusia i Aurelki, oj umecza sie te nasze dzieciczki :kiss:

Milego dzionka Kochane!

12 lata 5 miesiąc temu #401868 przez polunia

12 lata 5 miesiąc temu #401869 przez Malina86

sarenka Misia nosi ubranka na 74-80.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #401885 przez Dorciaition
No tak, wczoraj posałam posta z tel i go nie ma :angry:

Sarenko ucaluj mocno Darusia. Namęczy się bidulek nasz kochany.
Domiś to agencik mały, masz Ty z nim wesoło :)
Ta Twoja kuzynka jakaś porypana. Same bzdury gada. No i taka syfiara. Ojej, biedny dzieciak. A Ty powinnaś ją nieźle opierniczyć za ten syf.

Dlaczego Adam nie jedzie????

Lenka nosi ubrania 74 i kilka 80tek.

Pola fajny dzionek miałas, a fotki z Powidza super. Też mam na tym opmoście zdjęcia, no i nie długo zrobię sobie znowu :lol:

Zgadzam się z Luśką, że damy rady jak by było mało miejsca. Sama jestem ciekawa, bo babka mówiła, że spokojnie się zmieścimy.

Luśka
kurcze mam nadzieję, że Aurelcia zacznie dobrze spać. u nas dzs poprawa- Lenia spała mega dobrza całą noc.
Powinnaś się zamienić snem z Maliną. Teraz jej kolej żeby nie pospała ;)

Luśka pozdrów Millę. Też mówiłam jej już o spotkaniu, ale nie da rady.

Kredka gratulejszen dla Mikołaja.

Polunia Ty to masz wesoło z Twoim Łobuziakiem ;) Mogłaś mu fotę strzelić z tym Sudocremem :)

Malina u nas tez pogoda piękna, wiec korzystamy. Jutro jadę do Krzysia pracy i będziemy się tam z Lenią wylegiwać.
Jestem zła, że zostawiłam muchomora u taty :/

Alanek[*] :(

12 lata 5 miesiąc temu #401912 przez vestusia
Hallo Mamuśki. Już Was nadrabiam, tylko na bieżąco chcę napisać o tym Allegro. Jak weszłam w to "moje konto" to tam jest tylko opłata za wystawienie tego ogłoszenia 26,40 zł. Dorcia z Twojego linku wynika, że za wystawienie auta nie jest pobierana prowizja:

"Prowizja dla sprzedaży w sklepach Allegro jest wyższa - więcej informacji. Natomiast w kategoriach motoAllegro (Samochody, Motocykle, Inne pojazdy i łodzie, Przyczepy, naczepy, Wózki widłowe, Maszyny rolnicze, Maszyny budowlane) oraz w kategoriach ogłoszeniowych (Nieruchomości, Usługi, Wakacje) w ogóle nie jest naliczana."

Już Was nadrabiam, momento! :D

12 lata 5 miesiąc temu #401918 przez Dorciaition
Oby Vestusiu tak było. :)

Alanek[*] :(

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #401921 przez vestusia
Jestem już :D

Zuza zasnęła, więc mam chwilkę.

Sarna, moja Zuzia też nosi ubranka na 74, ostatnio założyłam jej bodziaka na 80 to był za szeroki, ale może taki fason. Na długość jest ok, ale generalnie 74. Niektóre gacie to nawet na 68 jej zakładam i też są dobre.

Też nie rozumiem dlaczego będziesz sama z Darem??? A co z Domiśkiem? Będzie Olo przecież!

Malina popieram stwierdzenie, że w Waszym przypadku "niedzielny tatuś" jest o niebo lepszy od niektórych innych, codziennych.

Polunia - ale zbieg okoliczności - Ania i Zuzanka ha, ha, ha :D To tak jak ja i Zuzia :D

Fajno, że napisałaś info odnośnie dojazdu, na pewno zapamiętam, że chodzi o dziką plażę. Mam nadzieję, że jakoś się tam zmieścimy. Też myślę, że 2 noce damy radę i liczę również na pogodę, żeby robić grilla i w ogóle przesiadywać na zewnątrz. A do środka tylko do spania ;-)

No i koniecznie musisz być w Powidzu!!!!

U mnie dzionek zleciał, w pracy ciągnęło się, za co się nie zabrałam, to okazywało się, że nie da się tego zrobić i tylko traciłam czas na kolejne wnioski.

Zuzanka standardowo spała, ale kumpela mówiła, że ucięła sobie z paniami pogawędkę, gdy inne dzieciaki spały. No i stwierdziła, że Zuzanka nieźle pyskuje i ciągle "nie, nie, nie, nie" :D he, he, he :D

Teraz zasnęła :)

Wczoraj było zamieszanie z autem. Auto sprzedane, Piotrek wrócił do domu przed 1 w nocy, jeszcze pakował im opony i opróżniał auto, sum sumarum poszliśmy spać około 2 w nocy. Jak usłyszałam o 5 budzik, to byłam pewna, że to koszmar...

Teraz Piotrek poszedł na piwko z kolegą (zwróciłam mu uwagę, żeby mi przypadkiem nie mówił, że jest zmęczony, bo na piwko to znalazł czas, a w domu pewnie już by spał).

No i tak zleciał sobie dzionek :)

Mam nadzieję, że Zuzanka jeszcze wstanie. Zmęczona tym żłobkiem, widać to po niej...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka