- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Vesta, a TY gdzie???????
No i reszta babeczek ?????
Dorcia, bidna TY z ta noga sasiadow dobrze urzadzilas, hehehe
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Katka, Hania tez marudna. Dzisiaj w nocy budzila sie czesto. Poplakiwala i tylko cyc ja uspokajal, a chcialam juz odstawiac Moze to znowu jakis skok???? No, albo zeby...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
ja sie tylko melduje , że jestem , czytam .ale na odpiswyanie sił brak.Podpisze sie tylko pod wyższym postem Madzi, bo jak bym o sobie i Aurelce czytała .Mysle o ograniczeniu cyca i powoliodstawiac , a ta jak na złość tylko cyc .W nocy cyc , bo innaczej ryk.wczoraj to jazde nam slreciła jak to miał w zwyczaju Olesław.Wstała o 23.45 i ona zwarta i gotowa do zabawy.Meczyliśmy się do godziny 2.
Zar u nas tez przeokropny, do tego dzieciaki taki humorek dzisiaj miała , zwłaszcza Olo , że go tylko straszłyłam , ze w dupe dostanie
Malina fotki Misi przecudne
no i gratki z okazji rocznicy
sto lat dla Szymusia.
Polunia Olo z tym gadaniem kak to miał to samo i przeszło
Sarenko ale twój adam daje teraz plame , musicie byc i koniec kropka!!!!A ty top juz bez apelacyjnie
jo anka no urlop samo złoto
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Papa Laseczki
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
madziaska wymądrzaj się wymądrzaj Zawsze mozna się czegoś dowiedzieć. Porada przez internet rzecz bezcenna A jaki może być jeszcze ewentualnie powód mega ślinienia sie u małego. Bywaja też dni kiedy nawet kapka mu z gęby nie wyleci więc bądź tu madrym
Miłego wypoczynku i pięknej pogody Pozdrów Bałtyk bo chyba jednak w tym roku nie dam rady się wybrać
Malina pokazałam zdjęcie Sarny i mówię , że laska jest po dwóch ciązach i też chciałabym tak wyglądać na co mój M jak zwykle bardzo delikatny i taktowny mówi , ze moze tez mi się uda kiedyś schudnąć - wszystko na temat Chyba widział moja minę przy tym i dodał tylko - "no ładna laska"
Tylko , ze ja kurczę nie jem duzo , słodycze ograniczyłam do minimum(całkowicie odstawić nie dam rady ) a i tak waga stoi w miejscu. Ale bez jakiejś konkretnej aktywnosci ruchowej nic nie drgnie a czasu wieczny brak zeby chodzic gdzieś systematycznie!
Dorcia generalnie duzo rzeczy mówię D ale bez przesady , to jest tylko chłop i czasmi mógłby nie ogarnąć tematu Chociaz z drugiej strony jakos specjalnie go nie dziwia babskie pogaduchy , swojego czasu mielismy taka ekipę(w sumie 4 pary) przyjaciół , że nic nie było tematem tabu. A ze jako jedyni wtedy mielismy własne lokum to non stop cos sie u nas działo i nawet Pani Babcia(Babcia Damiana do której wszyscy nasi znajomi zwracali sie w ten sposób - kapitalna kobita była ) która z nami mieszkała obyła się "głupolami" jak zwykła nas nazywać Z D jest ten problem , że jak już długo kogos zna to jest ok a jak ktos nowy to jak taka dupa czasmi siedzi!Wkurza mnie to strasznie i podejrzewam , że w Powidzu tez tak bedzie i tylko mi humor będzie psuł bo cięzko go rozruszać Wiec na bank sie nie będzie z Was smiał
Oj ciotka to nawywijałaś. Co bys sobie powaznie tej girki nie uszkodziła skoro tak boli i spuchła Najwyżej w Powidzu z kulami będziesz kuśtykać No a Krzyś jak typowy facet mój tez zawsze mówi - bo to trzeba uważac kochanie
A sąsiedzi to często tak imprezują?
