- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Ciąża wspomnienia
Ciąża wspomnienia
- Katarzynka
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kingusia i Mateuszek -Kocham miłością bezwarunkową
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #557734 przez Katarzynka
hej jak wspominacie ciąże?
Bo ja byłam w dwóch ( niektórzy mówią że każda inna ale moje odczucia były takie same ) i wcale mi się nie podobało, może jedynie ruchy maleństw, a tak to wcale
Mąż czasem mówi że może kiedyś ( za jakieś 5 lat ) postaramy się o jeszcze jedno dziecko ale ja już teraz nie chce bo nie chce być w ciazy.
Bo ja byłam w dwóch ( niektórzy mówią że każda inna ale moje odczucia były takie same ) i wcale mi się nie podobało, może jedynie ruchy maleństw, a tak to wcale
Mąż czasem mówi że może kiedyś ( za jakieś 5 lat ) postaramy się o jeszcze jedno dziecko ale ja już teraz nie chce bo nie chce być w ciazy.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez Katarzynka.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #557903 przez różyczka
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Mi sie podobalo w ciązy to,ze wszyscy byli dla mnie tacy wyjatkowo mili i wyrozumiali
natomiast męczace mdlości, przeokrutna zgaga, nocne skurcze łydek czy mega spuchniete nogi to juz mniej przyjemne wspomnienia
natomiast męczace mdlości, przeokrutna zgaga, nocne skurcze łydek czy mega spuchniete nogi to juz mniej przyjemne wspomnienia
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #558812 przez slowiczek
dla mnie ciąża to była czysta magia, wspaniały czas
pamiętam, że mówiłam, że mogłabym być całe życie w ciąży teraz mi się trochę zmieniło ale wspomnienia tylko pozytywne
pamiętam, że mówiłam, że mogłabym być całe życie w ciąży teraz mi się trochę zmieniło ale wspomnienia tylko pozytywne
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 11 miesiąc temu #559324 przez MoNiaaa
u mnie dokladnie taks amo jak mowi slowiczek
w ciazy moglabym byc cale zycie moze jedynie ostatni miesiac mi dokuczal bo byly upaly i nogi puchly i sie dluzylo do porodu ale po za tym same pozytywy uwielbialam swoj brzusio i ruchy malej
mam nadzieje ze szybko znowu sie przekonam jak to jest
w ciazy moglabym byc cale zycie moze jedynie ostatni miesiac mi dokuczal bo byly upaly i nogi puchly i sie dluzylo do porodu ale po za tym same pozytywy uwielbialam swoj brzusio i ruchy malej
mam nadzieje ze szybko znowu sie przekonam jak to jest