BezpiecznaCiaza112023

Witajcie mamusie, ciezarne ;) doradzie blagam!

11 lata 1 tydzień temu #829836 przez Monita20
Jestem teraz w stresie jak cholera.. Dzis mamy srode. A mnie w niedzielę zaczal tak stopniowo zab bolec, aż skonczylo sie na takim bolu ze nie umialm wytrzymać, teraz na szczęście juz nie mam takiego bolu ale spuchłam;( ale co chce powiedzieć.. Co mnie najbardziej nie pokoi i sie denerwuje, ze cos moze sie stać maluszkowi ;( Jestem 21 tyg ciąży, i podczas tego strasznego bólu zęba, wzielam paracetamol ale malo zdzialal, wiec wzielam ibuprom caps, wiem ze jest to bardzo mocna tabletka, ale nie umialam wytrzymać z bólu. Wzielam tylko jedna, bo balam sie wziąć wiecej. Ale jedna mi cos nie cos zdziala i pomogła i bol ustal. Teraz jestem spuchnięta i płukam caly czas szalwia, mialam dzis isc do dentysty ale nie wziela mnie b miala ' dużo roboty' wiec idę jutroa wizyte mam w piątek u ginekologa. Mam powiedzieć wszystko co mnie na potkało ginekolog ? I powiedzcie z wlasnych doświadczeń, czy moze cos byc nie tak z moim aniolkiem w brzuszku? ;(( strasznie się boje ;(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 dni temu #830955 przez Asia K
ja bym powiedziala ginkowi wszystko - on rozwieje twoje wątpliwosci.
Czy cos sie stalo - tego zadna z nas ci nie powie. Pogadaj o tym z ginkiem

11 lata 4 dni temu #831728 przez Sophie25
Monita ja miałam straszne bóle zębów w ciąży,podobnie jak Ty bralam paracetamol ale nic nie pomagał gdy czekałam na wizytę u dentysty ból się nasilal i mój ginekolog pozwolił mi brać ibuprom a nawet pare razy bralam ibuprom max więc nie bój się nie zaszkodzisz swojemu maluszkowi nie bój się kochana a ginekolog powiedz co ewentualnie możesz brać ;-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka