- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Nestle - ANGLIA
Nestle - ANGLIA
- kasiora
-
Autor
- Wylogowany
- Moderator
-
Mniej Więcej
14 lata 6 miesiąc temu #32153 przez kasiora
mam pytanie do mam mieszkajacych w anglii.
wybieram sie na pare dni do londynu i wiadomo musze zabrac ulubione jedzonko mojego synka.
czy takie kartonki z napojem / mlekiem z NESTLE sa w anglii ?? www.nestlebaby.com/se/baby_nutrition/pro...stage=3&num=10&pci=5
lub moze cos w tym stylu ?
wybieram sie na pare dni do londynu i wiadomo musze zabrac ulubione jedzonko mojego synka.

czy takie kartonki z napojem / mlekiem z NESTLE sa w anglii ?? www.nestlebaby.com/se/baby_nutrition/pro...stage=3&num=10&pci=5
lub moze cos w tym stylu ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- _aga86_
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
Mniej Więcej
14 lata 6 miesiąc temu #32156 przez _aga86_
Kasiora nie wiem czy bedziesz miala jakis polski sklep kolo siebie. Ja kupowalam tylko kaszke w takim opakowaniu i to wlasnie w polskim sklepie w angielskich nie widzialam.
- kasiora
-
Autor
- Wylogowany
- Moderator
-
Mniej Więcej
14 lata 6 miesiąc temu #32189 przez kasiora
dzieki aga 
jednak zabiore pare sztuk, bo te polskie troszke sie roznia od szwedzkich
aga a jak wyglada sprawa z soczkami ? napewna sa jakies angielskie w stylu bobo frut ?
a tak z ciekawosci jakie firmy z jedzeniem dla dzieci sa w anglii, to sobie cos poszukam na necie

jednak zabiore pare sztuk, bo te polskie troszke sie roznia od szwedzkich

aga a jak wyglada sprawa z soczkami ? napewna sa jakies angielskie w stylu bobo frut ?
a tak z ciekawosci jakie firmy z jedzeniem dla dzieci sa w anglii, to sobie cos poszukam na necie

- _aga86_
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
Mniej Więcej
14 lata 6 miesiąc temu - 14 lata 6 miesiąc temu #32249 przez _aga86_
kasiora obawiam sie, ze Ci w tym nie pomoge
Z angielskiego jedzenia dla maluchow kupuje tylko obiadki,deserki i soczki z HIPPa i mleko APTAMIL, poza tym wszystko inne kupuje w polskich sklepach. Kiedy wybierasz sie do Londynu?? Moze uda mi sie sprawdzic jak to wyglada z angielskimi produktami... Tylko, ze dzisiaj odpada- strasznie u nas pada, wiec na zakupy sie nie wybieram.
Ps. wlasnie przegladam stronke z jednego z ang. sklepow i maja tam soczki z: hipp'a, cow&gate, heinz, olum.

Ps. wlasnie przegladam stronke z jednego z ang. sklepow i maja tam soczki z: hipp'a, cow&gate, heinz, olum.
Ostatnio zmieniany: 14 lata 6 miesiąc temu przez _aga86_.
- kasiora
-
Autor
- Wylogowany
- Moderator
-
Mniej Więcej
14 lata 6 miesiąc temu #32302 przez kasiora
do londynu wybieram sie 7 pazdziernika
wybieramy sie na zwiedzanie i wiadomo ze nie bede gotowala i gabriel bedzie musial byc na "sztucznym" , chodzilo mi o to czy znajde cos w tym stylu co gabriel jada , pija itp... zeby nie brac calej walizki zarcia dla niego . juz przejrzalam te firmy i widze ze damy rade ( wiele produktow jest podobnych do szwedzkich).
jeszcze raz dzieki