BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #531166 przez andzia_zg
Malinka ta pierwsza z krówka śliczna. Bardzo mi sie podoba :lol: Ładny delikatny kremowy kolor :-)

Ja zmykam się położyć. do jutra :-)

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #531169 przez Agnieszka86

11 lata 11 miesiąc temu #531171 przez Lenucha217
Ja tez kupiłam krem bo pasuje do wszystkiego i to taki neutralny kolorek :P

11 lata 11 miesiąc temu #531178 przez 25malinka
Nad tym beżem się zastanawiam jeszcze,też by mi pasował tyle że wygląda na zdjęciu na ciemny,ale może być jaśniejszzy,tak jak z łóżeczkiem było,a w rzeczywistości jest o wiele jaśniejsze i dobrze,bo bardziej mi do mebli pasuje :laugh: :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #531195 przez koticz
Cześć klipy!!!

Malinka jeśli masz stonowany kolor ścian,spokojny np krem czy beż to spokojnie możesz (moim zdaniem) poszaleć z pościelą,żeby ożywić i rozweselić,natomiast jeśli masz krzykliwy kolor (tak jak Jagoda) to chyba lepiej wtedy spokojniejsza pościel.Takie jest przynajmniej moje zdanie.Moja mała ma baaardzo żywy pokój,cyknę przy okazji fotkę to wam pokarzę,ale co kto lubi,ja osobiście nie jestem zwolennikiem spokojnych wnętrz czy też wystroju rodem z magazynu ikea

Wybrałam dziś położną środowiskową i pediatrę dla mojej córeczki,jestem dzięki temu spokojniejsza.

Która tam pisała o skracaniu szyjki...mnie wyszło na usg dowcipnym a nie przezbrzusznym,bo moja szyjka rozwierała się od środka,a ze stony pochwy była zamnięta!!!No ale pessar uratował sytuację i Jagodę.

Położna dziś bardzo chwaliła moją gin,że mi idealnie wszystkie wyniki wpisuje do karty ciąży i zrobiło mi się miło :)

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 11 miesiąc temu #531212 przez koticz
A wracając do tematu ŚWIREK,to ja powinnam swoją na rękach nosić!!!!
Mieszka 3bloki dalej i w ogóle mnie nie nawiedza,była u nas może ze 3razy w ciągu 2,5roku...z resztą moi rodzice też mi nie robią nalotów(mieszkają w tym samym mieście co ja więc też mają blisko).Nikt mi się nie wtrącał do wyboru imienia(choć też nikt nie ukrywał,że nie bardzo im się podoba-ale wybór nasz!) ani do chrzcin i chrzestnych.
Choć wspólnie z mężem mamy 3braci to na ojca chrzestnego wybraliśmy jego przyjaciela,który w dodatku nie praktykuje(ale obiecał iść do spowiedzi :S ),a matką chrzestną będzie moja przyjaciółka(nie mamy siostry,a szwagierek i kuzynek w ogóle nie braliśmy pod uwagę)

Mało tego jak czasem opowiadam świrce jak syna wychowała,to ZAWSZE staje po mojej stronie i mówi,że jej synowie są beznadziejni :lol: i że ma szczęście do synowych bo zawsze chciała mieć córkę.Mam z Nią naprawdę świetny kontakt.

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 11 miesiąc temu #531216 przez Paulina 77
wiewiorka napisał:

ja na zgagę piję gaviscon. Lepiej na mnie działa i szybciej niż tabletki. Oprócz tego szklanka mleka i łyżka kwaśnej śmietany

wiewiorka jestes na fb?? i depeche i patrycja?? jak nie to sie wpiszcie i zaproscie nas :) Gosia Was dołączy do super tajnej grupy :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #531232 przez 25malinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #531241 przez Paulina 77
malinka sliczne te ostatnie posciele do lozeczka :)

Tak produkujecie, ze nie nadazam Was nadrabiac, przed chwila skonczylam. A chcialabym sie odnieść do niektorych Waszych wypowiedzi.
Bylam na ktg i ani jednego skurczyku nie bylo :) humor mi sie poprawil

11 lata 11 miesiąc temu #531259 przez koticz
Waszka masz bardzo ładny,szczery uśmiech :) te dzieci to są z Twojej bliskiej rodziny???Bo oczy mają po Tobie :) no i mężul jaka artystyczna dusza,pozazdrościć,mój nie ma takich ciągotek :(

Spadam poleżeć,bo cały dzień na nogach jestem i padam już na ryjec,albo pójdę się wykąpać to mi dobrze zrobi...

Całuski :kiss:

Paula cieszę się,że po ktg jest wszystko ok

11 lata 11 miesiąc temu #531267 przez 25malinka
Paulina 77 napisał:

malinka sliczne te ostatnie posciele do lozeczka :)

Tak produkujecie, ze nie nadazam Was nadrabiac, przed chwila skonczylam. A chcialabym sie odnieść do niektorych Waszych wypowiedzi.
Bylam na ktg i ani jednego skurczyku nie bylo :) humor mi sie poprawil

[/i]

A dziękuje,jeszcze zastanawiam się którą wybrać
Ciesze sie,ze wszystko ok po ktg :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #531277 przez patrycja85
wróciłam:)

co do fb to taka kwestia-przenosimy się wszystkie na fb czy co?bo bez sensu pisać i tu i tam:) plus jest taki ze tam przejrzyście wszystko i grupa zamknięta:))) minus taki ze niektóre nie mają i że nikt nowy do nas nie dołączy:) i kwestia najważniejsza-jaką metodą wybierzemy metodę głosowania?:))) żarcik taki z Rejsu:))) ja się dostosuję:)

DUSIA-czytasz nas?o ile dobrze pamiętam pisałaś z nami na początku. odezwij się!!!

11 lata 11 miesiąc temu #531284 przez Lafi
Przewleżałam cały dzień, bede miec niezłe krwiaki na kosctce wiec torebka stawowa poszła jak zwykle, ale chodze, okładałam noge, na szczeście nie spuchła za bardzo, no ale zobaczymy jutro.

A co do pościeli to do Seweryna miałm nawet moskitiere, ale jak zaczał łapac wszystko to musiałam pościagać, nawet ochraniacz, ale rózne dzieci są, ale małej założe ochraniacz, na poczatku rożek oczywiście, a wicie mam jeszcze beciki :) jeden jest który ja miała mjak byłam malutka :)

Paulina to super, że Michałek nie pcha sie jeszcze, musi kapke jeszcze zdżierżeć :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #531289 przez 25malinka
dobranoc dziewczyny :)

11 lata 11 miesiąc temu #531292 przez wiewiorka
Paulina 77 napisał:

wiewiorka napisał:

ja na zgagę piję gaviscon. Lepiej na mnie działa i szybciej niż tabletki. Oprócz tego szklanka mleka i łyżka kwaśnej śmietany

wiewiorka jestes na fb?? i depeche i patrycja?? jak nie to sie wpiszcie i zaproscie nas :) Gosia Was dołączy do super tajnej grupy :lol:

k
jestem na fb, zaprosiłam Gosie do znajomych i czekam na zaproszenie do naszej "tajnej grupy" :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka