- /
- /
- /
- /
- Ginekolog Krakow
Ginekolog Krakow
- MagdaM
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czy mozecie mi polecic jakiegos dobrego lekarza (najchetniej kobiete) z Krakowa lub Myslenic (slyszalam ze tu nie ma...) bo nie wiem czy temu mojemu mozna do konca wierzyc...
Dzieki sliczne
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sloneczko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
- Otrzymane podziękowania: 0
- MagdaM
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- sloneczko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a Ty jestes w ciazy? czy starasz sie dopiero o dzidzie?
ja bym jeszcze zostala przy tej lekarce co masz, a w miedzy czasie bym pytala o dobrego lekarza.
- MagdaM
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chyba zrobie jak mowisz, bo juz dluzszy czas szukam i nic. A ta mam z polecenia tylko ze jak bez efektow to sie boje czy napewno dobrze leczy
Dzieki sliczne
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- sloneczko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MagdaM
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- olga28
- Wylogowany
- gaworzenie
ja polecam w Krakowie Pana dra Jacka Franczaka. Kiedyś przyjmował na armii krajowej w scanmedzie, a teraz w szpitalu św. Rafała w Krakowie. Bardzo dobry lekarz i miła osoba. Ja jestem bardzo zadowolona z jego pracy. Prowadził moją pierwszą ciążę. Teraz zaczynam powoli myśleć o drugim dziecku, bo mój Kacper ma już 2 latka i na pewno też się udam do niego.
To jest moja opinia oczywiście, ale mnóstwo kobiet, które do niego chodzą są zadowolone.
Pozdrawiam,
Olga
- agnes23k
- Wylogowany
- gaworzenie
ul.Cegielniana 4a. oraz link do poczytania:-) www.kolposkopia.com/index.php/Diagnostyka_i_leczenie
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
Miałam kilka lat endometriozę i leczył mnie dr Mirocki w Macierzyństwie- bardzo miły i skuteczny- jestem w ciąży .
Jak zaszłam to byłam najpierw u bardzo miłej Pani dr na Urzędniczej, ale tylko raz, bo chciałam państwowo prowadzić ciążę, a to prywatnie było.
Zaczęłam prowadzić ciążę u dr Witalisza w Gemelli na Dywizjonu 303- w sumie miły lekarz- nawet żeby potwierdzić ciążę i zdążyć założyć kartę do 10 tygodnia zadzwonił do Żeromskiego gdzie pracuje i poprosił, żeby mi USG za godzinę zrobili. USG co prawda bardzo słabej jakości- nawet Pani myślała przez chwilę, że bliźniaki , ale generalnie chodzilo o serduszko, no i o gest. Jednakże nie lubię tej przychodni- mam złe wspomnienia z przeszłości, a poza tym Pan dr nie miał sprzętu USG i w ogóle "starej daty" gin.
Koleżanki mam pracuje w Ujastku a koleżanka równiutko ze mna w ciążę zaszła. I po namowie mamy wybrała lekarza z Ujastka, do ktorego i ja się przeniosłam. I tak chciałam tam rodzić. Dr Jarząbek- koleje wielkie do niego i w sumie nie poświęca zbyt dużo czasu w trakcie wizyty, ale za to konkretny i nie bagatelizuje dolegliwości, jesli sa poważne. Ja chciałam do końca pracować, ale dostalam koło 27 tygodnia takich bólów i skurczy, że mnie opieprzył za przepracowanie i posłał na zwolnienie. Pan dr za każdym razem robi USG sprawdzając łożysko i serce.
Do tego USG te wszystkie odpłatne (połówkowe, genetyczne)- robiłam prywatnie, na Radzikowskiego u dr Bogutyn w medicokrakow.pl. Za USG płaciłam 90zł, a nie 200 jak w Ujastku . Gdybym chciała ciążę prowadzić prywatnie to tą gin bym wybrała- bardzo sympatyczna. Odbiera porody w Rydgierze, ale państwowo nie przyjmuje już.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jagodaxx
- Wylogowany
- gaworzenie
Wiadomo warto samemu sobie wypracować opinie na temat danego lekarza, ale jeśli chodzi o tego specjalistę to wiele osób mi go polecało
- Illon
- Wylogowany
- gaworzenie
- ulke
- Wylogowany
- pierwsze słowa
W Krakowie polecam doktora Mogiłę Komorowskiego. Taktowny, z dobrym podejściem, wiedzą i doświadczeniem. Pracuje w Prima med. prima-med.info/poradnie/ginekolog/