Dziewczyny oj daja Wam dzieciaczki w kośc , współczuje. Ale nawet takie marudzące sa kochane te nasze bidulki
joanna 6 zębów , wow! Pola ładnie przesypiała całe noce a od jakiegos czasu budzi sie okolo 1-2 i afera na cała wies bo chce jeśc. Pewnie za jakis czas im to minie i wróca "na tory".
luska ciesze sie , ze nie jestem jedyna która musi się "uzerać" ze strszym wisusowatym dzieckiem Tylko Sarna ma tak dobrze ze Domiś to idealne dziecko - nic tylko pozazdrościć
Właśnie Sarna piekne zdjecie nic tylko w ramke i na kominek (bo gdzies tam na fb wpadło mi w oko , ze masz fotogalerie na kominku). I ja sie dziwie , że Adam sama Cie puszcza na wojaże)czyt. Powidz)
No i znowu o "przelatujących muchach" nadziergałam , ale co mi tam ja lubię pisac Zawsze mozna pomijac częśc moich postów albo i całe jak kto woli
My wczoraj spedzilismy pół dnia na "pikniku"(czt.ogrodzie) tzn. ja tylko troche bo zadzwoniłam do D i powiedziałam , że jak najpóxniej o 15 nie skończy pracy to go
No więc dotarł do tej chaty na czas , przekazałam dzieciaki a sama zaczęłam krok po kroku odgruzowywac dom. Tylko co z tego , że z nimi siedział skoro co chwile musiałam interweniować! Wiecie co sie moze dzieć jak zostawisz dwóch starych baranów(D i szwagier) z czwórką małych dzieci. Co z tego , że te starsze bez czapek biegały , co z tego że bili sie w basenie , co z tego że Pola i Ola trawę chciały zajadać.... No rece opadaja bo takich przykładów to całą strone mogłabym podać. Zgarnełam ich do domu dopiero o 20 , wiem , że bardzo późno ale zrobiłam to z premedytacja bo chciałam skończyć podłogi myć. Szybka kolacja , kapiel i do spania. Pola usnęła jak tylko dostała do geby butle z herbata
a Kacper nawet się nie doczekał az D mu flaszkę przyniesie(bo on jeszcze pije z flaszki herbate ale tylko do spania wieczorem i w nocy po siusiu tez musi być herbata). Oboje byli tak wymęczeni , ze szok.
Ok starczy wypocin , czas sie ogarnąc bo Kacper przylazł do salonu , papa.
A i no i kawkę od samego rana na tarasie zaliczyłam już , wiecie jak byo super o 6.30 na dworze? Bo tera zto już masakra się znowu robi...
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sarna widzę , ze spore zamieszanie tam u Was...
Miałam Wam jeszcze napisać jak bym sobie zablokowała drogę na wyjazd. Dzwoni jakaś babka i chce jakas tam imprezę zrobic. Pyta o wolne sobotnie terminy we wrzesniu no to jej mówie , ze 1 i 29 , chwila gadka szmatka i babka mówi , ze na 99% weźmie 1.09 i zadzwoni potwierdzić na drugi dzień. I jak sprzatałam to cos tam sobie pomyslałam o Powidzu i mnie olśniło , ze kurczę w tym terminie zjazd jest. No to za telefon odszukałam numer z którego dzwoniła i cos jej tam nazmyslałam i sie wywinęłam Ojciec bedzie niezadowolony że odmówiłam komus impreze bo u nas jest tak że trza sie z wszelkimi wyjazdami itp wpasować w luki. Chrzciny robilismy jak Pola miała pół roku bo udało nam sie w końcu tarmin "zarezerwować"
No i tyle
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Luśka biedna Aurelcia. Myślisz, że to ząbki? A moze za gorąco jej?
Lenki dziś o 2 urządziła sobie dyskuje, ale tak mnie noga bolała, a do tego od 2 tyg mam katar i kaszel, że podrzuciłam ją do KRzysia, no i u niego od razu zasnęła.
Joanna aż 6 ząbków? Wow
Malina opowiadaj jak tam T.
Polunia no Twój małż też dobry z tym schudnięciem Miły bardzo
Kochana mam to samo- nie jem dużo, a życ rośnie, tzn u mnie brzuchol najbardziej, no i uda mam zajebiste, ale to po mamie. Ona chuda, a nogi ma grube.
Myślę o odstawieniu tabletek anty.
Nasi sąsiedzi to imprezowicze. Studenci, więc myślalam, że chociaż w okresie letnim będzie od nich spokój, ale niestety. Już nie raz była u nich policja.
Ja tam wolę jednak metodę z jajkiem
Faceci się popisali, nie ma co. Pewnie se gadali, a dzieciaki robiły co chciały. Ach, jednak my musimy mieć na wszystko oko.
