- /
- /
- /
- /
- /
- Konkurs z Mama Gama
Konkurs z Mama Gama
- Katarzyna
- Autor
- Wylogowany
- Położna
Wybierz jeden produkt ze sklepu MamaGama i napisz dlaczego warto go posiadać
Do wygrania:
Trzy Świecące kubki niekapek
Opis nagrody:
„Dzieci często budzą się w nocy, żeby się napić. Ale nie tylko - nawet starsze przedszkolaki lubią wieczorem popić wody. I scenariusz zawsze ten sam: Mamo, wody!
ROZWIĄZANIE
kubek Litecup! Kubeczek jest niekapkiem wygodnym dla dzieci od kilku miesięcy do... nawet dla dorosłych! Posiada bowiem silikonową, delikatną osłonkę, która umożliwia picie, a zapobiega rozlaniu. Gęste otworki wzdłuż całej krawędzi pozwalają pić jak ze szklanki. Zatem koniec ze zmoczonymi piżamkami i koniecznością przebierania w środku nocy!
A co najważniejsze - świeci! Jeśli w pokoju jest światło, kubeczek po włączeniu (pod spodem jest przycisk) zaświeci i zgaśnie, ale w ciemnym pomieszczeniu - nie zgaśnie. Światło pochodzące z zasilanej na baterie małej diody jest delikatne. Wkład ze światełkiem wystarcza na ok. 3 miesiące. Można u nas kupić wkłady zapasowe.
Dzięki połączeniu tych funkcji:
- kubeczek jest łatwy do znalezienia nawet w środku nocy
- jeśli dziecko zaśnie z kubeczkiem pod pachą, możemy być spokojni - nic się nie zmoczy
- jeśli dziecko obudzi się, aby się napić, bez kłopotu poradzi sobie samo
- kubeczek świeci delikatnie, jednak daje dzieciom poczucie bezpieczeństwa w ciemnym pokoju
- sprawdzi się nie tylko w nocy, ale i w dzień!”
Informacja ze strony produktu MamaGama
Regulamin konkursu:
1) Jedna osoba może wziąć udział w konkursie tylko RAZ
2) Użytkownik biorący udział w konkursie ma za zadanie polubić strony::
MamaGama
ZapytajPolozna.pl
3)Odpowiedzi konkursowe należy opublikować w poście do tego wątku.
Post konkursowy ma zawierać odpowiedź:
Nazwę wybranego produktu ze sklepu MamaGama i opis dlaczego warto go nabyć
4) Konkurs trwa od 8 października do 14 października 2012r. Trzech zwycięzców ogłosimy 17.10.2012.
5) Prawa autorskie do z tekstu musi posiadać osoba, która je publikuje.
6) Uczestnicy konkursu, którzy złamią zasady konkursu nie będą brani pod uwagę podczas wyboru zwycięzcy.
Zapraszamy do zabawy!
Polecam: Blog o ciąży, porodzie i macierzyństwie , Dzienniczki dla mam , Organizer Mamy , nowość: Dzienniczek Ciąży
- wladmar333
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Gwiazdkę otrzymaliśmy w prezencie. Wydawała mi się zbędnym gadżetem. Jednak bardzo się myliłem. Okazała się świetną przytulanką. Nasz synek bardzo się uspokaja i prawie natychmiast zasypia mając smoczek w buzi i gwiazdkę przytuloną do twarzy. Często ją miętosi a teraz gdy zaczyna ząbkować to wkłada gwiazdkę do buzi. Widać, że gryzienie gwiazdki sprawia mu ulgę w tym ciężkim okresie jakim jest właśnie ząbkowanie. Poza tym gwiazdka jest również dla rodziców świetną pomocą przy szukaniu smoczka. Nie jest teraz tak łatwo go zgubić. Polecam wszystkim - gwiazdka będzie na pewno dobrym zakupem.
facebook login Władysław Piotr
- molimoli
- Wylogowany
- gaworzenie
- gosiatko81
- Wylogowany
- gaworzenie
www.mamagama.pl/wallaboo-apteczka-podrozna.html
Apteczka może mała, może wydawać się zbędna, ale powiem uczciwie, polecam każdemu. Jest na tyle mała, że zawsze można mieć ją przy sobie, bo tak na prawdę nidgy nie wiadomo, czy nie będzie potrzebna. JA swój egzemplarz dostałam w prezencie i troche uważałam za zbyteczny, ale do torebki dziecięcej wrzuciłam, nawet nie zdając sobie sprawy, że tak szybko użyję. Najpierw córka na placu zabaw zaliczyła kolano, a kilka dni później przyrządem do usuwania kleszczy, usuwaliśmy osobnika z pachwiny pewnego chłopca, którego babcia nie mogła wyjść z wrażenia, jaki sprzęt mieści się w tej mini apteczce
PS. wiem, że tylko jeden produkt zgłosić można, jakby co poza konkursem go wrzucam www.mamagama.pl/sunshine-kids-maly-organizer-na-wozek.html
Cudowne rozwiązanie, właśnie tego brakuje na moim wózku. Widziałam to "na żywo" i dosłownie się w tym zakochałam! Idealne rozwiązanie na moją spacerówkę, szczególnie teraz by sie przydało, kiedy rano wybiegam starszą odwieźć do klubu przedszkolaka, na kubek ulubionej kawki, której rano nie udaje mi sie wypić, a tak mogłaby mieć ja pod ręką
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Cała nasza rodzinka kocha podróże. Wyjezdzamy często i czasami jesteśmy gościem w domu i to bez znaczenia czy wyjezdzamy w daleką podróż czy tylko odwiedzić ukochaną babcię. Lusterko do obserwacji jest na pewno fajnym gadżetem i niezwykle przydatnym. Podczas podróży można spokojnie jechac i nie denerwować się co nasz maluch akurat robi w danym momencie. Wystarczy kontem oka zerknąć i wszystko jest już wiadome. Produkt ma także fajną i nie wysoką cenę co na pewno zachęca wiele osob do kupna.
- pocisk007
- Wylogowany
- gaworzenie
- oli-bella
- Wylogowany
- gaworzenie
Na dziecięce zakupy się wybrałam- takie babskie łowy
MamaGama się tam wystawiała,
Same rewelacje na swych półkach miała!
Cała rodzina gamowych produktów,
Na podwórko, do domu, na stół, i do wózków,
Od kocyków poczynając,
Do walizki wskoczył zając!
Wybór do prostych nie należał,
Lecz uwagę zwrócił pewien regał,
Na nim krzesełko, specjalistyczne,
Dla małego dziecka wprost fantastyczne!
Pytam o nazwę- Totseat, przenośne,
Myślę- swojemu dziecku bardzo pozazdroszczę,
Jak król na tronie siedziec sobie będzie,
Obiad, kolacja, deser? Nie mogę być w błędzie!
To genialne krzesełko siedziec pomoże,
W kuchni, salonie, pokoju, na dworze!
Jako mama w damskiej torebce zmieszczę bez problemu!
Dzięki temu rozwiązaniu- niezwykle prostemu.
I dziecko zadowolone, i cała rodzina,
Dziecko jak dorosły posiłki jeśc zaczyna,
I wszystko widzi co na tym stole,
Dziecięce oko dostrzeże jak oko sokole
Totseat to rzecz którą posiadam,
Dzień w dzień syn w krzesełku siada.
Po co krzesełko co dużo miejsca zajmuje!
Totseat to rozwiązanie, które bardzo premiuje.
- mcookie
- Wylogowany
- gaworzenie
Z zakupem poduszki do karmienia trochę zwlekałam. Cena wydawała mi się wysoka i miałam pewne obawy, że poduszka może się okazać zbędnym gadżetem. Kusiło mnie jednak żeby spróbować. Gdy będąc w ciąży kompletowałam wyprawkę to w niej znalazł się wasz kocyk z którego jestem mega zadowolona. Skoro kocyk okazał się świetny to tak sobie pomyślałam, że poduszka też raczej mnie nie rozczaruje. No i w końcu po miesiącu karmienia na zwykłej poduszce zdecydowałam się na zakup rogala Poofi. Zakup okazał się strzałem w dziesiątkę. Poduszka bardzo ułatwia mi karmienie. Karmię synka z poduszką już 5 miesiąc. Poduszkę pokochałam ja i mój syn. Wiem, że synkowi na poduszce jest bardzo wygodnie. Gdy zdarzyło mi się karmić na kolanach to pokazał mi swoim marudzeniem, że tylko na karmienie na poduszce najbardziej mu odpowiada. Karmię tylko w pozycji klasycznej. Żadna inna pozycja nam nie odpowiada. Poduszka przy pozycji klasycznej odciąża mój kręgosłup. Ma ona fajne wypełnienie dzięki któremu trzyma fason i nie ugina się nadmiernie pod ciężarem dziecka. Poszewka jest wykonana z bardzo milutkiego pluszu wysokiej jakości. Po kilku praniach wygląda jak nowa. Synek właśnie skończył 6 miesięcy i poduszka dodatkowo będzie nam służyć jako podparcie do siedzenia. Nawet tata choć na początku sceptyczny to poduszkę bardzo polubił i zarezerwował ją sobie na później jako zagłówek do drzemania. Szczerze polecam zakup! U nas poduszka się świetnie sprawdza
facebook login: Marta PM
- Katarzyna
- Autor
- Wylogowany
- Położna
Zwycięzców ogłosimy we środę.
A już dziś rozpoczyna się nowy konkurs. Szczegóły za chwilę.
Polecam: Blog o ciąży, porodzie i macierzyństwie , Dzienniczki dla mam , Organizer Mamy , nowość: Dzienniczek Ciąży
- Katarzyna
- Autor
- Wylogowany
- Położna
Napisałam dlaczego zostały wybrane:
gosiatko81 - za apteczkę. Ważne, aby rodzice mieli ją przy sobie.
mcookie - za poduszkę do karmienia i opisanie jej walorów
sylwus136 - za lusterko i przedstawienie dlaczego może stanowić ułatwienie w trakcie jazdy mamy z maluszkiem/ dzieckiem
Wszystkie wypowiedzi były niezwykle ciekawe i fajne. Pojawił się nawet wierszyk Dziękujemy za Waszą pomysłowość.
Gratuluję i zapraszam do kolejnych konkursów
Zwycięzców proszę o przesłanie w wiadomości prywatnej adresów, na które mają zostać wysłane nagrody.
- gosiatko81
- Wylogowany
- gaworzenie
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
- mcookie
- Wylogowany
- gaworzenie