BezpiecznaCiaza112023

Gabinet stomatologiczny w Krakowie

5 lata 3 miesiąc temu #1068969 przez Meliska
Dziewczyny szukam przychodni stomatologiczne, ale takiej aby na miejscu był chirurg oraz protetyk. Musi być też umowa z NFZ.
Macie kogoś do polecenia?

Osoba ta musi być bardzo cierpliwa i empatyczna.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

5 lata 3 miesiąc temu #1068970 przez Anetas
Ja mam stomatologa z podpisaną umową NFZ i chyba jakiś zakres protetyki też mają ale wiadomo że i tak się sporo płaci bo nfz refunduje bardzo malo. No i mam kilka prywatnych namiarów gdybyś chciała

Ostatnio wstawiałam sobie implant stomatologiczny tutaj na Batorego:
studiose.med.pl/implanty/

5 lata 2 miesiąc temu #1069042 przez Quake
Może poszukaj w internecie? Sądzę, że nie powinno być to jakoś szczególnie trudne.

4 lata 1 miesiąc temu #1069642 przez Claudia
Oczywiście jak najbardziej zgadzam się z pomysłem szukania opinii w internecie. W sumie to bardziej znane gabinety nie mają nic do ukrycia więc umożliwiają swoim klientom zamieszczanie ich w swoich profilach. Pozwala to na szybką weryfikacje pod kątem tego czy warto się w dane miejsce wybrać. Jeśli chodzi o dentysta kraków to popularnym gabinetem jest - www.dentocentrum.pl z tego co widać. W dzisiejszych czasach raczej nie skorzystałabym z usług dentystycznych gdy dany gabinet nie posiada nawet swojej własnej strony internetowej. Wiele można także wywnioskować z galerii zdjęć, na przykład jakiej klasy sprzętem się posługują. To bardzo ważne gdyż nawet najlepszy specjalista nie osiągnie oczekiwanych rezultatów bez odpowiedniego wyposażenia.

4 lata 2 tygodni temu #1069677 przez kalina27
Jak macie jeszcze jakiś do polecenia, to dajcie znać! pl.wikipedia.org/wiki/Lekarz_dentysta

4 lata 2 tygodni temu #1069685 przez Quake
Z Krakowa nie jestem, ciężko mi polecić, najlepiej byłoby poszukać w sieci.

3 lata 4 miesiąc temu #1070236 przez KarolineCZ
Rzuć okiem na taką opcję jak dentysta dla dzieci łódź: https://www.dentalpropolska.pl/leczenie/stomatologia-dziecieca.html . Co ciekawe, można się do nich także umówić na darmowy przegląd dentystyczny. Moim zdaniem warto skorzystać.

2 lata 7 miesiąc temu #1070806 przez lamouikou32

Claudia napisał: Oczywiście jak najbardziej zgadzam się z pomysłem szukania opinii w internecie. W sumie to bardziej znane gabinety nie mają nic do ukrycia więc umożliwiają swoim klientom zamieszczanie ich w swoich profilach. Pozwala to na szybką weryfikacje pod kątem tego czy warto się w dane miejsce wybrać. Jeśli chodzi o dentysta kraków to popularnym gabinetem jest - www.dentalzz.pl z tego co widać. W dzisiejszych czasach raczej nie skorzystałabym z usług dentystycznych gdy dany gabinet nie posiada nawet swojej własnej strony internetowej. Wiele można także wywnioskować z galerii zdjęć, na przykład jakiej klasy sprzętem się posługują. To bardzo ważne gdyż nawet najlepszy specjalista nie osiągnie oczekiwanych rezultatów bez odpowiedniego wyposażenia.

dzięki za przydatną sugestię.

2 lata 7 miesiąc temu #1070820 przez KarlaEn
Dużo jest gabinetów w Krakowie

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka