- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- vernix
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Depeche też się zastanawiam co tacy nieuczciwi ludzie sobie myślą,że na tym tyle zarobią??! przecież i tak allegro lub w innych wyłudzeniach złapie ich policja.Mój D.też był oszukany przez kolesia, który sprzedawał klocki lego po niższych cenach, za jakiś czas mężol dostał wezwanie na komendę w tej sprawie.
Panika smacznego śniadanka:) też mam kilka rozstępów-pod cyckami i 3 na brzuchu. Smarowanie w moim przypadku też nie zdało egzaminu.Mały przez ostatni miesiąc urósł o 1300g, więc i brzuchol wystrzelił, no i rozstępy musiały się pojawić.
Waszka nie obwiniaj się, no co Ty Kochana!!! Nie czytaj za dużo, nie analizuj za bardzo, bo zwariujesz!Pójdziecie na badanie na lepszym sprzęcie i wszystko się wyjaśni, przecież teraz, w ostatnich tygodniach nasze maluszki rosnę najszybciej, więc jeszcze jest czas.Spokojnie.
Już nie będę pisała kolejny raz ile ja ważyłam i ile miałam, gdy się urodziłam, ale wszystko jest możliwe:)
Jeśli gin nie położył Cię teraz po wizycie do szpitala, nie widzi tragedii, to też jest dobry znak.
Andzia nie denerwuj się na mężola, nie ma sensu.Hormony i stres też robią swoje, a po co Wojtuś ma to odczuwać?
Mój mnie wkurzył w ostatni pt., umówiłam go na wizytę, bo już się źle czuł, w weekend umierał, ale nie poszedł do lekarza.Sam chciał się wyleczyć w sobotę i niedzielę, taaa... A wczoraj napisał esa, że mam go na dzisiaj umówić...Szału z tymi chłopami można dostać.
Ela trzymam kciuki!
Ufolka dzięki za ten opis popoprodowy.

Dobrego wtorku Brzuszki Wam życzę!
Ja dzisiaj odbieram wyniki z wymazu na paciorkowca. Potem jadę ze świrkiem po fotel do Jysk, mam nadzieję, że będzie mi dobrze w nim karmić:
www.jysk.pl/130/726/3638013/a/catalog
Skoczę jeszcze do rossmanna po pierdoły na późniejszy czas-ulubiony szampon, żel itd.
Uśmiechy!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ufolka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Depeche no i jak paczka?
Malinka mi zaczęły puchnąć delikatnie stopy, ale nie rwą

Żółwik coś w tym jest, ja nigdy nie miałam brzucha chociaż nie należę do chuderlaków, ale zawsze płaski był i twardy, czyli mięśnie, no i mało miałam rozstępów a i poznikały, teraz mam dwa jak na razie, mam nadzieję że też "zasmaruje" je

Panika fajnego masz teścia

Vernix wskoczysz w ten fotel, podnieś ręce na wysokość jak będziesz dziecko trzymać i zobacz czy Ci wygodnie hehe najlepiej jakby łokcie się opierały wygodnie, ale by było żebyś z lalką tam wpadła haha

Andzia faceci mają defekt mózgu.. przecież wiesz ;p
dzięki za miłe przyjęcie tego całego eseju mojego hehe bałam się że pomyślicie że się wymądrzam

Matko, moje dziecko nałożyło rajstopki na głowę i chodzi i się obija o wszystko

- Waszka87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Waszka87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Masakra tyle czekania i taka kicha. Daj negatywa! Albo neutralaNie wiem czy ja od siebie zbyt wiele wymagam. Nie wiem. Jedno body ma dziure , bo ktos tak metke wycinal, ze wychlastal dziure obok. Zolty kombinezon ma kokardki , jest dziewczecy. Reszta w miare, ale na zdjeciu wygladalo to lepiej. Poza tym nic tu z H&M nie widze, jedna rzecz z NEXT, kurteczka zmechacona od srodka, wiec pewnie nie po jednym dziecku jak bylo w ofercie, wg mnie to fajki od tego czuje, albo sie juz tak przez to body zaku.wiłam! Zostawie to chyba, az chlop wrocic z roboty, bo az mi sie cos robi!
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Waszka87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 25malinka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
[/i]Nie wiem czy ja od siebie zbyt wiele wymagam. Nie wiem. Jedno body ma dziure , bo ktos tak metke wycinal, ze wychlastal dziure obok. Zolty kombinezon ma kokardki , jest dziewczecy. Reszta w miare, ale na zdjeciu wygladalo to lepiej. Poza tym nic tu z H&M nie widze, jedna rzecz z NEXT, kurteczka zmechacona od srodka, wiec pewnie nie po jednym dziecku jak bylo w ofercie, wg mnie to fajki od tego czuje, albo sie juz tak przez to body zaku.wiłam! Zostawie to chyba, az chlop wrocic z roboty, bo az mi sie cos robi!
To Qrwa oszuści jedni,daj negatywa od razu!!!!!!
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- vernix
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 25malinka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- anecia88
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
o matka jak naprodukowałyście teraz was nie nad robie.
Jestem nadal w szpitalu zatrzymali poród leże już tydzień czasu dostaje feneterol chcą chociaż żebym wytrzymała do 37 tygodnia bo boją się o maluszka dostałam specjalne zastrzyki na płucka dla maluszka.Nie wiem kiedy mnie wypuszczą bo każą leżeć