Polunia dzieciaki masz superowe. Cudasy takie.
Ha ha no i nasz hit- muchomor.
A Twój meżuś jakie muły ma
No własnie- brakuje mamy. Dawaj swoje foto też.
No to i ja podrzucę trochę zdjęć
Opala się
A ku ku
w pracy
Radośc
Na huśtawce
The End
Edit:
Pola no i bardzo dobrze, że zajarzyłaś i odmówiłaś impreze. Teraz to byśmy juz Tobie nie podarowały obecnosći.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i Krzys jaki zaradny , intersy interesami ale dzieckiem tez trzeba się zająć , a mała jaką radoche ma
Matka a Ty nic nie lepsza , gdzie jakaś Twoja fota
Ty idź gdzieś z tą nogą bo moze sobie faktycznie cos ze ścięgnem zrobiłas albo z pieta bo od piety to podobno zajebi...e boli.
Jakie muły , ja Cie proszę... kiedys to moze tak ale teraz juz zdziadział i sflaczał Lepiej , zeby tego nie przeczytał
Własnie dzwoniłam do lekarki i jadę na 15 z Pola bo ta jej chrypka juz mnie zdeydowanie niepokoi do tego ma od wczoraj suchy kaszel(trochę tylko ale zawsze) i mleka za bardzo nie chce pic. Oby to nie jakas angina bo kolejny antybiotyk będzie , raz , że szkoda mi jej bo ona jest juz od małego tak nafaszerowana gównami róznymi w tym sterydami a dwa , że przy antybiotyku nie można wychodzic na słońce(przynajmniej tak zawsze mi pediatra mówi) i będziemy sie kisic w domu!!!
Obiecuje , ze juz nic dzis nie napisze!!!
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Dzisiejsza noc ok. Gorączka minęla i jak dotąd jest ok. Chyba to zęby dają o sobie znać. Na razie nie ma ani jednego, chyba niedługo sie cos pojawi.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lenia na forkach boska- zwlaszcza na tej z tatusiem i na tej pt."Radosc" Caluski dla Krolewny
polunia piknik wiadac udany Dziewczyny jakie trawa zainteresowane haha
No jakie poswiecenie z Twojej strony- zarobek na rzecz Powidza poswiecilas- to sie ceni
My na spacerku bylysmy, patrze z daleka stoja die babcie z wozkami i jeden dziadek, dochodze do niech, a dziadek przerazony mowi, ze tam w drzewie jest gnizdo szerszeni Chyba mialam uciekac z krzykiem czy stac z nimi jak glupek i czekac nie wiadomo na co, ale powiedzialam, ze moze nas nie zjedza i poszlam. Babcie cos poszeptaly i zawrocily. Kuzwa pewnie co w drugim drzewie jest gniazdo szerszeni i innego dziadostwa, przeciez tylko przechodzilam droga obok, ktorej stoi drzewo, a nie na nie wlazilam. Ludzie sobie lubia problemy stwarzac.
Spadam Glodzille karmic
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Melduję, że żyję, ale ledwo co!
W pracy taki sajgon, że szkoda w ogóle pisać!
Bob w pracy, więc sama walczę w domu z Zuzą.
Odezwę się później Laski, przejrzałam tylko fotki, jak Zuza uśnie to zajrzę tu do Was, bo jestem z nią sama. Do napisania!
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
To faktycznie urlopik super Ja tylko mam rzyczenie, aby nie padalo
Dorcia, zdjatka Lenki jak zwykle fajowe
Polunia, no piknik superowy. Hania tez skubie trawei musze ja pilnowac zeby nie zajadala Co do slinienia Kacperka to wlasciwie juz nie wiem. A powiedz mi, czy on czasami nie wysuwa jezyka miedzy zabki podczas mowienia????
