- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Czy należy szczepić dzieci? Ankieta dla rodziców dotycząca szczepień ochronnych
Czy należy szczepić dzieci? Ankieta dla rodziców dotycząca szczepień ochronnych
- aldaron
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
3 lata 10 miesiąc temu #1069800 przez aldaron
Szanowni Państwo,
Zwracamy się do Państwa z uprzejmą prośbą o wypełnienie anonimowej ankiety dotyczącej postaw i obaw rodziców wobec szczepień ochronnych u dzieci. Pragniemy poznać opinie rodziców dotyczącą szczepień i dowiedzieć się czy pojawiają się obawy przed szczepieniem. Informacje uzyskane z ankiet zostaną wykorzystane tylko i wyłącznie do celów naukowych.
Początkowo nasze badanie ankietowe prowadzone było w tradycyjnej, papierowej formie wśród rodziców szkół podstawowych jednak z powodu pandemii koronawirusa zdecydowaliśmy o kontynuacji w formie elektronicznej.
Ankieta dostępna jest na stronie:
ankieta-szczepienia.pl/
Serdecznie dziękujemy za poświęcony czas na wypełnienie ankiety!
Zwracamy się do Państwa z uprzejmą prośbą o wypełnienie anonimowej ankiety dotyczącej postaw i obaw rodziców wobec szczepień ochronnych u dzieci. Pragniemy poznać opinie rodziców dotyczącą szczepień i dowiedzieć się czy pojawiają się obawy przed szczepieniem. Informacje uzyskane z ankiet zostaną wykorzystane tylko i wyłącznie do celów naukowych.
Początkowo nasze badanie ankietowe prowadzone było w tradycyjnej, papierowej formie wśród rodziców szkół podstawowych jednak z powodu pandemii koronawirusa zdecydowaliśmy o kontynuacji w formie elektronicznej.
Ankieta dostępna jest na stronie:
ankieta-szczepienia.pl/
Serdecznie dziękujemy za poświęcony czas na wypełnienie ankiety!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Quake
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
3 lata 9 miesiąc temu #1069843 przez Quake
Jak dla mnie odpowiedź jest prosta - oczywiście, że szczepić. Nie zamierzam ryzykować życia i zdrowia moich dzieci.
- Karolajn
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
3 lata 9 miesiąc temu #1069848 przez Karolajn
Pytanie o szczepienie jest tak samo niedorzeczne jak pytanie o bezpieczeństwo dziecka Weryfikujmy informacje i nie dajmy się zmanipulować fake newsami. Pozdrawiam.
- Quake
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
3 lata 7 miesiąc temu #1069973 przez Quake
Co za pytanie, oczywiście, że tak, należy szczepić. Ludzie robią to coraz rzadziej i coraz głośniej jest o powrocie wielu dawno niewidzianych chorób.
- MikolajArdewveskue
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
2 lata 5 miesiąc temu - 2 lata 5 miesiąc temu #1071039 przez MikolajArdewveskue
Zgadzam się z Tobą. Ludzie z koronawirusem cierpią z powodu złego stanu zdrowia i może to być związane z ciśnieniem krwi. Radzę również zbadać ten temat.
Ostatnio zmieniany: 2 lata 5 miesiąc temu przez MikolajArdewveskue.
- Krystian Szewczyk
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
2 lata 5 miesiąc temu - 2 lata 5 miesiąc temu #1071040 przez Krystian Szewczyk
Niestety, ja również zachorowałem na koronawirusa i mój normalny stan zdrowia stał się zły. Po tym moje ciśnienie krwi zaczęło wzrastać po wszystkich problemach zdrowotnych. Dlatego podjąłem decyzję o przestudiowaniu tego tematu i znalazłem tę stronę dla siebie
https://prawidlowecisnienie.pl/ gdzie udało mi się znaleźć wszystkie niezbędne informacje na jego temat. Mam nadzieję, że ten zasób również ci pomoże
Ostatnio zmieniany: 2 lata 5 miesiąc temu przez Krystian Szewczyk.