- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Ja zmykam się położyć. do jutra
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- Otrzymane podziękowania: 0
allegro.pl/arus-11-elem-posciel-haft-z-m...-90-i2944148514.html
Aga proszę
dzięki
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Malinka jeśli masz stonowany kolor ścian,spokojny np krem czy beż to spokojnie możesz (moim zdaniem) poszaleć z pościelą,żeby ożywić i rozweselić,natomiast jeśli masz krzykliwy kolor (tak jak Jagoda) to chyba lepiej wtedy spokojniejsza pościel.Takie jest przynajmniej moje zdanie.Moja mała ma baaardzo żywy pokój,cyknę przy okazji fotkę to wam pokarzę,ale co kto lubi,ja osobiście nie jestem zwolennikiem spokojnych wnętrz czy też wystroju rodem z magazynu ikea
Wybrałam dziś położną środowiskową i pediatrę dla mojej córeczki,jestem dzięki temu spokojniejsza.
Która tam pisała o skracaniu szyjki...mnie wyszło na usg dowcipnym a nie przezbrzusznym,bo moja szyjka rozwierała się od środka,a ze stony pochwy była zamnięta!!!No ale pessar uratował sytuację i Jagodę.
Położna dziś bardzo chwaliła moją gin,że mi idealnie wszystkie wyniki wpisuje do karty ciąży i zrobiło mi się miło
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mieszka 3bloki dalej i w ogóle mnie nie nawiedza,była u nas może ze 3razy w ciągu 2,5roku...z resztą moi rodzice też mi nie robią nalotów(mieszkają w tym samym mieście co ja więc też mają blisko).Nikt mi się nie wtrącał do wyboru imienia(choć też nikt nie ukrywał,że nie bardzo im się podoba-ale wybór nasz!) ani do chrzcin i chrzestnych.
Choć wspólnie z mężem mamy 3braci to na ojca chrzestnego wybraliśmy jego przyjaciela,który w dodatku nie praktykuje(ale obiecał iść do spowiedzi ),a matką chrzestną będzie moja przyjaciółka(nie mamy siostry,a szwagierek i kuzynek w ogóle nie braliśmy pod uwagę)
Mało tego jak czasem opowiadam świrce jak syna wychowała,to ZAWSZE staje po mojej stronie i mówi,że jej synowie są beznadziejni i że ma szczęście do synowych bo zawsze chciała mieć córkę.Mam z Nią naprawdę świetny kontakt.
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
ja na zgagę piję gaviscon. Lepiej na mnie działa i szybciej niż tabletki. Oprócz tego szklanka mleka i łyżka kwaśnej śmietany
wiewiorka jestes na fb?? i depeche i patrycja?? jak nie to sie wpiszcie i zaproscie nas Gosia Was dołączy do super tajnej grupy
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Tak produkujecie, ze nie nadazam Was nadrabiac, przed chwila skonczylam. A chcialabym sie odnieść do niektorych Waszych wypowiedzi.
Bylam na ktg i ani jednego skurczyku nie bylo humor mi sie poprawil
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Spadam poleżeć,bo cały dzień na nogach jestem i padam już na ryjec,albo pójdę się wykąpać to mi dobrze zrobi...
Całuski
Paula cieszę się,że po ktg jest wszystko ok
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
[/i]malinka sliczne te ostatnie posciele do lozeczka
Tak produkujecie, ze nie nadazam Was nadrabiac, przed chwila skonczylam. A chcialabym sie odnieść do niektorych Waszych wypowiedzi.
Bylam na ktg i ani jednego skurczyku nie bylo humor mi sie poprawil
A dziękuje,jeszcze zastanawiam się którą wybrać
Ciesze sie,ze wszystko ok po ktg
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
co do fb to taka kwestia-przenosimy się wszystkie na fb czy co?bo bez sensu pisać i tu i tam:) plus jest taki ze tam przejrzyście wszystko i grupa zamknięta:))) minus taki ze niektóre nie mają i że nikt nowy do nas nie dołączy:) i kwestia najważniejsza-jaką metodą wybierzemy metodę głosowania?)) żarcik taki z Rejsu:))) ja się dostosuję
DUSIA-czytasz nas?o ile dobrze pamiętam pisałaś z nami na początku. odezwij się!!!
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
A co do pościeli to do Seweryna miałm nawet moskitiere, ale jak zaczał łapac wszystko to musiałam pościagać, nawet ochraniacz, ale rózne dzieci są, ale małej założe ochraniacz, na poczatku rożek oczywiście, a wicie mam jeszcze beciki jeden jest który ja miała mjak byłam malutka
Paulina to super, że Michałek nie pcha sie jeszcze, musi kapke jeszcze zdżierżeć
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
kwiewiorka napisał:
ja na zgagę piję gaviscon. Lepiej na mnie działa i szybciej niż tabletki. Oprócz tego szklanka mleka i łyżka kwaśnej śmietany
wiewiorka jestes na fb?? i depeche i patrycja?? jak nie to sie wpiszcie i zaproscie nas Gosia Was dołączy do super tajnej grupy
jestem na fb, zaprosiłam Gosie do znajomych i czekam na zaproszenie do naszej "tajnej grupy"