- /
- /
- /
- /
- Felieton o posiadaniu dzieci (A jak jest z Wami?)
Felieton o posiadaniu dzieci (A jak jest z Wami?)
- Katarzyna
- Autor
- Wylogowany
- Położna
Podaję link:
broszka.pl/kwestia-posiadania-dzieci,a
Autorka napisała:
Możliwe, że wyszłam z błędnego założenia, że dziecko jest 8 cudem świata i nie wiadomo jak świętą istotą, no bo proszę spojrzeć na stópki noworodka, jakież to rozkoszne jest, a sam niemowlak, jaki bezbronny, cudny i poświergolimy sobie nad doskonałością jego palców u rąk. W głowie nam się nie mieści, że takie coś cudne może kiedyś wystąpić przeciwko nam, może z nami walczyć, jak każde w sumie zwierzę szukać swojego miejsca w świecie bez żadnego pardonu i oglądania się na cudze dobro.
Felieton jest warty przeczytania.
Jestem ciekawa czym dla Was jest posiadanie dzieci?
Czy pomimo urodzenia dziecka nie porzuciłyście swoich celów jak np. kariera zawodowa?
A może dziecko stało się inspiracją do działania?
Polecam: Blog o ciąży, porodzie i macierzyństwie , Dzienniczki dla mam , Organizer Mamy , nowość: Dzienniczek Ciąży
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
- lukasz16
- Wylogowany
- gaworzenie
Wiem,ze w przyszlosci mozemy miec rozne poglady,racje,ale mam nadzieje,ze nie zmieni to mojej milosci do synka i odwrotnie.Jestem ciekawa moich dyskusji z doroslym synem.
- mysia-sia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- codziennie uczymy się czegoś nowego:)
na razie siedzę z Kubą w domu i z reguły jestem z tego zadowolona, chciałabym tylko żeby mój mąż częściej z nami w nim przebywał, ale nie mozna mieć wszystkiego:) co prawda myślę już o powrocie do aktywności zawodowej, ale stwierdzam, żę jeśli się od razu nie uda, to też się nic nie stanie:) dłużej posiedzę z Kubą i się nim pozajmuję