- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Centrali telefonicznej (PBX)
Centrali telefonicznej (PBX)
- MarioDrag
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
1 rok 2 miesiąc temu #1080579 przez MarioDrag
Cześć! Szukam porad dotyczących wyboru odpowiedniej centrali telefonicznej (PBX) dla mojego biznesu. Nie jestem pewien, od czego zacząć. Jakie jest twoje zdanie?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Telios
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
1 rok 2 miesiąc temu #1080580 przez Telios
Witaj! Zdecydowanie warto rozważyć ATC z funkcją call tracking. To narzędzie pozwala na śledzenie, skąd pochodzą połączenia telefoniczne, co może pomóc w optymalizacji działań marketingowych. Warto poszukać opcji, które oferują tę funkcję.
- MarioDrag
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
1 rok 2 miesiąc temu #1080581 przez MarioDrag
Dzięki za radę! Możesz powiedzieć mi więcej na temat ATC z call tracking? Jakie są zalety korzystania z takiej usługi?
- Telios
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
1 rok 2 miesiąc temu #1080582 przez Telios
PBX z call tracking pozwala ci dokładnie śledzić źródło każdego połączenia telefonicznego. Możesz zidentyfikować, które kampanie marketingowe generują najwięcej rozmów i skąd pochodzą twoi klienci. To pomaga w podejmowaniu lepiej poinformowanych decyzji dotyczących inwestycji w reklamę. Warto również wspomnieć, że nasza firma korzysta z rozwiązania call tracking od
ringostat.com/pl/calltracking/ Dzięki temu udało nam się znacząco zredukować koszty reklamy, eliminując marnotrawienie budżetu na nieskuteczne kampanie. Polecam to rozwiązanie również tobie!