Malina
Kredzia, Mikus jaki juz duzy I jak swietnie sobie radzi na stojaka Zuch chlopak
Vesta,
Mam pytanko. Czy WASZE dzieciaczki tez maja czerwone kolanka od raczkowania???? Mam ochraniacze na kolane, ale sa z froty i nie chce ich Hani zakladac. Kolana niedlugo beda zdarte.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Widzę, że o przelatujących muchach toczą się rozmowy TO ja też jedną
O nie Polunia, ja tam się odżywiam niezdrowo, ale jeśli o mnie chodzi, to waflami nie pogardzę He, he, he Faktycznie dobra z Ciebie żonka, powinnam brać z Ciebie przykład
Kuźwa z tymi gejami to nieźle wyszło ha, ha, ha Oj biedni, zmienili aptekę i wazlinę kupowali gdzie indziej A propos, mnie się kiedyś bardzo podobał mój kolega, no kolegowaliśmy się i nawet sobie kanapki do szkoły nawzajem robiliśmy. Ja czułam do niego miętę no i zwątpiłam w swoje umiejętności, bo on nie reagował na moje zaloty. Potem, w końcu, wyznał mi, że jest gejem A ja prawie się załamałam, że jestem taka brzydka, że na mnie nie leci ha, ha, ha
Ty weź też nie pitol odnośnie rozbierania się w Powidzu. Ja się przyznaję bez bicia, że mam też rozstępy na udach i dupie po ciąży. No i na cyckach, ale nie będę Wam ich pokazywać. No i najwyżej rozbiorę się, ale wyłączę się od komentarzy ;-)A tak serio, to Malina dobrze napisała – każda z nas wygląda jak wygląda i przecież nie tym będziemy się zajmowały w Powidzu. No i przecież nie przestaniemy się do siebie odzywać przez to, jak każda z nas wygląda Wyluzujmy, ja już odliczam dni do wyjazdu do Powidza!
O, taki kiderbal mógłby być fajny Leniwcu, Ty
A co do aktywności ruchowej, to proponuję przysiady na drążku i może troszkę spalisz hi, hi, hi
Ale mnie rozbawiłaś Twoim D i szwagrem he, he, he Widać opiekowali się superowo dzieciakami, no ale tak to z chłopami jest! He, he, he
Ja ostatnio też krzyczę na Piotrka, żeby patrzył na Zuzię, bo siedziała w leżaczku (ja się szykowałam rano do pracy) a on leżał w łóżku. No i żeby na nią patrzył, bo znowu „zwiśnie” i jeszcze coś sobie zrobi. To wiecie co odpowiedział? Że Zuzia powinna się już uczyć na błędach i skoro już zawisła i walnęła głową w ławę, to powinna się już nauczyć, że tego robić nie wolno. No
Fotki fajniusie i ten muchomorek Dzieciaczki jak z obrazka Następna impreza będzie u Was Rozbijemy namioty i tyle he, he, he
No masz szczęście kobieto, żeś sobie przypomniała o zjeździe, bo jakbyś nam tu napisała, że masz jakąś imprezę, to bym tam po Ciebie sama pojechała
A wiesz, moja pediatra mówi z kolei, że mogę z Zuzią wychodzić na dwór. Ja siedziałam jak durna ciotka w domu 3 tygodnie, bo bałam się, że ktoś z pracy mnie zobaczy. I lekarka powiedziała, że jak Zuzia nie ma gorączki to wręcz trzeba z nią chodzić na dwór, bo szybciej dojdzie do siebie. I też brała antybiotyki.
Katka – dzielny ten Robciu. To ja bym mordeczkę darła od wejścia do gabinetu dentystycznego he, he, he Nienawidzę chodzić do dentysty! To już wolę do ginekologa he, he, he
Malina padłam. Jak mogłaś przywalić w Poloneza! He, he, he No nie mogę!!! Tyle szkód, no ale Widocznie miał kiepskiej jakości blachy (albo Ty niezłej jakości), skoro u niego tyle szkód he, he, he
Misia jak zwykle Gwiazdeczka, a jakiego mama zrobiła jej irokeza! No, no!
I jak pięknie w misce siedzi! He, he, he
Dorcia – czasami trzeba mieć dzień luzu i pracownicy pewnie byli Tobie wdzięczni za zagadywanie Raz na jakiś czas można No a jak udobruchasz Krzysia wiesz czym, to przestanie marudzić
He, he ale się uśmiałam z tego, że mleko działa na Lenkę jak sok z gumi-jagód Może coś w tym jest. A właśnie, może Wasze maluchy takie energiczne, bo na Bebilonie są?
Aj, moja Zuza też zapomniała jak się wstaje. Zabiera się za to, ale jakoś jej się nie chce chyba... O i dokładnie robi tak, jak Dorcia pisze – że po nas w łóżku wspina się, prawie fikołki robi, wstaje w ten sposób (albo wisi na nas?) a tak to jakoś jej się nie chce... woli na kolankach się tak unieść.
Dorcia powaliłaś mnie tym jajem! Ha, ha, ha. Miałaś wziąć od Malinkowej Czarownicy zbuka, na pewno efekt byłby niezły! To są właśnie uroki mieszkania w bloku, ale dobrze sobie poradziłaś! Jednak jest z Ciebie twarda babka Ale obiecaj mi, że jak będę chrapać, to nie będziesz we mnie niczym rzucała Malina, Ty też obiecaj!
Aleś się załatwiła z tym żelazkiem. Ty sierotko. Jednak to prawda, choćbyś nie wiem jak uważała, to zawsze coś namodzisz A Krzyś jak zwykle wspierający He, he, he
Ja widzę, że Krzyś ma zbawienny wpływ na Lenkę. Skoro zasypia u niego bez stęknięcia, no to trzeba mu ją częściej podrzucać I dodam, że naprawdę z Lenki nocny Marek. Taka gaduła w nocy. Ciekawe po kim to ma
Fotki Lenki super, te przed lustrem zwłaszcza Lenia wygląda na zadowoloną. No a zdjęcie „radość” powaliło mnie he, he, he A co to Leni nie podpasowało? No a Daisy to niesamowita. I jak tam jeżyk? Wy macie wesoło w tym łóżku.
Sarna szkoda, że Adaśko jechać nie chce, no ale na siłę też nie ma co zmuszać. No i też szkoda, że Domiś nie jedzie, bo Olo miałby kolegę. No ale w ostateczności Zuzanka będzie go zabawiać, w końcu to jego przyszła żonka
No nie, ja się przy Sarnie i Malnie nie rozbiorę na pewno ha, ha, ha. A tak serio Sarenko, to przynajmniej buzię masz śliczną a ja to mam z profilu twarz jak mysz ha, ha, ha Jakby mi brody zabrakło he, he, he
Lusia coś mi się zdaje, że Aurelka to odbija sobie wcześniejsze mega długie spanie I teraz już nie jest taka grzeczniutka A tak poważnie to może faktycznie zębole.
No, nadrobiłam
Zuza właśnie zasnęła, ale kurka nieciekawie wygląda. Tzn. bawi się, ale ma ochrypnięty głos, jakby go nie miała wcale. Mało gada, bidulka moja mała. Ech. Zobaczymy co mi kolejne dni przyniosą.
O, Zuza się budzi. Znowu nabiła sobie guza. Boziu, ona cała poobijana... ale przynajmniej w żłobku walczy i jest już dzielna i nieźle raczkuje Zasuwa twardo
Idę do niej, odezwę się jeszcze, buziole!
ps. Madzia, moja Zuza też ma czerwone kolanka od raczkowania.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
dobrze , ze kobitce odmówiłaś
A T jak zwykle zabja swoim madrościami hehe i najlepiej niech napisza , że dzieci z osoba towarzyszącą
Hhehe trzeba było powiedziec , ze misia juz schabowe wcina i karkówke z grilla
Docia Lenka jak zwykle gwiazda i z tata jak interesy robi , jak zadowolona hehe.
no to moral jeden Lenke musi Krzysiu usypiać.ale Aurelci tez najlepiej się spi z tatą.
Oj z ta noga to się załatwiłaś
Kredeczko zdrówka dla Mikolajka ,o jak on wy mężniał.Duzy chłopak
Vestusia ja pierdziele no
Madzia ja nie daje małej nic na kolanka , myślałam o tych ochraniaczach to maja te łapki antypoślizgowe , ale doszłam do wniosku , ze moga ją uwierac .Aurelka nie ma czerwonych kolanek.
Vestusia hehe no siedze i pieje z Boba hehe .On sie na błędach nie uczy ,a wymaga tego od 8miesiecznego dziecka
a co do brata tona serio straszna porażka wyszła , ja nie wiem jak on ma w głowie poukładane, ze uwaz jeszcze , ze to ty postąpiłaś nie w porządku
U nas żar znowu niemilosierny 32 stopnie i to bez słonca.
Ole dzikus straszny sie zrobił i narwus , ale to chyba działanie pogody.
Mloda nadal zle sypia , budzi sie z placzem , no tez nie ciekawie .ale tatus chodzi dumny jak paw , bo mała zaczeła gadac "ta ta ta"
dobra mykam bo stary czeka na mnie na przystanku heheh
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa