BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 2 miesiąc temu #753569 przez gusiag
Pytalyscie o warunki i nie wiem czy juz pisalam jest pokoj z lazienka i prysznic. Lozko Oli i dla mnie i sofa i fotel.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #753592 przez asiula2134
Gosia dobrze ze chociaż warunki są dobre i możesz chociaż normalnie się umyć.
Jak Oleńka? Działa antybiotyk? Spalas chociaż z godzinke, aby troszkę zregenerowac siły?

11 lata 2 miesiąc temu #753607 przez gusiag
Nie nic nie spalam i nadal czekam na jakies jedzenie a maz jakos nie moze dotrzec... jest mi cholernie slabo.
Ola spi. Kolejna dawke antybiotyku dostala. Krzycz przez sen do domu i tam tam i podnosi reke biedactwo.
Wybaczccie ze nie odpiuje na wasze opowiesci itp ale czytam w wolniejszej chwili chociaz widze ze brak ruchu na forum

11 lata 2 miesiąc temu #753619 przez martyna123
Gosia poki Ola spi to idz sobie cos kupic do jedzenia. Albo zadzwon do meza kiedy bedzie no i idz spac Oli krzywda sie nie stanie jak bedziesz spac. Dalej trzymam kciuki i mocno sciskam.

11 lata 2 miesiąc temu #753623 przez ewelinda83
Gosia ciebie nie ma to nie ma kto pilnowac ruchu na forum ;)
Dobrze ze warunki macie dobre, mam nadzieje ze opieke medyczna tez.
Jak lekarze oceniaja stan Oli ?

11 lata 2 miesiąc temu #753645 przez georgette102
gusiag kurcze nie wiem co Ci napisać... jesteśmy z wami, mocno ściskam i trzymam kciuki, żeby zabieg nie był potrzebny, staraj się odpoczywać, bo potrzebujesz dużo siły, żeby zająć się małą, kto by przypuszczał, że wszystko się tak skomplikuje

11 lata 2 miesiąc temu #753648 przez martyna123
Ewa cwiczysz jeszcze ? Ja nie cwicze juz z Chodakowska bo mi monotonne bylo i znalazalam cos lepszego mel b np wpisz nogi trenigi 10 min ale daja w kosc ona ma jeszcze na brzuch na posladki musisz wybrac sobie ale zrpb to jak bedziesz miec wolne od pracy bo ja zrobilam na nogi i jeszcze nigdy nie mialam taki zakwasow i ma super opinie wiec polecam.

Gosia a ty odpoczywaj ile sie da i dbaj o siebie bo Ola potrzebuje mamy wypoczetej i wesolej. Spicie dobrze. :-*

11 lata 2 miesiąc temu #753649 przez georgette102
ewelinda pewnie gabi ma rację, to pewnie owulacja :) ja od kiedy mam wkładkę też już nie poznaję sygnałów swojego ciała, okres mam bardzo słaby i raz na kilka miesięcy... ale ja na razie kolejnego potomka nie planuję, więc nie zamierzam z niej rezygnować :)

asiula ja też kupiłam Mai kredki no i dziś już T. mył ściany :angry: na szczęście farba jest zmywalna, więc dzieła mojego picassa zniknęły :laugh:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #753679 przez ewelinda83
Martyna znowu sie zaniedbalam :( czasami biegam, ale rzadko :dry:
widzialam na fejsie ze polubilas Meb B. musze i ja sprobowac, mysle ze 10 minut dam rade ;)

Dorota Gabi ma racje, weszlam w moj madry telefoniczny kalendarzyk a tam jak byk jest napisane DZIEN OWULACJI :)
ja nad wkladka pomysle po drugiem dzidziusiu ;)
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #753691 przez ewelinda83
macie jakis prosty sposob na pierogi :unsure:
mam wielka ochote ale nie umie robic :(
chyba jutro bede sie bwic w kuchni :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #753724 przez georgette102
Ewa to co ty jeszcze tu robisz? rób nastrój i jak to gabi powiedziała "do roboty" :laugh: zdjęcia niesamowite a szczery uśmiech powalający :laugh: kochana z pierogami Ci nie pomogę, bo zawsze dostajemy od mojej mamy, a sami raz robiliśmy i to T. robił ciasto :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #753730 przez georgette102
martyna zapomniałam Ci napisać, że ja ćwiczyłam z Mel B. (w sumie to w którymś poście to pisałam)zazwyczaj robiłam rozgrzewkę, brzuch, pośladki i rozciąganie ale też zaniedbałam, jakoś czasu i weny brak :(

11 lata 2 miesiąc temu #753751 przez emma
Cześć!

Miałam napisać w tygodniu, czytam, ale nie mam siły na nic po pracy. Dzisiaj byłam też w poradni na niemowlaki, wróciłam o 18, a jutro sprzątanie, bo teściowie mają przyjechać...
Nam na szczęście choroby minęły, oby już nie wróciły. A Zofii wyszły wszystkie trójki. Fajnie, szkoda tylko, że od, kilku dni budzi się przed 5, a my potem na rzęsach chodzimy... ;-) zostały tylko czwórki,,uffff! :-)

Gosia, współczuję wam. Masakra, że musicie przez to przechodzić... :-( brak słów. Jesteśmy z wami myślą! :kiss:

Ewa, działaj, działaj. :-) ja dopiero nabieram sił po infekcji. Dam znać po terminie miesiączki ;-). Kiedyś też miałam bolesne, ale po porodzie mam regularne jak nigdy (chyba że teściowa mnie wkurzy ;-)), mało obfite i nie bolesne :-). Żyć, nie umierać :silly:

Dobranoc, laski!

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #753757 przez ewelinda83
Dorota Kinga juz wykapana, ja tez pachnaca jestem :silly:
jeszcze tylko trzeba polozyc Kinge i biore sie za nastroj i meza :silly: ;)

emma ja nazrazie mialam dwie miesiaczki i sa jak najbardziej znosne :blink: bo te przed ciaza to byla jakas masakra :huh:
dobrze ze wam chorobska juz odpuscily :)
trzymam kciuki za szybkie i spokojne odwiedziny :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #753823 przez aisod
Wpadłam tylko poczytać i powiedzieć dobranoc!

Gosia wyśpij się dziś! Ucałuj Olkę! Trzymam kciuki, żeby jutro były lepsze wieści! :*

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka