- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mojej Zuzi minęła już faza "tatata", teraz ciągle mówi podniesionym głosem "ne, ne, ne" a czasami nawet wyjdzie jej "nie, nie, nie"
Zuza zasnęła, ja mam chwilę a Was nie ma no tak - piątek, weekendu początek, więc Was nie ma Ekstra
Piotrek jeszcze w pracy, jakoś nudnawo, no ale mam przynajmniej czas na odpoczynek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wyłączam kompa i idę przed tv!
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj Wy niedobre! Nie zajrzę tu już nigdy
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
- Otrzymane podziękowania: 0
Vestusia ciebie witam w szczególności żebys sie nie obrażała że nas nie ma
Widziałyście ten filmik jak tatus gra dziecku metalice? Hi hi moja Olinka usypia przy Dont cry Guns N Roses. Ale żeby nie było z płyty ja nie umiem grac. No ale co poradzić moje dziecko na swoim pierwszym koncercie rockowym było w 8 mieś ciąży
Pola a z tym pilnowaniem dzieci to jak bym mojego widziała. On z piwkiem na fotelu a dzieci hulaj dusza piekła nie ma.
Vestusia ale sie uśmiałam z tej nauki na błędach. Nie wiem czemu ale wyobraziłam sobie jak Zuzia wisi a Bob jej tłumaczy że trzeba było uważać.
Dorcia no zdjęcia mnie powaliły ale Lenka minki robi normalnie cudaśne.
No zostałam uwolniona mam juz tablice rejestracyjne i moge jeżdzić. Ale dzwoniła teściowa że mamy jakieś wezwanie na komende u nich zostawione. Ciekawe czy ktos z tą moja tablicom czegos nie nawywijał. Bo zgłoszenia że mi zgineła nie chcieli przyjąć.
Mój aniołek wstał dziś 5,30 a teraz jest 7 i znowu śpi. Normalnie ja sie załamie jak tak bedzie wstawała.
Uciekam sie chociaz ubrać bo w piżamie jeszcze siedze.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Normalnie kolejny dzień udało mi się wczesnie wstać Dzieciaki spią a matka ma czas na spokojna poranną kawkę
Dorcia odstawiaj odstawiaj tablety pomału czas na drugie dziecię Lenia byłaby pewnie bardzo zadowolona
Muchomor niestety nie nasz tylko siory (nie zdązyłam jeszcze kupić , jakos zabieram sie do tego jak pies za jeża ) ale , że piknik wymiennie raz u mnie raz u siory to muchomor tez przechodni a dziweczyny zadowolone jak mogą sie poszczypać posciągać sobie nawzajem skarpety i podyskutować(normalnie można się tak rozczulić i no i posmiać też jak się wdadzą w dyskusje , ze szok).
Kredzia Mikołajek poważny duzy chłopak już. Super stoi , nie żebym sie cezpiała ale widze , że masz łózeczko nie opuszczone do końca , nie boisz sie , ze Ci wylezie?
Mam nadzieję , że dzisiejsza noc już lepsz , i też bez tempki
Malina proszę Cie , jakie poswięcenie , chyba też mi sie cos należy a nie tylko dom dzieci i praca. Tym bardziej , że juz raczej nigdzie na wakacje sie nie wybierzemy bo kasy brak... Może faktycznie gdyby był z tego jakiś w miarę zysk to bym sie zastanowiła , póki co wszystko ciągle idzie na coś i zostaje z tego tyle zysku co w pysku Zresztą wrzesień będę miała pracowity więc chociaż troche "podładuje akumulatory" jak to się mówi.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
vestusia przegiglane z tym cholernym żłobkiem! A odpowiedzialność "pań" siega zenitu!!! Ty to masz anielska cierpliwośc ja to bym chyba babe na miejscu udusiła , noż co za
madziaska moja to ma czerwoną ale całą gębę od złości jak za długo każę jej na brzychu-czterech kombinować. No za diabła nie chce raczkować , ledwo pełzanie jej wychodzi!Ale podobno nie wszystkie dzieci chcą raczkować więc się nie martwię. Wydaje mi się , że gdyby Haniulę bolały te kolanka to dałaby jakis znak a tak to niech szoruje
vestuśka chyba sobię na karteczce napiszę i na lodwkę przykleje , że mam zabrać wafle bo trza Cie dożywic
Ale się ubawiłam z tymi kanapkami. Przynajmniej dobrego kolege miałaś i nie mogłaś byc zazdrosna , że na inną laske poleciał
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ty sie ciotka Piotrka czepiasz , a on moze chce szybko zacząc córkę do zycia przygotować w końcu tyle razy dostajemy "po dupie" , że trzeba być twardym i uczyc sie na własnych błędach. A tak serio to ja zawsze mówie , że to są tylko chłopy i ich wyobraźnia jest prawie zerowa(no może zdarzają sie wyjątki ).
Wiesz co z tym wychodzeniem w czasie choroby to chodziło mi przy antybiotyku , tylko , że tym razem dostała taki antybiotyk przy którym moge wychodzic(no nie na pełne słońce ale mogę). Bo do tej pory kazdy jaki miała(a miała ich juz sporo!) to był z tych co są foto... cos tam(nie pamiętam określenia ) i teraz nawet sama mi powiedziała , że przy tym mozemy normalnie spacerować.
Ales Ty obcykana w kwesttiach prawnych , w razie co wiem do kogo po rade się zgłaszać
A na brata szkoda nerwów , normalnie brak słów!
dorcia no własnie jak tam wypełnianie obietnicy bo wiesz o kulach to moze się jeszcze jakos dokuśtykasz ale z Krzysiem to mozesz miec przeprawę. W koncu obietnica to obietnica , tu chodzi o Twój honor A własnie , jak tam noga?
luska ja tam u Twojego Ł jakiegoś szczególnego miesnia piwnego nie przyuważyłam
Moze to troche niehumanitarne ale moze bys spróbowała małej bardzo słabej meliski przed snem podać.Zawsze ja to troszkę wyciszy.Szkoda nerwów małej i Twoich. Kacper miała taki okres okrutny kiedys i meliska pomagala
katka własnie wczoraj się natknełam na ten filmik , boski jest.
Dziwne , że nie chciali przyjać zgłoszenia o tablicy a jak się okaże , że cos tam nawywijał ktos na Twoich blachach to ciekawe co powiedza???
Tak sie zastanawia teraz czy którejs z Was chce sie w ogóle czytać te moje wypociny...
No ale i tak napiszę!!!
Po wczorajszej wizycie okazało się , że Poldek ma jednak anginę! Jestem zła na siebie , że wczesniej nie pojechałam do lekarza ale kurcze z każdym gównem widocznie jusze lecieć bo ta mała gnida wiecznie coś lapie! Póki co obchodzi sie bez tempki i mam nadzieje , ze jak juz bierze leki to nie zacznie gorączkować
Tak mnie wczoraj D wkurzyl , że koniec. Generalnie to dostaje spazmy jak widzi muchy w domu. A , że nawłazilo ich od groma to był zły , ze to niby ja je wpuscila. No co za
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
urodziny bardzo udane i prezenty i zabawa dzieciaczków i ich humory ttez!
teraz jade na sesje maluszkową
a potem oddaje się forum:)
kocham tesknie pa!!!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam w ten upalny sobotni dzień!
Madziaska, aleś Ty spostrzegawcza, ale fakt - i ja dołączam się do życzeń dla Domisia! Sto lat Łobuziaczku! Sarenko wycałuj Domisia bardzo mocno
U nas zabiegany dzień. Poszłam dziś do apteki i kupiłam termometr taki do ucha i czoła, bo mój mnie z równowagi wyprowadzał i uważam, że akurat taki termometr każda mama powinna mieć Ja przynajmniej tak uważam i w końcu mogę normalnie zmierzyć Zuzi temperaturę. Ma stan podgorączkowy - 37,5, ale generalnie jest bardzo pogodna i wesoła, tylko troszkę głos ma zmieniony. Z Piotrkiem doszliśmy do wniosku, że do środy Zuzia nie pójdzie do żłobka, bo w pn Piotrek ma ostatnią popołudniówkę, więc albo na godzinę da Zuzę do babci, albo ja zwolnię się godzinę z pracy, żebym zdążyła go "podmienić" zanim wyjdzie do pracy. We wtorek ma wolne a w środę idzie dopiero na nockę, więc te dodatkowe 3 dni powinny pomóc Zuzi. Wykończyć się idzie z tym żłobkiem, powaga!
Wysprzątałam mieszkanko, byłam też na zakupkach i szykuje się bardzo fajny wieczór - mają do nas przyjechać znajomi z Oleśnicy! Kupiłam piwka, Bailey'sa, jedzonko, słodkości i czekam na nich! Będą tu nocować więc fajnie, bo Piotrek jest w pracy więc poczekamy na niego
Zuzanka wstała więc idę się z nią pobawić no i czekam na znajomych
Miłej sobotki życzę!
ps. Polunia - mnie się chce czytać Twoje wypociny, więc spokojna Twoja rozczochrana, bo ja też często piszę długie posty z nadzieją, że ktoś je czyta Uśmiałam się, że zabierasz się do kupna muchomorka jak "pies za jeża". Otóż koleżanko, muszę Cię zaskoczyć!!! Pies do jeża zabiera się bardzo szybko i Daisy Dorci jest tego żywym przykładem ha, ha, ha Ale się uśmiałam, normalnie gęba mi się śmieje he, he, he
Muchy to masakra. My dziś goniliśmy osę/pszczołę (? nigdy nie odróżniam, która to która). No masakra, idzie oszaleć. Ja to prawie zawału dostaję i zachowuję się jak nienormalna chociaż wiem, że spokój w takiej sytuacji jest najważniejszy. Ale ja nie umiem spokojnie A Twój niech se weźmie laćka i goni te muszyska. Co on taki nerwowy?
Z tymi weselami no to ja bym nie szła na takie, tzn. bo to zawsze wydatek itd. No i wyszykować się też trzeba, prezent też trzeba dać, a ja nie lubię takich niespodziewanych wydatków. Fakt, że w dzisiejszych czasach dużo rzeczy robi się na ostatni moment, ale ja akurat bym na taką imprezę nie chciała iść...
No to teraz już lecę, baj baj!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
cytuje: "Dziękuję no ale ja nie wiem komu!"
hihih urocza szczerość
ok nadrabiam-mało tego ehhh
ale wierze ze nasze forum nie umiera-tylko jest lato i przed kompem nikt nie siedzi cooooo?
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
a u ciebie uśmiałam się z tą wazeliną
ja Polunia jezdze duzo autem bardzo i mi taka podroz niestraszna, najwyzej sie zatrzymam płacz uspokoje i dalej bede jechac:)
haha pokazywalas moje zdjecia mężowi? haha wiesz co ja serio mam szeroka dupe, wkleje potem zdjecie, ale jutro bo mam na innym kompie
śliczne zdjęcia-piękne masz dzeciaczki!
Moj domis przez jakiś czas nie mówił Tata tylko Kaka i Kak zamiast Tak-zabawne to było:) ale najpierw mowil tata a potem kaka -tak mu sie odmieniło- teraz mowi juz normalnie-masakra ze on tak w noy wstaje, przerąbane z deczka
Domis w wieku Dara tez już całą noc przesypiał , a Daro budzi się jeszce o 3-4 na cycucha.
Katka-ale cudowny Robus taki mały rycerz bohater- :*
Malinka-łosz cholerka z tym autem, mam nadzieje ze sie jakos dogadaliscie czy na ubezpieczenie poszło?
no Malinka to by będziemy latały w strojach a inne niech sie pocą, ja do tego będe biała bo nie chodze na solarium a po chorwackiej opaleniznie juz nie ma sladu, chyba sie zapłacze!
ja po solarium dostaje zmiany skórne wiec nie moge, z reszta szkoda mi skory-bo jak było wesele w rodzinie to sie opalalam, ale tak to nie
Madzia gratuluje raczkowania!!!
Dorcia- ja nie smaruje niczym, tzn zadnym filtrem jesli o to pytałaś, tylko po kąpieli balsamem i już, Domisia to nawet balsamem nie , bo sie nie daje:/
będą fotki tortu ale jutro, w ogole Tort mi w nocy spuchł i zmienił kształt-ale płakałam:(
a z rzucania jadła do sąsiadów to hihrałam sie az Adam kazał byc cieszej, bo fiiiiilm ogląąąądąaaaa
fotki są cudne, a najlepsza jest z Krzyśkiem on taki poważny, sprawy zawodowe itp a tu Lenka uhahana supe, i ostatnie tez jest boskie!
na tym niestety muszę na dzisiaj skończyć bo mąż wzywa na masaż a że plecy mnie bolą to lecę!
jutro dokończę
buźka!!!
nawet ni e zdazylam napisac co u mnie buuuu
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wszystkiego co najlepsze dla naszego rozkosznego Łobuziaka Domisia! Buziaki Smyku!
Tesknie!
Papapapa!